Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mariannaloncikova

mariannaloncikova Pisálek fóra

teraz som zacala a nemam ziadne huby na sadenie,neviem preco je niekde problem

Margziam a DANKA722 tohle ocenili.
  2. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Počkejte až tam vletím s tím jedním korkem 8) Raději to všichni odpískají.

3. doben

doben Ikona fóra

Akce ve zkratce:

přímý odkaz na video

PomíkTimi- topka má ikonku tam, kde se ti zobrazují akce (malé hodiny vlevo uprostřed)​

Naposledy upraveno: 13/11/15
    Margziam, DANKA722 a PomíkTimi tohle ocenili.
  4. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

Prosím tu topku uvidím kde?

Margziam tohle ocenil(a).
  5. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

Až dokončíš akci ;)

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pekna grafika narustu a poklesu v zebrictu, no ted je to dost cerveny, protoze MILIARDA co tam je od k.tynka je proste fenomenalni :)

Stale jen rozpestovavam, ty casy mi vsechno rozhazujou, ale asi je nejlepsi mit na plose jeden typ a je to...

7. honzi

honzi Komisař fóra

Tassadare od k.tynka tam jsou většinou dvě miliardy každý rok... To je fenomenální :D

Margziam, DANKA722 a PomíkTimi tohle ocenili.
  8. abc23

abc23 Komisař fóra

Já vám teda nevím, ale mě to přijde jaksi demotivující tahle TOPka, pár hodin od začátku akce a vhozeno přes miliardu, nehledě na to, že těžko se dalo asi vše vypěstovat, jde to do kytek mám pocit s těmato akcema, není tam nic z toho, co pro mě bylo na začátku před 4 rokama, to napětí, dřív se hrálo jaksi "jinak" mám pocit.. aaachjooooo... Splním hlavní pěstovačku ale do top teda nejdu, takže sousedé, kteří posíláte akční dárky tak při této akci posílejte někomu, o kom víte, že do TOP jde.. případně bych potřebovala parfémy ;)
    Kdo jde házet do "sudu" tak good luck ale letos mě to ani nepokouší to zkoušet, počkám jak to bude vypadat na trhu a něco málo z toho, co jsem škudlila, prodám. Navíc teda jak mám od něčeho trochu více ks (v řádech tisíců) tak mám pocit, že toho je už hodně a jdu s tím na trh, syslit neumím :D

edit: jsem trh AW kdyby někdo potřeboval vypomoct koupit / prodat

tazvenuse: džízs a má podobný erb jak já.. ale česky mluvící není

9. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Pozice v Top č.9 akinomrd, by mě zajímalo, co to asi v překladu znamená8)

10. Margziam

Margziam Stará škola

abc23 - No, dříve se daly koše koupit jen jednou, opakovaně ne. Takže museli pěstovat všichni..
    Dnes se dají koše koupit opakovaně, takže kdo má hodně peněz na hru a chce je do ní dát, tak si koupí koše a nemusí pěstovat.
    Napěstovat se to určitě nedalo. Dala jsem na rozpěstování i SH u té nejdelší a ukázala se mi doba růstu přes 2 hodiny. Takže z 5 kytek, které jsme dostali, bez kupování košů, ani náhodou..

tazvenuse - akinomrd je Polka - na PL foru, myslím (jestli se nepletu). Akinom je Monika obráceně psáno. A RD bude asi něco k tomu. Taky ten nick vnímám jako sprostý kvůli tomu konci.. Ale už jsem se setkala s tím Akinom jako Monika, tak se ten nepříjemný pocit snažím přebíjet tímto vědomím...

Děkuju moc za odpověď. Díky tomu, že jsem Tvůj příspěvek četla ještě před odstraněním citace, tak vím, že to byla odpověď na ten můj dotaz.. Jinak bych to nepoznala.. Až teď, jak jsi tam doplnil ten můj nick.. Díky..

tomokoco tohle ocenil(a).
  11. jojik

jojik Zelenáč fóra

Prosim Vas aky je posledny bonusovy kod
    je nejaky aj k tejto akcii???

12. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Ahojky všem, tak celý rok jsem se připravovala a tak hurá do toho !
    Akci jsem začala v 16 hod. a na dokončení mi stačilo dát 3 100 ks SH a jsem tam. :inlove:
    Prozatím jsem hodila "jenom" 2 000 000 ks javorů.
    Jooo, kdybych javůrky prodala, tak bych byla asi v balíku :D

13. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

no neviem či to už máš. na začiatku akcie radšej znova načítať stránku ;)

14. Luk_Luc_is_Back

Luk_Luc_is_Back Pisálek fóra

erča101: no wow, zírám, tak to ti teda přeji hodně štěstí, doufám, že budeš v top 10 z Čechů :p

Margziam, evainfo a Erča101 tohle ocenili.
  15. mousicka

mousicka Guest

Ahoj jojik,
    momentálne žiadny bonusový kód nie je, ak náhodou budeme o nejakom vedieť, dozviete sa to z oficiálnych oznámení.

Erča101, wau :inlove: držím všetky prsty čo mám nech ti to vyjde čo najvyššie :)
    Samozrejme aj ostatným ktorí sa zapojíte :)

mariannaloncikova, sprav prosím všetko pre bezproblémový chod hry, reštartuj hru a keď ani potom nebudeš mať huby, kontaktuj prosím podopru hry.

16. jenjaa.m

jenjaa.m Zelenáč fóra

• off topic - písanie mimo témy
    kde prosím získám hydranty?

17. 227peta

227peta Zelenáč fóra

Jako rád bych se zúčastnil top1000, ale já jsem vždycky rád, když splním alespoň 2 části úkolu. A chci se zeptat, jak je možné, že akce dnes začala a někteří hráči už mají podúkoly hotové a nyní přispívají do top1000. Vždyť ty rostliny nejdou nakoupit a ani nemohli tak rychle vypěstovat tolik rostlin. Prosím řekněte mi někdo jak se to dělá :sleepy:

18. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Nakoupíš koše...a nebo máš hromady superhnojiva.

Margziam a tomokoco tohle ocenili.
  19. mousicka

mousicka Guest

Ahoj jenjaa.m,
    hydrant získaš zo psej výrobne - pozri tu. Podobné otázky prosím nabudúce smeruj do spránych sekcií - buď Dotazy nováčků alebo
    Všeobecné dotazy.
    Peknú hru

Doplním obrázok pre tých ktorí nevedia kde nájdu priebežné poradie TOP1000. Po kliknutí v meste na úlohu sa vám zobrazí akcia a dole kliknete na tento pohár.

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, seznam uvidíš pod hodinami (doba akcí) vlevo na ploše. Je tam pod ikonkou poháru, klik a jsi tam :) nemusíš do města. Nebo u obrázku akce je taky pohár, klik a seznam vidíš, ale musíš do města.

Topky se můžeš zúčastnit až po splnění všech plusek u ježka a myšky v lese.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.