Septemberfest (18.9. - 24.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 17/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. silvia4444

silvia4444 Pisálek fóra

tak ja mam slaný strom a slaný strom xxl....tak sa mi zda že si musim aktivovat pekara...lebo slaných stromov mam liste dost :)

2. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

Ahoj. Tak akce dokončena. Byla lehce zvládnutelná.

bedýnky.Papírové srdce a Návrat nublonů.

TS. Katalpa XXL a Mandlovník XL.

Zdravím.

3. cacorkalu

cacorkalu Pisálek fóra

hlásím akce též splněna. Z tajemných sazeniček velké překvápko katalpa XXL a datlovník XL. Bedýnky nezklamaly též- renzo kaprfield a prasátko. Čekala jsem od bedýnek mnohem víc,ale je to jen hra. Všem co finišují,přeji hodně štěstí v odkrývání.

4. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

zajtra pozberam sudy a bude fajront[hotovo] :),a to som myslela,ze nebudem robit
    sadila som len na hlavnej luke ,divej luke a na baha,aj to nie na vsetkych poliach,zopar stajni a stromov tam bolo ;)
    tym co uz maju hotovo-gratulka a tym co finisuju drzim palecky
    krasny den vsetkym :inlove:

5. Pavca42

Pavca42 Perspektivní autor

Tak jsem odkryla bedničky a měla jsem tam Music Box ,,Kolotoč,, a Music Box ,,Balerina,, což mě dost překvapilo. Teď bych potřebovala ten třetí Music Box a můžu ho dát do stonku :)

6. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

nevíte, když použiji všechny sudy, bude to stačit i na stonek? Trochu mám obavy...1 sud jsem omylem zrusila pred dokončením. Díky za radu.....

7. surprise51

surprise51 Zelenáč fóra

Dobrý den, dnes jsem dodělala Septemberfest, celý, i druhou část, ale chybí mi do stonku Salto mortale, nevím proč. Prosím o radu, děkuji

8. drobecbobo1

drobecbobo1 Aktivní autor

9. lejipa

lejipa Aktivní autor

už jenom dozrají sudy a je hotovo :) z tajemných rostlinek sakura a jeřáb XXL ;)

10. Kikina

Kikina Pisálek fóra

Mně se poslední dobou akce moc líbí - vyberu si, o co mám zájem a na co ještě stačím, a hraju. V mém případě je tam vždycky něco, co potěší, i na ty tajemničky se těsím. Tentokrát vyšel cukrák (neměla jsem) a něco xl, ale i kdyby to nevyšlo, je to pořád jen hra. Jsem moc spokojená s tím, jak jsou teď akce nastavené. Každému to asi nevyhovuje, ale za mně - na jedničku! Díky.

alexandrakerulova00 a nona2222 tohle ocenili.
  11. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Z bedny blbosti-nublon a papírové srdce,z tajemných japonský javor-ten je můj první a pozor-katalpa xxl.

12. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Ahoj všichni.
    Po práci jsem se zatajeným dechem odjaňovala sazeničky. Mě málem kleplo. Nejprve slaný xxl a potom sakura. Ty brďo, to jsem nečekala :D. Radost neskutečná, proč by taky né, když to je na mé farmě novinka.
    Kolem 21 hod seberu sudy a akce v poklidu hotová.
    Mějte se fajn a přeji mnoho štěstí.
    Madulka_cz

-Ilonka61- tohle ocenil(a).
  13. D.NIKKA

D.NIKKA Rádoby autor

ahojte, tak práve som ukončila akciu, neskôr napíšem čo mi dali odmeny, ale troška som sklamaná lebo som úlohu otočila 2x a som si myslela, že budem môcť znova odovzdať dozreté sudy, ale ako som to odovzdala tá úloha mi zmizla, tak vlastne keby viem, že sudy sú mi nanič, tak úlohu vôbec netočím na druhý krát :oops::oops::mad::oops:

Z párty lístkov mám: výroba netopierieho guana obyčajná a z druhého zatočenia tá istá výrobňa žltá :(

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ja-pe - sudů mi ještě 50 zbylo ;)

No, tak to vyšlo s bedničkami přesně dle mého očekávání - papírové srdce a královská garda. Bych se na to ..., velebnosti.
    >:(

Naposledy upraveno: 22/9/14
  15. MM6078

MM6078 Pisálek fóra

TS opravdu strašné,ona ani ta Katalpa XXL nepřijde,místo ní kdoule XL a slaný strom(uvítal bych spíše XL nebo XXL Citron).Radost z 10%. Z kola pomocníci a jinak 8x SK

16. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Akce opravdu na pohodu, žádný stres, hezky v klídku a s přehledem je od rána hotovo. Bedýnky nic moc -Degustace vín a Prasátko pro štěstí. A to prasátko ale bylo vážně pro štěstí ;) z TS padla vysněná Planika a Vajíčko xxl. Nad Planikou mé farmářské srdce zaplesalo:inlove::D

17. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

z debničiek sa vynorila hracia skrinka jednorožec, nečakané prekvapenie:D:music:

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vcera k pulnoci jsem zasadil s rezervou perniky, rano sklidil a hodil do ukolu, ten prvni je komplet... pak jsem dal sudy na vsechny policka co mam volny, ze jako sklidim prebytecny... no podle vypoctu zbyde JEDEN sud z tech co jsem mel misto :)
    Takze nemusim zbytek 49 kusu ani zasadit, protoze jich 50 prebyva... ale zase jsem nemel kam dat ty bedynky a TS, ja se snad nedockam toho, co se vyklube!
    Prvni pohnojena cast sudu bude po 8 hodine, dalsi pred pulnoci... takze napeti jeste bude!

Vykvasit ma 10834 protihodnoty sudu/den, v tuto chvili ma byt 44956 ([5.ukol]+5956 ) nebo chybet 20044, mam 12800 (chybi 52200 ), mam 19% hotovo.
    Stav perniku : idealne 10029 kusu (2417/den, [5.ukol]+2229 kusu ), mam 14780 z 14500 (101% ).
    Stav pytliku : 201 kusu na urychleni sudu, kterych mam 49.
    Zatim uplynulo 69% casu, zbyva 44 hodin.

19. sisinka

sisinka Pilný autor

z bedniček jsem nečekala nic závratného- po zkušenostech- a vida, z jedné bedýnky se vyklubal jednorožec :) tak prima, druhá bedýnka měla v sobě něco, co už mám asi 4 x a nemůžu si vzpomenout, jak se to jmenuje. Kdyby to byl kolotoč, tak bych si to pamatovala ;)

20. jandak

jandak Rádoby autor

Tak zítra ráno dodělám soudky a bude hotovo z TS cukroví strom a jedle XL, nic moc ,ale těším se na bedničky. :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.