Setkání s dinosaury (8.5. - 21.5.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 7/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Díky dodávkam ze systému za necelé tři hodinky otevřu i druhou plochu! Sice mi zbudou pouhé 2 semínka hlavonožky,ale to mi vůbec nevadí! Hlavně ať už je na ploše i lebkovka!8)
    [​IMG] :)

2. polacka

polacka Baron fóra

hele kaolín, myslíš že lebkovka půjde pěstovat na obou plochách?

3. kaolín11

Myslím si že ne.Protože nejdou přesouvat ani v rámci plochy!
    Ale uvidíme!o_O

4. selene90

selene90 Aktivní autor

nejde mi pěstovat hlavonožkovku omylem jsem odklikla tuhle jako první co ted

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

selene90 - ahoj, nejdřív napěstuj potřebné množství té, co sis odemkla jako první a potom můžeš teprve pěstovat tu druhou. Vždyť je úplně jedno, kterou začneš, ne ? ;)

6. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Nepůjdou, psal to Dob zde.

7. kaolín11

Opravdu pole přesouvat nejdou!:cry:

8. 14087

14087 Hvězda fóra

Brý večer,
    tak mi schází ten jede sběr z víkendu a taky bych už měla hlavonožkovku hotovou, ale nevadí, hotová bude ráno :)
    Ať se daří všem archeologům :p :D
    Náčiní nedoplnuju zatím ale škudlím :D znám svojí línou farmu haha [​IMG]

9. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak jsem právě zasel prvních deset hlavonožek, samo také lebkovku. Budu ji moci dávat klientům... Doufám, že 2 denní sklizně h-nožky budou stačit na dokončení akce. Ale jeden stonek bude určitě a druhý by měl také vyjít. Pokud bude moje zdraví spolupracovat...

10. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj :)
    Lebkovka rozpěstovaná a mířím pro řádek první
    a můžu pomalu plnit u obchodníka z hlavonožkovkou

11. ašada01

ašada01 Titán fóra

Konečně jsem otevřela druhou půlku a začala pěstovat hlavonožku. Lebkovkou už budu krmit jen zákazníky.

12. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ahoojky, 1 riadok už mám a pokračujem ďalej, po 8h. pozbieram úrodu ale či vydržím do 12h. tak to je vo hviezdach xD bosorka poklusáva sa blíži tiež k 1 stonku ;) obchodníky pekne kŕmime a celkom to ide. Len si musím dávať budíky aby som nemeškala, lebo to dopadne ako dnes. Samozrejme v noci nevstávam :)

13. il.ja

il.ja Pilný autor

prosím o radu nejde mi dodávat lebovka a ta druhá plodina mi nejde sázet co s tím prosím

14. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj il.ja, dodávání lebkovky provedeš v jejím stánku. Ve FAQ je to popsáno, stačí nahlédnout a přečíst. Druhou rostlinu budeš moct pěstovat až po otevření druhé části plochy.

upload_2025-5-13_18-12-53.png

Ať vás síla provází na všech cestách

15. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Aktuálně pěstuji hlavonožku a cílím na první řádek. Lebkovku pěstuji dál a dodávám zákazníkům.

16. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

toto ide strašne pomaly tato akcia...

17. benjik95

benjik95 Rádoby autor

prosim poradí mi někdo kde najdu uživatelský učet předem děkuji za radu

albína1927, babina51 a Helena1313 tohle ocenili.
  18. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

benjik95
    Co míníš "uživatelským účtem"? Účet zde na diskuzním fóru (pravděpodobnější) či snad herní účet na Farmeramě (nepravděpodobné, protože to bys nemohl/a zde psát)?

19. benjik95

benjik95 Rádoby autor

děkuji za snahu už jsem našla co jsem potřebovala vyzvednou si odměnu za opožděj start hry

20. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Hraji 17 hru na všech farmách. Teď už budu sklízet lebkovku současně s h-nožkou, páč bych u PC byl takřka neustále. :oops:
    Zítra se zúčastňuji rozloučení s bratrancem a rozhodně nebudu mít na lebkovku čas.
    A ano, je to dlouuuhéééé:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.