Septemberfest (18.9. - 24.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 17/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Poslední plochy zaseté, večer bude napěstováno. Z TS vyrostl jeřáb xxl a mandlovník xl. 4 úkoly na sudy hotové zítra bude akce úspěšně ukončena.

2. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak další várka akčních perníků je sklizena, získáno 38 sáčků s čajem a tak zas šel stejný počet sudů na plochu. Protože pojedeme na kola, zatím jsem dala nějakou krátkodobku, akční půjde na pole před odjezdem. Zatím napěstováno 11 tis. akčních plodin celkem, dozrálých pivních sudů 136, sáčků 0.

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ns noc jsem Baha nechal na oblibeny zazvor, na mytine sudy, aby bylo prubezne co plnit a tak postup je pomalejsi... vhazuju vsechno (po zaseti) do ukolu, +5 kousku za nejaky cas je dobrej bonus...
    Mozna dam na dalsi noc sudy, uvidime jak to vyjde, jako-hnuj mam celkem dost, ale radeji si tyhle veci nechavam na konec... a taky na nenadale odjezdy mimo pocitac...

Vykvasit ma 10834 protihodnoty sudu/den, v tuto chvili ma byt 19545 ([3.ukol]+9545 ) nebo chybet 45455, mam 3200 (chybi 61800 ), mam 4% hotovo.
    Stav perniku : idealne 4360 kusu (2417/den, [3.ukol]+1360 kusu ), mam 5849 z 14500 (40% ).
    Stav pytliku : 228 kusu na urychleni sudu, kterych mam 191.
    Zatim uplynulo 30% casu, zbyva 100 hodin.

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

perníková květina: Mám 6972. Ideální stav 4350. Plním na 160,3% Hotovo 48,1%
    tak pulka za náma včera jsem se zasekal v práci tak dneska musím popohnat;)

5. Johnny

Johnny Polobůh fóra

za hodinu dám na plochu sudy a zítra bude hotovo ;)

farma 94 - bahama 202 - trh BC
    listopad 2010

Naposledy upraveno: 20/9/14
  6. m2707

m2707 Znalec fóra

Z tajemniček kamenná pinie a mandlovník.Spokojenost 50% :) Jinak dokončuji 6.úkol u Sept.I a zbývá mi 5. a 6. úkol u Sept.II. Takže spokojenost bez honění:-DDD

7. mituli

mituli Polobůh fóra

Hruza,hruza--2katalpy,slovy dve katalpyxxl z odmeny ,to me vazne RT ma moc rado,proc vlastne plnim nejake akce,kdyz odmena je na dve veci,to uz je opravdu prehnane,nejradci bych nekomu ty uzasnakove stromy nacpala do voka,vzalo mi to veskerou energii do dalsiho plneni cago

m2707 a veselékopýtko tohle ocenili.
  8. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Tak tajemničky odtajněny vajíčko xxl + javor xl .....:)
    ach jo 35 kousků SK ...by bylo lepší to bych si mlaskla

Mersi7 tohle ocenil(a).
  9. mišaček77

mišaček77 Zelenáč fóra

Dobrej, mám dotaz - za splnění úkolu jsem obdržela sudy - několik jsem jich zasadila, ale zbytek cca 70 ks se mi z inventáře ztratilo?! Co s tím? Takhle se úkoly fakt nedají plnit!

10. krroir

krroir Stálice fóra

11. iDavis

iDavis Baron fóra

Tak prvá úloha je kompletne dokončená. Z ovečky dnes mám kombajn, tak umiestňovanie sudov išlo rýchlo. :D

12. luba9

luba9 Perspektivní autor

Tak prvá časť Septemberfest hotová a sudy všetky nasadené.

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Všechny sudy na ploše,zítra ráno hotovo jupí ;)

farma 94 - bahama 202 - trh BC
    listopad 2010

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Akce kompletně splněna! Větší část farmy jsem uvedl do původního stavu, jen na hlavní jsem dal všechny Tajemné sazenice a Tajemné stáje i ty od minule + 2 Zázračné bedny.Kukačky asi zase vynechám a tak budu doplňovat Superhnojivo na další pěstovací akci.:)

15. elbedna

elbedna Znalec fóra

Večer bude napěstováno a na noc vyvalím sudy :)
    Sklízím 3x za den a do úkolu dodávám až po napěstování akčního kytí ;)
    Hezký den a ať se daří všem.

16. křeček

křeček Pisálek fóra

Akce je pěkná a doufám, že jí stihnu. Komu se akce nelíbi, nemusí ji plnit:)

Laca-25 a Mersi7 tohle ocenili.
  17. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Zdravím všechny...tak já ještě potřebuji napěstovat akčích perníčků 6 700 do posledního úkolu a pak hurááá na sudy...postupně mi rostou dnes jsem do nich dala i pytlíky...docela padaj tak proč toho nevyužít:music:70 sudů už mám ve 4 stupni 35 na ploše a 395 zatím v liště,protože na ně se těším nejvícxDtento druh akce se mi hrozně líbí xD
    Přeju všem at splní;)

Laca-25 tohle ocenil(a).
  18. markytka73

markytka73 Pisálek fóra

Tak já už jsem si předem řekla, že se nepoženu za splněním akce a za cíl jsem si dala jen první dva úkoly ze Sept.II - a to je téměř bez práce. Kdyby bylo v odměnách SK, tak by to bylo něco jiného, ale nakonec z jednoho párty lístku jsem si alespoň 10 kousků SK vytočila a za sazeniček cukrový strom a jeřáb XXL, za mě tedy spokojenost a navíc ušetřím MJS a ještě vydělám nějaké krejcárky :)

19. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Tak jsem sklidila sudy a překvapilo mě že při sklizni nejsou žádné BZ ale naopak vypadávají pytlíky s čajem to mě zarazilo

20. Bobatenko

Bobatenko Zelenáč fóra

Ahojte, tak ja som pôvodne chcela ísť len po tajomné sadeničky, ale keď som si všimla, že každá druhá úloha je bez akčnej plodiny, potešilo ma to. Na noc som vždy dala akčnú plodinu a aj cez deň, keď som šla na dlhšie od PC.. a vualááá, chýba mi len posledná úloha s akčnými plodinami, takže ak sa nič nevyvrbí, stihnem bez problémov aj celú akciu a úplne bez námahy. Konečne dali aj akciu, pri ktorej sa netreba naháňať a tiež ma teší, že netreba riešiť vypadávatká :)

Pavlahan tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.