Septemberfest: První obsloužený (20.9. - 26.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 19/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

tulen1966 - počet objednávek se nenastavuje, jsou dané automaticky. První tři stupně (pozor - podle počtu bodů, ne pokusů) mají jen 1 objednávku, dalších šest 2, a pak už jede po 3. Ty si můžeš ovlivnit akorát dobu po kterou se ti bude objednávka zobrazovat.

2. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Ahoj Prepperko, děkuji za vysvětlení, tulen

Prepperka tohle ocenil(a).
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím DANKA722

Děkuji za radu:), snad to už dnes rozjedu:p
    No zavítal jsem:), a určitě je tu plno fajn farmářů, kteří dokáží poradit;) a dokonce jsem s tím i počítal, že poradíte jak to děláte:p

Fajn hru pezt

4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Hotovo, řádek aktivován [​IMG][​IMG]. Nějaké otočky akční jsem dala s SH, něco jenom s vodou a hnojem. Na potřebné čepice a zástěry stačila sklizeň stromů po začátku akce a pak ještě jedna sklizeň stromů XXL ze všech třech ploch. Včera večer jsem i na noc už dala akční plodinu, kterou se podařilo k mé radosti bez budíka zásluhou popelářů k ránu přesadit.
    Ve stodole zbylo 7 čepic, 75 zástěr a 1425 akční plodiny. Takže až večer vypadnou ze stromů nějaké čepice, 9x ještě vyřídím nějakou objednávku a tím akce pro mě definitivně skončí. A jsem ráda, nenadchla, přestože s vyřizováním objednávek jsem se poprala docela dobře, jedna chyba a to ještě víceméně ukliknutím, ale opravit to už prostě nejde.
    Vařeček zbylo 276 ks, to jejich vypadávání z akční plodiny jaksi nechápu, když je jich třeba opravdu minimum a i bez nich by to určitě šlo.....

5. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, tak těm, kteří mají již stonek, klobouk dolu, sama jsem se doklikala do první třetiny 8. stupně, musím říci, že v cukrárně to bylo lepší. Času je ještě docela dost, tak myslím, že stonek také ulovím. Ať nám padátka padají. Jára

6. dannger11

dannger11 Expert fóra

Ahojky,
    tak jsem se do akce nakonec taky dala,stonek aktivován,udělala jsem to přesně jak Lyžarka.
    Akce nic moc,ale když já ten stonek tak chtěla.:pTak mám zbalené a večer můžu v klidu odletět na dovču.;)

7. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, já pěstuji jen na hlavní, tak to asi nestihnu, ale nevadí, alespoň si vyzkouším u těch pár mini her mojí paměť, veliká gratulace těm, kdo už má hotovo a ostatní nezoufejte, je to jenom hra.

8. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj také se mi zdá že ukazatel se zasekl,stojím v polovině před 315,odehraju hry a zelená stojí i když to je 140 bodů...:mad:vysvětlí někdo....také používám mobil,moje stará hlava by to nedala:p

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký dník za plotnou :) já se sem moc nedostala a večer po práci se majzla nožem do prstu :( další půl hodinu hledala obvaz xD rychle sklidila farmičku a raději zalezla na kutě, bo další překvápka jsem nechtěla, když už jedno přidali k tomu preclíku na stonečku ;). Kolik mám mít ještě chrpy vůbec netuším a protože dochází zástěry a čepice, jsem dala na plochy zase stromečky. Zítra volno, to v klidu spočítám :p Taky si to zapisuji a spletla se zatím 2x .. při první dvou hře a když jsem to nemohla

po sobě přečíst xD ale jde to vážně hezky [​IMG] :p

Kdo hraje držím pěstíky, hra není tak hrozná, sklízím teď 2x za den, první dopoledne točila s SH a na stoneček se těším ;)
    matlafousku [​IMG] ke stovečce [​IMG]

Naposledy upraveno: 22/9/17
  10. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) tak taky jsem ještě nezačala s minihrou a koukám někteří rychlíci už mají splněno, ale času je ještě habakuk. Největší problém budu mít s akční kytkou, ten čas je fakt nešťastný, já na to vždycky zapomenu :p

11. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

koukám jak jste šikovní, já začala hrát minihru a už jsem to 3x zkazila

12. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Teda lidi, servírka by ze mě byla fakt mizerná... :oops: Doplácala jsem se zatím k bodu 315, udělala jsem asi 5x chybu, nevím, jak to děláte :sleepy: :(. Vařečky si zatím šetřím na ty tři chody, to budu totálně v pytli! xD xD xD

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

-Amalka Jestli delas chyby, pouzij printscreen obrazovky (klavesa v horni rade klavesnice s oznaceni "PrtSc". V okamziku kdy uvidis objednavku, stisknes klavesu. Vedle k okne mas otevreny treba programu malovani ve windows (ale jde to treba i s wordem). Okna malovani a farmy si dej tak, aby jsi videla na obe zaroven. Pak prekliknes do okna programu malovani, stisknes klavesu "ctrl", drzis a primacknes k ni klavesu "v", cimz vlozis snimek cele obrazovky do programu malovani. Pak uz jenom prekliknes zpatky do okna farmy a klikas podle predlohy ve druhem okne. Vyzkousej nanecisto, klikat na "prtsc" muzes do aleluja ;)

14. gabča1977

gabča1977 Rádoby autor

Ahojky, omlouvám se, jestli tu už dotaz zazněl,ale já mám pouze 8 sekundovou hru místo 28, kde dělám chybu? díky

maribeja tohle ocenil(a).
  15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

taky jsem ještě nezačala s mini hrou, dnes jsem na chvilku doma, upečeno, odneseno do chladu na místo a zítra už jen stoly ozdobyt a v areálu se může slavit;)Takže ráno dám stromy všude a v neděli pojedu akční a snad to dám....času dost

16. matlafous123

gabča1977 Nevim sice, kde jsi prisla na cas 28 sec., nicmene 8 sec. je spravne pokud nepouzivas naberacky. Pokud pouzijes kucharky odev + drevenou naberacku, cas se ti prodluzuje u 2 objednavek z 8 sec. na 15 sec.

aljanu, zejdy66 a maribeja tohle ocenili.
  17. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Tak nevím ,co ti zákazníci ,když jsou schopni pozřít takové kombinace jídla, mám obavu ,že jim bude šoufl :p

18. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Amalka a matlafous......já si požadavek úplně normálně vyfotím na mobil, klikem si zobrazím fotku a podle fotky zadám požadovanou objednávku. Jsem u 385 a bez chyby. Jen musím promazat pak fotky v mobilu.

19. matlafous123

Katule008 Jj, i to je moznost... akorat ja jsem na mobil prilis lina ;) Nedej boze, kdybych si cvakla a nekdo mi do toho volal xD
    No, akcni mam diky 200% bonusu dopestovanou (ne-li prepestovanou), akorat prave dosla padadla, takze na noc zachlivkuju hlavni, na mytinu nasadim moruse (porad mi je nekdo zere) a rano dorazim zbytek.

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Teda lidi, táhne se to jako ... med. Končím 385 a přede mnou prázdno ,-)) Objednávky mi problém nedělají, jsem zkratkový, vařečky zatím nevyužívám. Podařila se dobrá zkratka PRD (preclík, růžové, donut). Je to blbina, že vyskakují z akční, zbytečně.

Naposledy upraveno: 22/9/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.