Septemberfest: První obsloužený (20.9. - 26.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 19/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Skali-nebrblám jen konstatuji8),ano jsem mimon´že nejásám.

Silwin, evainfo a krakoramaja tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, doporučuji vyčistit počítač - vše pro bezproblémový chod hry ;)
    PS: Můžeš se s problémem obrátit i do technické sekce.

mituli - :D Já jsem zase pro někoho mimoň, neb jásám ;)

3. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Ahojky všichni :)! Pěstování té chrpy mi jde fakt ukrutně pomalu... :mad: Ale asi díky tomu mám dostatek padátek, aspoň zatím. Udělala jsem pár objednávek, ty po jednom jídle byly docela brnkačka, ale jak mi naskočily dvě jídla, tak mi nějak asi vypadnul mozek xD xD xD a rychle jsem toho nechala :p. Doufám, že se do zejtra nějak vzpamatuju :sleepy: a něco vymyslím... :( Máte někdo návod, jak se přes noc zbavit demence??? xD

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Amalka - máš mobil s foťákem ? Tož tak sa dá....Anebo printscreeny...prográmek Lightshot (jak psal Kaolín)...papír- tužka- zkratky...

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj Amálka, ráno vezmi tužku a papír, piš zkratky a bude po demenci ,-)))

Zdá se mi, že čím víc dodám, lišta se splněnou misí se prodlužuje a vzdaluje. Jsem u 315 ,-)

Zase jsem druhý, Skali je ve střehu ,-))

6. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

30 objednávek vyřízeno bez chyby

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem na devadesáti... takže mám první dekoraci; mám brečet nebo to rovnou vzdát? 8)

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Jste všichni nějací rychlícixD
    Já ještě nezačal:p

9. Pitrýsek47

Nevzdávej, to dohoníš, já mám rychlý rozjezd a pomalý dojezd ,-)

Edit: y n o: jo, jo Být či nebýt ? Já radši jsem a dokončil 315, není chrpa. Ještě mě předběhneš ,-)

Naposledy upraveno: 21/9/17
  10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ona to byla spíš taková řečnická otázka. ;) Zatím "pěstuju a chovám" čepice a zástěry, zítra po práci se vrhnu na kytky a to by bylo, aby nebylo :)

EDIT Pitrýsek: Být tam bít tak řeknu mlátit xD Ještě že už nemáme to cosi shnilého na polích, jako v tom státě Dánském ;) To dáme, času dost :)

Naposledy upraveno: 21/9/17
  11. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Skali je zlatíčko,jak tu někdo psal,kdepak ji vyhrabali:inlove:.Je slušná,vtipná,pohotová a nenásilnou formou si nás srovná.Kdybych nevěděla,že můj chlap to nehraje,klidně bych řekla,že je to on.Ten mi po obědě říká-jdu si dát dvacet,běž si sklidit kravky....Zatím mám 25 her s jednou chybou,fotím.

12. Pitrýsek47

Ale Berry, vyhrabali, třeba na smetišti, to ne, ta je tu už dlouho, předlouho. Jinak charakteristika sedí, ale nezlobit tady ,-))))

13. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Nezlobím,chválím,přestavuju na padátka a jdu spinkat....

maribeja a DANKA722 tohle ocenili.
  14. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

buřt/preclík/hambáč/kuku/pizza a zelené/modré/oranž/červené či pivní srdce/dort/kobliha/mafin/nanuk tak to ani psát nemusím, mě se to pamatuje dobře, ale musím si to říci nahlas a tak občas se ozve z druhého pokoje:"teda Ty máš chutě"..... ale zatím mi to jde, končím část za 385 a vrhám se na tu za 525 bodíků

15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Veselá.99, ešte len začneš mať chute, pri objednávkach trojmo xD

pezt, dovolím si poradiť, že máš najvyšší čas začať;):music:
    a konečne si ku nám trafil, z toho technického, neboj sa opýtať, my tu všetko vieme8););)

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, domnívám se, že Petz je natolik zkušený, že když nebude něco vědět, tak si přečte úvodní stránku popř. dohledá ve fag ;) a tam jsem dnes dohledávala přehled nových titulů pro vládce duhy, sice jsem přišla o pár zajímavých titulů, ale ten hlupák mně bude dlouho mrzet xD A nasázím, vykydám a očesám pouze na stonek, jsem zatím asi v 1/3

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

GordonSargent, dobre že Ťa mám, ani by som si nevšimla, že máme nové hodnosti8)

a riadok s praclíkmi sa nám hodí do strieborného slotu pri mixovaní:p;)

zástery stále meliem, a hviezd budem mať tiež dosť8) [​IMG]

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tak tohle se mi povedlo poprve za celou dobu hrani! o_O
    A jeste ted se z toho nemuzu vzpamatovat :D

19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Nedělání akce využívám k testování různých stromů. Po ořechách jsem dala na mýtinu 180 cukrjavorů a výsledek překvapil - o 10 čepic a 4 zástěry méně než z ořechů. Teď jsem dala směs pomerančů, hrušek a třešní a uvidím zítra, co z toho bude.
    Chovám na další šlechtění a z chameleonů, žab a včel to padá tak nějak stejně. Vše jen v základu, stromy i chlévy.
    matlafous - moc ti to přeji, máš to jako odškodné za ATB :D

20. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Ahoj všichni, co mi není jasné, jak nastavím počet objednávek? Ukáže mi to 3 položky, ale jen jednou, jak nastavím, aby to ukázalo 3x? Díky, nechápavý tulen

Helena1313 a maribeja tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.