Septemberfest: První obsloužený (20.9. - 26.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 19/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. immortal67

immortal67 Expert fóra

Proč tam píšou zační 19 a 32 sekundovou hru,když to tvá sotva polovinu času

maribeja a eli2006 tohle ocenili.
  2. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

matlafous123 a další :)! Moc děkuju za rady, ale já jsem děsný kopyto... :cry: Teď se plácám někde mezi balíčkem 385 a 525, asi ve třetině...:oops: Se picnu... :eek: Screeny mi jdou pomalu, mobilu se bojím, tak ho radši nepoužívám, jsem zase u svejch zkratek a papírků xD. Dorty byly lehčí, tam to šlo rozlišit barvou a bylo... o_O Tady u těch muffinů a hambáčů musim přemejšlet, jak tomu vlastně řikám, protože preclík nemůže bejt preclík, když pizza je pizza. Ach jo, jestli dolezu ke stonku, tak si dám panáka! xD

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem vyplacal mraky beden na listky a ne se trefit do bonusu, takze mam 35 namleto a na takovych 8 jeste volnych akcnich kytek... vypadavatka stale vedou, sousede a nocni presazovani chlivku misto policek pomaha...
    Doufam ze pres vikend neco bude, akorat teda dumam co dat na noc - zda radeji akcni kytku...

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Amalka: stačí P (preclík) Pi (pizza). Tady máš taky barvy v pití, jen si je pojmenuj podle toho, jak ti vyhovuje, jestli pivo nebo hnědá.

5. eli2006

eli2006 Vážený autor

Mám odehráno 47 her,zatím na 100%.Zástěr a čepic dostatek na noc jsem první dva dny dala
    jen obyč. chlévy-ty dávaly nejvíc,tak dneska už dám na noc akční.Naběraček také dost tak je spotřebovávám ať nemusím moc spěchat.
    FA99.....BAHA345

6. sousedka

sousedka Zelenáč fóra

takže právě mi zklamání pokazilo večer-opět zbytečná námaha a zbytečné těšení ,že třeba tentokrát to bude jiné a ono není
    přávě jsem vyfasovala bohovské tajné sazeničky - rakytník+dub vážně si myslíte, že je to takové terno????
    Asi bych řekla, že mě tahle hra přestává bavit - snažím se a poslední rok je to pořád stejné - spousta nových úkolů a výsledek mizerný.
    Má někdo takovou smůlu jako já a nebo je to běžná praxe ??

7. gabča1977

gabča1977 Rádoby autor

no, když dám kursor na košile napíše mi to začínáš 28 sekundovou hru ;)

maribeja tohle ocenil(a).
  8. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Chybí mi dopěstovat lehce před 1000 akční. Postavil jsem tedy zpátky chlévy a výrobny a na divoké nechal ještě prostor na pěstování. Hry s jednou objednávkou už mám za sebou a teď přijde na řádu pomůcka pro 100% úspečnost- smartfón :p.

maribeja, evainfo a zejdy66 tohle ocenili.
  9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím gabča1977

Já teda nevím, ale pokud umím počítat tak u dvou objednávek je čas 8 sec. na náhled a 20 sec. na plnění, což je překvapivě 28 sec.;)

DANKA722

Je to takhle lepší ?

nebo mám ještě přidat, abych to stihnul :p

Fajn hru pezt a ať se všem daří :)

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

gabča1977 A tobe teda trva cela hra jen 8 sec.? Chce po tobe system, aby sis v 8 sec. prohlidla, co mas dodat i to dodala?

maribeja a Druid.Panoramix tohle ocenili.
  11. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Preclík zelenej ledňák, hambáč hnědej dortík, kukuřice modré srdíčko, pizza žlutý donut - už mě hrabe.
    Ještě 24 her, nejsou padátka, tak na noc dávám samé chlívky a stromy.

P.S.
    Skali, to ti teda nezávidím, jak budeš dělat tolik her za sebou. Mě stačí 10 a musím si dát přestávku.

Naposledy upraveno: 22/9/17
  12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Já si jedu lážo plážo, bo jako dostihový kůň si připadám v práci :eek: Takže doma pohoda, klídek, .... :p
    A ještě nemelu - vyčkám, až budu mít napěstíno. Jinak bych se taky nemusela dopočítat xD
    Času habakuk ;)

Edit: ašada01 - pojedu taky s přestávkama, bo by mi hráblo. To se na jeden zátah snad nedá (ještě mám v paměti stále dortovou akci) ;)

Naposledy upraveno: 22/9/17
  13. bibif

bibif Rádoby autor

tahle akce mě děsně baví. Uklidím doma, vyperu, umeju nádobí, uvařím oběd upeču koláč...a pochvala skoro žádná. A pak si večer sednu k farmě, umelu chrpu s kuchařskou čepicí, čímž (ach logiko) vyrobím zástěru, dodám strašlivou kombinaci klobásy s horké čokolády a nanuku a Minnie Cmelová je dočista ohromen:)

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nebuďte na gabču jako sršni ,-) už těm sekundám rozumíš?
    Je to správně, 28 celkem, když zkompletuješ dřív, čas zmizí a máš objednávku hotovou.

Přelezl jsem další dekoraci, ale na konec nevidím ,-))

15. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, tak jsem se doklopkala do poloviny devátého stupně (poslední se dvěma objednávkami) na desátý stupeň si nechávám naběračky - jdu na jistotu. Stále si myslím, že to dám. Jára

maribeja, kiki2305 a evainfo tohle ocenili.
  16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Krasne rano, kuchtici ;) Z kocek a psu to skakalo, jak blechy (resp. zlute kocky mely blech vic)... na 90ti polickach jsem si jeste nechala chrpu, pac do konce akce toho urcite jeste mraky napada. Z bedny prekvapeni vykoukla jedna RAMA mince, farma uklizena, jdu si dat kafe a nohy na stul 8)
    Vsem co bojuji s padatky preji uspesne dokonceni :)

Naposledy upraveno: 23/9/17
  17. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Jitrnici zapít něčím modrým a na to nanuk, tak mě vezou na psychinu, tak je občas přemlouvám a vnucuji lepší kombinaci, ale nějak to nemá ten správný efekt, asi se na ně vybodnu... :p

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Z toho jejich počítání sem teda mag0r. Mám 20 možností,jsem na 385, 20x35=700 (všechny na 100%)a stejně skončím něco za tou 525tkou.Vůbec nemám šajnu kolik potřebuji do konce.
    :wuerg:
    Že vono je to každé zvlášť ? o_O

19. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo!
    Jsem zvědav, čím mě překvapí ta bedna ze stonku, a doufám, že si nezasolím ledviny tou solí z preclíků...
    Ať to všem spěje do zdárného konce!

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

matlafous - no vidíš, ty končíš a já přemýšlím, jestli se do toho nakonec nepustit. Mé rozhodnutí nedělat akci už z principu, když původní zadání nestálo za moc, bere za své, neboť jsem si vytočila +1. No a taky vylezlo sluníčko a za pecí začíná být horko. Revize padátek ukázala zásobu na 100 her a 6 sklizní na všech třech plochách bude brnkačka. Ale jak pročítám diskuzi, fakt stačí jen 77 her při plné úspěšnosti? Kdo už jste hotov, počítal jste si hry?
    Edit: Jsem si to spočítala a 77 stačí. Tož jdu do toho :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.