Senzační barbecue (2.6. - 7.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sirchose

sirchose Analytik fóra

Jak je to s tou citlivkou,která v odměnách napsaná je ale při plnění úkolu tam není,nevíte někdo?
    Omlouvám se už jsem ji našel,byla hned v prvním úkolu a ten mám hotový,takže je to OK.

bursuk59 a skalara.v tohle ocenili.
  2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak já jsem včera slupla palačinku a nasela samozřejmě čokoládovou růži xD. Bylo mi divný, proč mám tak mizernou sklizeň. OFI jsem sice četla, ale jaksi to důležité o palačinkách jsem mezi tou obří hromadou informací vytěsnila.
    Je toho nějak mnógo a a můj řídící systém přestává stíhat. Jak mi přitečou další informace, tak se začíná sekat:sleepy: Chtělo by to asi restart - budu muset taky k vietnamcovi xD

Edit:
    sirchose
    - je tam - v 5. stříbrným úkolu (dostaneš k ní první palačinku)

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som to včera trocha pokašľal na kolese som si vytočil +1 do stodoly a keď som išiel zbierať kukuricu tak som použil palacinku.To bolo ešte O.K.Ale pomýlil som si to s tou +1 a zasadil ruže,tak že palacinka vyšla navnivoč.Mohol som mať o niečo viac tej kukurice.Však neviem čo mám robiť skrátka som v tých akciách stratený.Stromy mám a teraz si sadím na tie ražničí.Také v reále môžem.(mňam);)xDxD.

4. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

pomalu, ale jistě.
    oddychovka

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Skalárko, já jsem toto konstatovala už dřív - šedá kůra mozková je přetížená :) A ještě k tomu to horko... to se přehřeje nejen mozek, ale i komp 8)

bursuk59 a skalara.v tohle ocenili.
  6. dadanca

dadanca Zelenáč fóra

no a proč neplatí MJS+2 na kukuřici a čokol. růže??? Z malého políčka padají 2 růže, je to nekonečné. Nebo to špatně chápu???

7. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj dadanca,
    je to tak nastavené, že na této akční ploše nejde použít žádný podpůrný prostředek, kromě vody a palačinky.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  8. .selka70.

.selka70. Pisálek fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš. Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom, ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

díky za odpověď, škoda marmošky

Naposledy upraveno moderátorem: 4/6/17
  9. babča2011

babča2011 Pilný autor

prosím, palačinka se má aktivovat už před zasazením?

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Staci pred sklizni, overeno rano, kukurice dozrala a po aktivaci +1 - jen u kukurice...

11. babča2011

babča2011 Pilný autor

díky!

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, nevadí když se spletete a sníte palačinku k růžím ,-) dozrají a působí dál na pak na zasetou kukuřici je aktivní 12hodin.
    Stačí sníst opravdu až těsně před sklizní.
    Ale je pravda, že informací je plno já už se nestačím ani kochat ,-))))

13. Jany51

Jany51 Pisálek fóra

Jak je možný,že už mám berušku a nemůžu dělat 4 diamantový.

14. jenny-29

jenny-29 Zelenáč fóra

Tak já to mám taky tak.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  15. Ivona101

Ivona101 Pisálek fóra

Jsem na tom stejně i kdybych dvě berušky brala,ale to bych pak celý neudělala.Potřebuji toho mloka.

MatysekKamilek a bursuk59 tohle ocenili.
  16. jana.necin

jana.necin Zelenáč fóra

• Používání více identit je na herním fóru zakázané. Pajda361
    Já jsem na tom stejně čtvrtý úkol zlatý mám hotový,ale vůbec se mi neodfajfknul.

17. Jany51

Jany51 Pisálek fóra

Halooo odpoví nám někdo?

18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj jenny-29, jana.necin, Jany51, Ivona101

tak za prvé přestaň psát z více identit, to je tu totiž zakázáno.
    Za druhé, na herním fóru nelze provést prověření, takže se budeš muset napsat na herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu?

19. rijkax

rijkax Aktivní autor

Jsem za tuhle akcičku ráda - tím, že dělá na zvláštní ploše nemusím nic přestavovat - je to prostě bonus :). A protože jsem neměla ani citlivku, ani sekvoj, tak mě moc potěšilo, že je lze získat takto. Už jsou zasazené a teď hurá do grilování kukuřice :)

MatysekKamilek, danielka0000 a lase2 tohle ocenili.
  20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Trochu jsem si zapocital co kde mam v obou ukolech a zatim tedy jedu jen bonusovou kukurici, i kdyz vcas musim jeste neco cokoladovych pro ukoly, ktere jsem preskocil... ono je to o otevreni plochy, otevreni ukolu k palacince a pak dodelani vseho co se da, kdyz je tenhle kratsi nez puvodni, trochu to mate...

Vypadavat ma 24 spizu/den, v tuto chvili ma byt 93 (nebo chybet 115 ), mam 175 (chybi 33 ), mam 84% hotovo.
    Stav coko : idealne 1451 kusu (362/den ), mam 1763 z 3250 (54% ).
    Stav kuku : idealne 2928 kusu (729/den ), mam 3225 z 6560 (49% ).
    Zatim uplynulo 44% casu, zbyva 119 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 16* grilovacka, celkem za 3,4 hodin.

danielka0000 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.