Sestup do chrámu (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

-pechfógl- Tak to my staříci jsme ve výhodě! Takže "Увидимся завтра" o_O

2. jvc15

jvc15 Pisálek fóra

Základní komoru najdeš pod vázičkou a jde umístit na Baha.. plochu. Na ni potom vrstvíš ty modré závěsy.

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  3. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

kaolín11: No, už i mladíci, dcera zrovna vybírá, jestli bude mít v sedmičce ruštinu, či němčinu... Kdybych tak viděla do budoucnosti... :-D

k akci: padátek celkem 153, to nebudou dvě třetiny, jak jsem psala minule... nevadí...

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No, řekla bych, že s těmi hůlkami je to zbytečná snaha. Číňani nás stejně nikdy nebudou považovat za sobě rovné, jsme pro ně všichni barbaři, tak by je určitě nepřekvapilo ani kdybychom jedli rukama ;)
    K akci: z dnešní sklizně překvapivě vypadlo 56 destiček, proti včerejším 29 je to znatelný posun. :)
    EDIT: Jé, kde je můj podpis??? :eek:
    EDIT2: Aha, tak už je zpátky :)

Naposledy upraveno: 2/3/17
  5. dudlíček11

dudlíček11 Pisálek fóra

Super, teším sa.. zo záhadného výbehu - jazierko pre axolotly:D. Sadenice nasadené, som zvedavá, či niečo nové prinesú..

6. flexka

flexka Hrabě fóra

Ale, ale staříci - oprašujete ruštinu, ale historie, co historie?
    Jak to, že jsem jediná, co se podivila nad Mičurinem (co na sebe rouboval různé rostliny), v té souvislosti asi hráčka myslela Stachanova, co rubal na 1000% 48 hodin denně. Azbuka nestačí...

Jinak opičí destičky nepadají, zatím to vypadá, že stodola nedojde plenění (už je stejně plodů málo, bo jsem chtěla těch 50 ZB a nakonec mám jen 800 těch Krišna mincí, takže jsem ovocný trh zásobovala zbytečně)

7. laviari

laviari Zelenáč fóra

otevřela jsem 2 dveře a kašlu na to. Nevyplácám všechny zvířata na odměny, který nejsou nic moc. Takže pěstuji do zásoby a čekám na další akci.

8. Boty

Boty Magnát fóra

Ahoj i když jsem nechtěla, už zase to hraju, stodola na ostrově zeje prázdnotou, chybí mi už jen desečky od opice... :cry:
    Jo a co se tréningu směr východ týká, nezapomeňte, že tam musíte na důkaz, že vám chutná strašně mlaskat, takže s tím bych začala, hůlky to vyžaduje více času... :)))

9. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Jupííí, mám prvního dráčka, akorát jsem mu musela koupit krmivo, nemám potřebnou rostlinu v inventáři :)))

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jak se říká: Optimista se učí anglicky, pesimista rusky a realista střílet z kulometu.
    Padá mi to různě, ale z roztržitosti to nesleduju. Kabelku vuitonku za 559 klidně přenechám potřebným, stejně je to fejk.

11. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj máte někdo ponětí z čeho nejlépe padají destičky?jestli stromy,chlévy nebo pole?bo mi to moc nepadá...

12. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

Čauky. A tak to padá a padá. Někdy málo, pak zas všude samá kolečka. Pane jo, tolik tygrů to sežralo....
    Do Čech v lichých týdnech rozhodně jezdit nebudu. Co už má fakt ale člověk uhlídat....

13. Boty

Boty Magnát fóra

Z anakond to nepadá vůbec, něco trochu z obyč. stromů a nejvíc z plodin .
    Z taj. stromů se mi vyklubal Santalovník a Nolina . Mám radost :)))

14. peto333ai

peto333ai Zelenáč fóra

Zdravim.Potreboval by som poradit pri prvom otvoreni hry sestup do chramu som mal obdrzat zakladnu komoru.Neobdrzal som ju vie mi niekto poradit.dik

bursuk59, evainfo a satelit tohle ocenili.
  15. satelit

satelit Hvězda fóra

peto333ai - Mrkni do stodoly - dej dekorace a záložku všechno a do vyhledávání napiš Základní komora - jde umístit jen na Baha.

[​IMG] [​IMG]

16. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj peto333ai, hľadaj pod názvom "Základný trezor". Ak nenájdeš, kontaktuj prosím hernú podporu
    Ako kontaktovať hernú podporu ?
    Skoré nájdenie a peknú hru prajem

17. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak já mám právě 148 opičích.
    Koukala jsem do stodoly.Zvířata docela jdou,mám mraky opic a překvapivě dost lenochodů.Ani nevím kde se vzali.Je fakt,že chlívky prakticky nebourám a mám tam od každého něco.Ale plodů je potřeba opravdu hodně. Zásoba nějaká je,tak ještě uvidím,jestli se mi v neděli bude chtít.Stále váhám,ale znám se.Nakonec otevřu jedny dveře a pak už to pojede.Dráčka nemám,hodil by se,ale mám superštěstí na žluté bikiny a hůlky.Akce plním,ale pokud je nedodělám,tak se nehroutím.
    Hezkou zábavu.

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pechfogl tak oni tu kabelku nabídli znovu tobě xD .... že byla od tebe sem poznala, tam bylo zastrčené vraní pírko :D :p
    Tak už chybí destičky na poslední úkol odměn, ale je hotovo [​IMG] xD
    Držím pěstičky ať ty desky lítají ;)

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Trochu mně chybí diskuze k předcházejícím chrámům, copak nikdo nebloudí?;)
    Kaoline [​IMG] nevím, jestli Ti to bude stačit, mně to pan Lorenc spočítal takto:

[​IMG] xD

20. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Gordon, nevšimol si si toho kocúra v pravo - ten v tomto prípade zastáva funkciu postrkávača z jednej miestnosti do druhej. Preto nikto neblúdi a preto tu nie je taká zábavaxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.