Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré dopoledne,
    koukám koukám, že boj o top začal, co 10 minutek se propadám v žebříčku a konečná hranice se zvyšuje, topkaři si snaží udržet pozice a přihazují a přihazují :) Osobně vyčkám do večera, co to udělá s nervíkami spoluhráčů :)

Ezzra ještě není pozdě :D nějakých posledních 27 hodin, a jak počasí již včera naznačilo, zřejmě to bude fičák ve stodole :D

2. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Ahoj, je tu někdo, kdo by mi mohl něco odprodat ve větším množství na trhu AV ? Cenu respektuji, ale unavuje mě nakupovat po 10 kusech..Díky

3. koudyova

koudyova Rádoby autor

držím se kolem 750 místa, snad to udržím, děkuji za pomoc evoku57 a své sousedce davidson za pomoc a posílání dárečků. Zásoby na přihazování ještě mám. A strach taky a nervy jak špagáty.

4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

anickamalirka...asi aj ja pockam ako sa to vyvinie na stav..a potom tam dohadzem este co uznam za vhodne...ale spolieham sa aj na odpadlikov poctivychxDtak ako sa to kazdy rok pretriedilo...drzte sa vsetci..a paci sa mi ako cesi si navzajom pomahaju na trhoch...slovac bieda...jedina slovenka bola ochotna .......:cry:

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

anickamalirka, chceš něco dohodit? Nějaký věneček na prodej? Jinak nevím, jak bych ti mohla prospět, nejsme na stejném trhu.
    ezzra - Pro tebe to platí taky.

6. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

moc děkuji hráčkám Evka57 a Tygřice1970 za pomoc, prodaly mi větší množství plodin za přátelskou sumu a farmě Pučmelounci za cenné věnce..Jste super !!

7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Tak mám v rukou na volantu a nohou na pedálech dalších 100 kilásků..po návratu koukám cože to ti programátoři mají za lubem, nebo již oslavují že se dožínky blíží ke konci? :D

-pechfógl- děkuji, ale zřejmě bych to měla zvládnout :)
    chtěla bych poděkovat za pomoc s odkupem, za jarní věnce ač je jaro daleko, i za slané koláče s pravými slanými slzami nad čištěním stodoly :D

8. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Lidičky kdo by měl zájem, zbylo mi 13.000 javorovky ( jsou to krásný 2 milionky ), dohazovat nebudu...trh BC...pošlete si holuba, rozumná cena- dohodnem se...:)

1robinsonka1 a anickamalirka tohle ocenili.
  9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

anickamalirka: Tohle dělá od začátku..... jakoby byly dva různé časy. Jeden nějaký serverový a druhý ten reál. Navíc ten čas aktualizace má také "svůj život" a občas se srovná a pak zase různě předběhne ,-) Buďme rádi že to vůbec funguje.... minuta sem, minuta tam :-D Jinak jsem to ráno zakřikl a opět mám zelené + "navždy" ,-) [​IMG]

10. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Moc prosím je tu někdo z trhu AN opravdu už jsem na prášky to kupovat po 10 nebo 20ks když se tam nějaká nabídka objeví po více kusech tak je hned pryč.

plyšulín myslím že by to byla jen dekorace k té latríně tak by ti asi moc nevynesla

Naposledy upraveno: 19/11/15
  11. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Tak jsem vymetla stodolu, 602. místo, tak teď už to nechám osudu a budu doufat...
    Ještě bych mohla prodat ledvinu, ale nevím, jestli je to produkt nebo krmivo...:oops:
    Tak si všichni držme palce..))

12. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Casey, problém byl nahlášen kupodivu už před začátkem akce a programátoři prý nedokázali problém reprodukovat, takže se opravy asi nedočkáme. Budeme to muset s tou chybkou vydržet, asi lepší, než aby teď před koncem rozvrtali a znefunkčnili akci.
    Příjemnou hru danda

PS: ještě chci moc poděkovat všem za úžasnou podporu, jste zlatí :inlove:

13. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Som trh AL, nemozem tvrdit ze mam neskutocne zasoby, ale snad by sa nieco naslo, ak by niekto potreboval pomoct. Ozvite sa.

megi1967, danda-vnovis a evainfo tohle ocenili.
  14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Na trhu AN nabízím pomoc. Monicka79 - psala jsem ti holuba.
    Jinak do akce nejdu, ale všem "našim" držím palečky.

15. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

danda: To vydržíme... přece se z toho nepo.. ,-D

Monicka79: jj to jsou ty rozdíly v trzích. U mě je podpora v podobě řemesl produktů k ničemu, protože nic neprodám (jak jsem ti psal v SZ). Když dám něco o 10% levněji než je nejlevnější nabídka, tak do 5 min se najde inteligent co tam hodí vagón ještě o 30% levněji :-D Zato nakupovat by nebyl problém ,-) U mě na trhu asi skoro nikdo nejde do TOP a všichni chtějí být miliardáři :-D Nabídka jednoznačně převyšuje poptávku. A ty aby si to zobala po 10ks. A to už nemluvím o ceně, kterou jsem tady viděl ,-)

megi1967, danda-vnovis a evainfo tohle ocenili.
  16. Evinka29

Evinka29 Zelenáč fóra

Moc děkuji Lyžařka a JZD Sestjovice za věnec a podporu.Pořád se ještě snažím,ale bojím bojím:oops:.Zásoby ve stodole jsou už mrzuté a stav krejcarů raději ani nemluvit.No uvidíme,ještě to nevzdávám.Prodávám na trhu AP banánový sen,bílou nevinnost,jahodové mufinky a pinkyho,tak prosím kupujte;)

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Šmankote, lidi, nakouknul jsem sem, jaká je tu asi bojová nálada a ejhle,
    pár stránek zpátky poněkud ponurá. Řeší se neřešitelné.
    Tak vážení Topkaři, do boje, Tynka ne Tynka. Ať se ta její pozice aspoň otřese v základech!
    A předem se nic nevzdává - toho bohdá nebude, aby český hráč z Topky utíkal ....
    xDxD

plyšulínku, prosím tě, ledvinu ne!

18. PavlínkaDv

PavlínkaDv Pisálek fóra

ahoj, nikde jsem to nenašla... chtěla bych se zeptat, jestli nevíte někdo, jestli se po skončení akce bude vyměňovat vermikulit a za co? děkuju :)

19. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

PavlínkaDV čti první stránku diskuze s přehledem akce ;)

Jinak pokud někdo potřebuje, mohu nabídnout pomoc na trhu AP.

1robinsonka1, megi1967 a danda-vnovis tohle ocenili.
  20. milteska

milteska Expert fóra

z trhu Ac nechce nikdo pomoct?..............když tak holubem na milino54

megi1967 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.