Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (13.5. - 17.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 12/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tavos7

tavos7 Expert fóra

Já se hlásím už teď. Když budou deky na něco potřeba, tak se určitě při OaD připomenu. :)

Mission report: Neevidoval jsem si co dorazilo a co jsem poslal, určitě ale vím že jsem do jednoho vlaku obětoval jediného mého Kousavce dřevnatého C++ s tím že mi ho do nějakého TCH stejně příště přidají a vrátil se obratem, ani jsem nemusel dlouho čekat :) Jinak jsem obdržel i Parfumerku a mé první Losí podium (ještě že jsem jednoho Losa a Motýla v posledním OaD dostal) a zatím jediného Psa. Myslím že mi ještě přišlo oranžové Rodeo a pořád se mi hodí a nejsem schopen nad ním ohrnovat nos. Jinak akce pro mne úspěšná i krejcarově. Původně jsem nakupoval albíny na šlechtění za cca 1k ale teď byli velmi výhodným artiklem k prodeji, tak jsem je obětoval - pokusím se odemknout si ten jejich řádek stonku pro doplnění zásob. Zásoba nářadí je ale hodně vypleněna.

2. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak já mám konečně ptakopyska a z vlaku vypadly dva textilní mlýny, ale jinak bída. Bobři se vrací jak mor a cholera. Želvy a parfumerie pochopitelně nikde. No třeba příště! Komu se zadařilo ať se daří dál a komu se až tak úplně nepodařilo, věřte bude líp.

3. emkop

emkop Perspektivní autor

Po zmáčknutí klávesy f5 se náklad oběvil v inventáři,šup s ním na hlavní louku,snad se objeví něco kloudného.

4. letadlo21...

letadlo21... Rádoby autor

Ahoj, tak dnes se konečně zadařilo a parfumerie je doma, už jsem nedoufala. V želvičky už ani nedoufám, ale zase mám dva ptakopysky, neměla jsem žádného, tak akce úspěšná. :D

5. floria

floria Pisálek fóra

Tak jsem nakonec vyslala ještě jeden vlak s nadějí, že se snad štěstí unaví a i já získám parfumérku.
    Byla tam žlutá výrobna vajec. Co na to říct ?

6. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

tak finalni výsledek zde
    celkove nic moc. místo tolika parfumerii bych radeji něco růžového ;) a dávat do takoveto akce staje zlute a oranzove nad tim by se mel RT zamyslet ... mělo by tam jit urcite az od cervene vyse... ;) a staje classic + a classic ++ to je taky vysmech.

Celkove se mi ale akce libila a jsem docela spokojen

7. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Vyplenila jsem sklad a do vláčků jsem nacpala, co se dalo, abych získala parfumérii. Asi na 30. pokus se to konečně podařilo. Jinak 11 zlatých bobrů a nějaké žluté plívy, které jsou dost k ničemu a mají i malý počet bodů. Abych RT nekřivdila, mám taky 2x červené chameleony a 1 růžovou stáj, mou první. Jsou to ale včely, které šly do lišty. Nelíbí se mi. Moc bych stála ještě aspoň o ptakopyska, ale nebylo mi souzeo. Snad příště. Ale ty počty kvalitních chlévů, co jsem narvala do vlaků, ani nepočítám. A želvu taky nemám.

8. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Odkryty po 4 hodinovém zrání 3 chlívky a - 2x textilní mlýn a oranžová výrobna angorský vlny. Vzhledově se mně líbila, zůstala jsem na ní zprvu koukat, cože to je, ale po zjištění, že jde o králíky, tak mně zase chytil vztek.
    Pak jsem tam šupla 2 tajemné náklady, odkryla za 2 floreny a opět textilní mlýn a oranžoví psíci.
    Teď se mně potvrdilo, že oranžovou nemůžu ani vidět a trvat akce déle tak textilní mlýn se srovná se zlatýma bobrama.
    Ještě štěstí, že tato akce skončila, stále bych jako tydýt posílala vláčkem a stále bych doufala v něco lepšího. Nepřišlo by stejně nic,jen by má farma přišla na mizinu s nářadím stejně tak jako přišlo téměř v niveč skoro 500 bílých albínů kvůli žlutým netopýřím stájím do vlaku.

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Vláčků jsem poslal nepočítaně bohužel parfumérie nedorazila, takže obrovské zklamání, to že jsem dostal pár růžovek a nějaký textilní mlýn nemůže vyvážit novinku, kterou jsem nedostal:cry:
    Jinak všem co se podařilo gratuluji.

10. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

Tak nevím,co na této akci bylo senzačního "jdu :wuerg: důstojnosti"

11. babina51

babina51 Veterán fóra

Já jsem v celku spokojená-2x textilka,2x parfumerie.Zbavila jsem se všech plusek bobrů,provětrala albíny.Bobři se mi vrátili ještě dvakrát,ale zase skončili ve vlaku a pak už dali pokoj. Ještě mám dvě stáje na noc je šoupnu na plochu a uvidím co se vyklube.
    FA94,BAHA251

12. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj, poslední odtajnění a je tam žlutá králikárna v 91 lvl. skvělá a moc potřebná a k ní přibyl rybník s jap. kapry oranž. Takže jedno velké zklamání. Parfumerie není a dlouho nebude, protože mněnit určitě při O+D nepůjde. Tera.

13. anica16

anica16 Aktivní autor

tak uplne nic ani ruzovka ani parfumerie velke zklamani ze hry pokladam si otazku zda ma smysl hrat a utracet real.penize odpoved nema.jak jsem jiz psala tato farma konci svoji ucast.nedostala jsem z vlacku ani z tajemek novinku a abych utracela 1000 na to nemam.sbohem a vsem preji hodne zdaru a stesti.

14. honzi

honzi Komisař fóra

Tak další náklad odhalen.. Oranžová prasata :wuerg::wuerg::wuerg: To je hnus, velebnosti... Něco jiného by jste pro mě neměli??? Poslední náklad na ploše, za 1,5 hodiny proběhne... odhaleníííí!!!

15. anvan

anvan Dozorce fóra

Takže zařekla jsem se, že už ne a ne a ne. Ale znáte to - neodolala jsem. Od rána jsem poslala ještě 5 vlaků - nacpala jsem do nich křečky, kočky, myši, sviště, netopýry, výrobny, medvědy (jinak se těch 1250 bodů nedalo poskládat), tajemné náklady posadila na plochu a odjela na menší oslavu. Teď jsme se vrátili a já šla nakouknout co mi vláček nadělil:
    1. psí bouda obyč.
    2. psí bouda obyč.
    3. žlutá králíkárna
    4. žlutá kotlárna
    5. losí pódium (kdysi bych jásala - teď je to mé asi 11té..)
    Takže jsem vyklopila kupu chlívků, které by se dali při OaD ještě vyměnit a dostala NIC.
    Nechápu, proč nám to RT nemůže trochu povolit kohoutky - jakoby dávali z vlastního. jsem opět zklamaná a po pěti letech poctivého hraní musím říct, že už mě hra tolik nebaví. Vytratilo se to kouzlo (a přesně vím kdy). Čas na bilancování a přemýšlení....

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

V liště mám ještě 12 nákladů! S odtajněním počkám ,až do doby kdy Bobr bude zapsán do Červené knihy ohrožených a vzácných druhů rostlin a živočichů!:eek:xD

17. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak poslední vlak dovezl parfumerku super moje 3:)takže 2 půjdou na výměnu jestli to bude ještě horký zboží xD
    jé já mám ještě jeden na tajemnej na ploše ale tobude bobr páč přijel snad jenom jednou

18. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

anvan - moje milá sousedko plně s tebou souhlasím. I já jsem vyplenila lištu chlívky za floreny a, že jich nebylo málo. Bobři, psi a zase bobři a psi. To si RT mohlo odpustit, čekala jsem , že nás trochu povzbudí a motivuje, ale žádný zázrak se opět nestal.

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mně zase tak nemrzí,že jsem nezískal Parfumérii , čí růžovej chlívek, protože moje investice byla minimální(žlutí pejři,výrobna vajec a sem tam nějakej žlutej chlívek-králíci,kozy apod), ale je mně líto hráčů ,kteří dotoho nacpali spoustu hodnotných chlívků z TS, někteří dokonce i haldu florenů!Tady by se mněl asi RT pořádně chytit za nos a dát si poněm!:eek::p

20. milda

milda Pisálek fóra

Jak jsem psala včera - první den vláčku jsem zahájila bobry++ a základní psí boudou.
    Nevzdala jsem to, vyplenila inventář stájí i nářaďovnu - a přijeli mi oranžoví psi, žlutá barvírna, dva červené kachníky, TEXTILKA, PARFUMERIE, a dle hesla jaký začátek-takový konec mi konvoj uzavřeli bobři++. Takže u mně spokojenost. Tajemné chlívky jsem nekupovala, nebylo za co :) Blahopřeju těm, kterým se dařilo, a přeju hodně štěstí v dalších akcích těm, u koho to tentokrát nevyšlo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.