Septemberfest 2020 (23.9. - 29.9.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Super, údržba, snad to rychle pustí, posledni 4 hvězdy na druhý stonek chybí a já skoro na odchodu :sleepy:.

evainfo tohle ocenil(a).
  2. backa

backa Rádoby autor

Ach! Jóóój!

evainfo tohle ocenil(a).
  3. bertoldek

bertoldek Rádoby autor

Ahoj, skoro už sem nepíšu, ale udělat přestávku, při dokončování Septemberfestu 2020, mi přijde docela nefér od RT, hlavně 4 hodiny před dokončením.

evainfo tohle ocenil(a).
  4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jeste ze teda o ty prestavce davaji vcas info, takze mi to vyslo v pohode mezi sklizne... oba stonky komplet a snazim se vybrat TS na ty stromy a staje co nemam, asi ale tolik ozubenych mit nebudu... ale stribrny mince tedy prebyvaji, chjo, proc tam neni neco za par kusu at se to jen nepromeni na konci ale je z toho neco uzitecnyho...

DANKA722 a matlafous123 tohle ocenili.
  5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Sice jsem akci dala uz v patek (po ziskani obou radku) hodnoceni 1, nicmene dnes ji tedy musim pridat jedno minus za zustatky:

6. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

jdou někde koupit hvězdičkové mince? Díky za radu :)

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jana.zape - hvězdičkové mince opravdu nikde koupit nelze. Ty lze získat jen u Penelope Ušaté

Přeji fajn hru

evainfo tohle ocenil(a).
  8. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

škoda :( chybí mi jich jen pár

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jana.zape jestli máš koupený stonek, tak dekorace snad půjdou posílat při OD

evainfo a dinoalesi tohle ocenili.
  10. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Jeden stonek mám,ten druhý už né,páč jsem lenoch líná.Tak za hvězdičky vyberu dekorace a jestli někomu budou chybět tak ráda podaruji(pokud to bude možné při O a D.)

evainfo a dinoalesi tohle ocenili.
  11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..kapuciarka (sojka) zas nepriletela, nevadí počkám si, aj oranžová korytnačka bude dobrá:D, akcia fajn, odmeny tiež, akurát, pre príliš aktívnych mohli pridať nejaké ďalšie za hviezdne toliare, aspoň dekorky vyberať neobmedzene, bolo by na darovanie aj na prázdne oblaky, ušetrila by som na golfových ihriskách;)

edit

kiki2305, ak chceš, pošli sovu, Žonglovanie so sudmi Ti rezervujem;)

Naposledy upraveno: 29/9/20
    GordonSargent, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem kombinací nedostatku času a špatného propočtu nezvládla to druhé Žonglování se sudy, mám jen stonek 2 a Servírku. Snad to půjde získat při OaD. Jinak akce dobrá, první stonek jsem měla skoro hned. Ale při dlouhém víkendu jsem se na farmu skoro nedostala a dnešek už to nezachránil. No dobrá, kdybych si to spočetla líp, tak možná zachránil, ale to už nenapravím :p
    I přesto známkuji za 1.

evainfo, matlafous123 a DANKA722 tohle ocenili.
  13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Prvú dekorku mám aj ja 1x navyše,tak môžem poskytnúť. Vybral som dosť,ale ešte sa dalo,len nebolo už času...:p

GordonSargent a evainfo tohle ocenili.
  14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Mam taky obe dekorace navic plus ode dneska jeste teplotu a od soboty pozitivne testovaneho kolegu na covid :music:
    Holubove to ale neprenasi, takze klidne toho sveho vyslete, komu chybi ;)

15. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

duna.duna1, evainfo a Peto121 tohle ocenili.
  16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

matlafousku nestraš a pokud máš teplotu, přestaň skákat po mezích (jsou už studené) :D dej si chvilku pohov, stačí acylpirin a bude to snad v pohodě. Držím palečky a z nudy v karanténě napiš další unikum do farm knížky :p věřím, že je to jen indispozice ze zítřejšího nóblesu z Unity a po pár domácích lektvarů se zdesinfikuješ do normálu xD jen lehká legrace, ale držím moc palečky :inlove:

bačkora85, matlafous123 a dasa1143 tohle ocenili.
  17. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Po dlhšej dobe som išla do akcie a aspoň jednu stonku mám. Znova si dám pauzu kým nazbieram dosť pomocníkov, lebo klikať malé políčka dá zabrať.

18. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Oba stonky v pohodě,ale z taj.sazenic ani jedna novinka,rovněž ze stájí,takže není důvod jásatZklamání.

anajavonuj tohle ocenil(a).
  19. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

I já jsem zvládla oba stonky, to je super. Ale co mi poslední dobou hodně vadí, že z podivuhodných stájí a sazenic vždycky výjde jen to staré, čeho mám plnou lištu. Proč to tam tedy dávají, když není šance nic nového získat. Díky RT

jana151049 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.