Septemberfest 2020 (23.9. - 29.9.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Kde je akční rostlina?

EDIT (15:00):
    Sice jsem sklidil hlavní louku
    , kde jsem měl i Arboretum 2 Zvěřince a Výrobnu, bez akčních padátek (prostě začali s mírným zpožděním a já si toho hned nevšiml) - nicméně na mě si nepřijdou... prostě jsem rozpustil následně cosi SH na pohodlných polích na vyšlechtěnou pohanku (co taky jiného, když jsem si cca 5 minut před zahájením akce vytočil 100% do stodoly), dohnal ztracené a soudků mám teď již přes 600 (vedlejším efektem je nárůst zásob pohanky). Je sice pravda, že jsem mohl ušetřit SH, pokud bych nespěchal, ale vzhledem k dostatečnému přísunu SH z beden, z kola štěstí, z dekorací a z obrovských stromů mě to pranic netrápí. Jsou to stejně jen 0 a 1 v paměti počítače...

Všem přeji hru bez problémů, štěstí na kole s bonusy a přehršel padátek!

Naposledy upraveno: 23/9/20
    alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  2. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

zdá sa, že nejaká chyba, nikde nič ale akčná zasadená a padátka tiež napadané
    383 padátiek

sovicka64 tohle ocenil(a).
  3. 14087

14087 Titán fóra

už je tam aktualizujte znova

4. ašada01

ašada01 Titán fóra

Sice mě to třikrát vyhodilo ze hry, ale pole už jsou oseta na rozpěstování a čekám na první sklizeň.
    Ze dvou ploch rákosí vypadlo 308 soudků.

5. libakos

libakos Titán fóra

Divné obrázky plodin :),hlavně že je zaseto snad to opraví;)

6. Agy2461353

Agy2461353 Pisálek fóra

Tak mi z polí 20h stromů vypadlo 150 soudků, no nevim nevim, uvidíme jak to půjde dál

7. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

taky se my nešlo moc přihlásit ale jsou tam divné obrázky něčeho jiného. určitě to brzo opraví :)

tak už mám zasazeno sudu skoro půlka hotová
    sovicka64 jedině na travičce zelené :D pár otoček SH

8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

pokud se vám špatně načetla grafika (divné obrázky), restartujte hru (stačí F5).

9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Tak neviem,či som to mal len ja,alebo všetci,odhlásený,prihlásiť sa,znovu odhlásený,čokoľvek kliknem,len sa načítava..... Otvoril som iný prehliadač,tam ma po 15 sekundách úplne vyhodilo z hry.... čo sa deje??

Už to fičí,padátok ''len'' 219. Dúfam to bude padať aj z akčnej!

10. elen45

elen45 Magnát fóra

tak už vidím, že bude problém se sudy na obou plochách jsem měla hortenzie a mám 184 sudů

maribeja tohle ocenil(a).
  11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Opetovny pozdni prichod na startoviste mi zarucil vyhnuti se problemum ;) Pohanka sice neni nejdelsi a ani mi to z nic dvakrat nepada - 363 soudku (doufam, ze s medovinou.... a jestli se z toho po pridani akcni kytky stane limonada, tak se fakt nastvu), ale druzstvo ji zere kvanta, tak co naplat. KS zaryte odmita spolupracovat (zrejme ma pocit, ze 4.693 ZB navic je porad malo, tak mi jich nalozilo Tatru), toz se jede zatim bez bonusu.

12. maribeja

maribeja Komisař fóra

Ahoj ,tak jsem se do akce také pustila i když se mi moc nechce již nejméně u páté akce protočeno mraky zelených i modrých lístku a bonus nikde žádný .já stále tvrdím a už tomu i začínám věřit,že je to podle nějakého klíče ,některá farma má dobré číslo a někdo holt ostrouhá,bonusy za tu dobu co hraji by se daly spočítat na prstech ruky ,ale za to hvězdiček a banánu ,kterých mám bezpočet padají neustále mraky,a docela to jednomu i hru znechutí, nejde mi o odměny ani,mi nevadí ,že tajemno je něco podobného jako kolo štěstí u mně neštěstí,ale vadí mi to ,že je to prostě náhoda a u někoho stálá.Jinak všem hráčům přeji hezkou hru .

13. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Som na tom podobne ako Ty matlafous o)))) Bola som v obchode a ked som tu nabehla tak vsetko islo ako po masle :D Len tych padatiek mohlo byt viac :) Neviem na com fici Rastaman 19 no klobuk dole o))))))

14. -samadoma-

-samadoma- Rádoby autor

Mě ze 404 polí pohanky jen 200soudků

-Jara05- tohle ocenil(a).
  15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

U akce mi nejvíc vadí, že ty sudy vypadávají prázdné.
    Jó, kdyby byly plné nějakého dobrého moku, to by bylo jinačí farmaření.
    :D
    Vůbec jsem si spuštění akce neověřil (opět) a rovnou sklidil.
    Velmi se divím, že sudy jsou na skladě. Měl jsem štěstí.

16. libakos

libakos Titán fóra

Ze 180 polí akčního +7 JC= 35 sudů:sleepy:koukám,že pokud budu chtít sudy přijde brzy na řadu šlechtěný šafrán;)

evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  17. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jestli do 20.00 napíše Kaolín11, že má akci hotovou, tak to bude jeho poslední příspěvek v životě .... o_OxD

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ušatce jsem dodal jednu limonádu, radostí neskákala, prý by byla lepší medovina, ale odměnu dal ;)

19. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Bude to výzva dokončiť to dnes celé :D

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Akce zdárně zahájena, ušatá Penelopa dostala první limču. Kolo dalo 3x +1 na šest hodin, tak jsem šupla do slotů vánočku s nevinností. Bohužel mi SH vyjde tak na dvě otočky obou ploch a pak už jen na jednu, ale nevadí, co naženu teď, nebudu muset dohánět na konci akce, jako s pajdátky při stavění baráků.
    Tak ať se daří, milí spolufarmáři :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.