Septemberfest (18.9. - 24.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 17/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maribeja

maribeja Stará škola

Docela se mi akce líbila,odměny nic moc ,ale ty už delší dobu neřeším,ještě mi musí dozrát pár sudů a bude hotovo,na kole úplná prohra zuzanka a ponožka hnojivo .Tajemničky ještě zrají ,tak snad tam se zadaří.Všem kdo ještě pěstují, přeji zdárné dokončení.

2. jaciz

jaciz Rádoby autor

Otočit jde pouze 1. úkol, s dodáním perníčků? Se sudy už otočit nejde???

3. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak nevím, septemberfest 1 jsem splnila celý, soudky většina dozrála, tak jsem dodala. Do posledního úkolu mi chybí ještě 260 soudků, ale dozrává mi jich už jen 125 a víc nemám. Nestalo se, že bych sklidila nedozrálé, protože jsem sklízela kombajnem. Je možné, že ji jich 135 chybí???????? Jestli jsem dobře počítala, tak bych jich z prvního úkolu měla získat 700 a pro dodání je potřeba 650 v plné zralosti. Tak kam se mi ztratily???

Naposledy upraveno: 21/9/14
  4. jaciz

jaciz Rádoby autor

mirakoud: Mě sudy z první várky ještě zbyly. A máš 1. část splněnou celou? Nevynechala jsi nic?
    Teď jsem ještě jednou úkol otočila :)

5. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

14500 plodin bych z časových důvodů nedokázal napěstovat, ale díky otočení úkolu mi stačí jen 6600 a zbylé sudy mám z misí, kam jsou potřeba věci ze stodoly, takže zítra odpoledne snad bude hotovo.
    Díky za pěknou akci.

6. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Tuto akci splním celou. Z časových důvodů málokterou akci splním až do konce. Tak jsem ráda alespoň za tuto - další řada na stonku se hodí.

7. -Ilonka61-

-Ilonka61- Perspektivní autor

Hezké odpoledne, perníkové květiny ráno dopěstovány.
    200 sudů dozrálo také ráno a nyní čekám na dozrání těch zbylých 450. Ale ty budou až ve 2 hodiny ráno.
    Z jednoho párty lístku Létající koza, druhý použiji jindy.
    Z TS je slaný strom a mandlovník XL.
    Akce se mi líbila, na perníkové květiny byla radost pohledět. S odměnami jsem zatím spokojená, na bedničky jsem ještě nedosáhla.

8. vobluda1859

vobluda1859 Zelenáč fóra

Mám prosbu a dotaz? Vím, že v pátek byly nějaké problémy technického rázu. Ale dnes, když jsem dodala do hry Septemberfest II sudy a tudíž body, dostala jsem se do 5-tého kola, na 6-té kolo už mi nestačily body. Jenže bohužel, když jsem se znovu přihlášila na Farmeramu, bylo všechno pryč, a naskočilo mi tam dodání bodů do 1-ního kola, takže veškerá práce za 4 dny pryč. Nevíte náhodou v čem je problém?

9. Kropinka

Kropinka Pisálek fóra

ahojky, tak mi uzrají poslední sudy a taky mám hotovo. Přemýšlela jsem, že si zopáknu první úkoly, ale raději si dopěstuju do stodoly. Nějak mi zeje prázdnotou:D

10. krroir

krroir Stálice fóra

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Musim zaklepat, zatim zadny problemy, akorat zaklepat na hlavu, at ty TS konecne zasadim :)
    Teoreticky mi staci sklidit co mam a pak na noc vynechat baha a mel bych to mit, ale presny cisla radeji prepoctu vecer... zitra pak dam vysadit rano po dodani vsechny sudy, jenze na to mi plocha policek nestaci - a to jsem daval 32 kusu kazdy den dozrat... no tak nic, doufam jsem v usporu diky tem 50 kusum, tak skusim cast urychlit a vytrhat driv, ted jen kolik kusu abych ziskal dost... jde se pocitat :)

Vykvasit ma 10834 protihodnoty sudu/den, v tuto chvili ma byt 33968 ([4.ukol]+12968 ) nebo chybet 31032, mam 9600 (chybi 55400 ), mam 14% hotovo.
    Stav perniku : idealne 7578 kusu (2417/den, [3.ukol]+4578 kusu ), mam 11552 z 14500 (79% ).
    Stav pytliku : 285 kusu na urychleni sudu, kterych mam 452.
    Zatim uplynulo 52% casu, zbyva 68 hodin.

12. Lucye632

Lucye632 Perspektivní autor

Přidávám se k těm, kteří mají hotovo. A ani to moc nebolelo. Nicméně jsem očekávala trochu více fantazie ( a nemyslím tím ze své strany), ikdyž vlastně se mi to tentokrát docela hodí. Stala se ze mě dvojnásobná tetička a farma mého 1 1/2 ročního synovce, kterého hlídám, příliš nebaví. O to více kvituji 8 hodinové akční kytí, které mi dovolí se synovcem vyrazit na výlet, do bazénu či sama se sebou do sauny. Pevně doufám, že Dožínky budou, jako každý rok, nápaditější.

KytkyNezvadly a Laca-25 tohle ocenili.
  13. věrazmekova

věrazmekova Pisálek fóra

chtěla jsem se zeptet na album už snad ani žadne nalepky nedevejte album je přecpane a ty mrnave nalepky jsou naprosto nepřehledne zlate stare album

14. jarmil

jarmil Zelenáč fóra

Fak nevím co se děje ale nejdou mi sadit sudy. Ve stodole jsou ale v inventáři nikde

15. Lucye632

Lucye632 Perspektivní autor

jarmil: Cituji z návodu: Získané sudy najdeme v inventáři mezi Speciál (dekorace) > Spotřební zboží. Z inventáře sud s pivním čajem umístíme rovnou na herní plochu, nesmí na ní být pole, a ten začne zrát.
    Pokud děláš vše podle tohoto a stále to nejde zasadit, tak zkus zrestartovat hru a pokud ani to nepomůže, pak jedině na podporu.

16. plazma04

plazma04 Pisálek fóra

ovšem ty zázračné bedny to je fakt výsměch

z první - degustace vína
    z druhé prasátko štěstí a to se vyplatíxDxDxD

a to kolo štěstí- bez nápadu. samá kataXX
    kdysi si člověk mohl vytočit třeba 100% do stodoly, farma není to co byla jde to k šípku:cry:

17. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

nevím,jestli stihnu celou akci,mám teprve hotový 4.úkol,ale párty lístky daly SH a vysokohorská kráva
    a stromy-drátový a světe div se katalpa xxl :D

18. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak akce už byla hotová po obědě :). Byla tentokrát docela jednoduchá a díky dostatku času nebyl s dokončením žádný problém ;). Teď už jen chvíli počkat na ty ,,tajemné" předměty :D.

19. miki2905

miki2905 Zelenáč fóra

Tak akce byla pohodová, nicméně ty zázračné bedny totální výsměch. Návrat nublonů.....

20. evca190

evca190 Vážený autor

Tajemné sazeničky z úkolu fakt výhra :music: Kdoule xl a mandlovník xl, hrůza :oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.