Santovo tajemství (8.12. - 12.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojda
    Jó, šípky jsou šípky - to mi to hopsalo krásně - 69 šépišek z jedné plochy pidimidipolíček - to jsem fakt nečekala
    - celkově 186 kousků :D. Před sklizní jsem si ještě namixovala 30% BZ z ostatních plodin - ale jestli to má nějaký vliv na hopsání fakt netušim xD Stěhovala jsem poctivě svých 5 citrónů a vypustila do vzduchu všechno, co vypustit šlo :p Jsem sice s akční ve skluzu, bo teprve rozpěstovávám, ale to doženu ;)

2. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Casey - A já se postavím vedle tebe a budu lákat sloganem...Kdo koupí dvě čéééépicééééé, termoska zdarma xDxD

3. rampusak

rampusak Veterán fóra

Akce bez přípravy, bo jsem ji na fórku přehlédla ale těch nabídek je tolik že to jeden neuhlídá. Jenom jsem narychlo přihnojila obry, ani jsem se nepodívala o co se hraje a měla tam píchlé samé nízké výběhy + čípek a to druhé dlouhé. Teď před hlavní sklizní obrů a parku se 13 stromky 118 čepic, to není tak hrozný. Až během akce zjišťuji kde se dá a kde ne, jaksi mi to nevadí, stonek bude asi i tak pokud tam nečíhá nějaký zádrhel. Fakt nestíhám takže je to akce naslepo a s netušeným koncem. V mixéru jsem si po dlouhé době namixla fajn bonusy, ještě je tak nacpat do slotů že :inlove:. Nevadí, jindy, z minulé akce mám hrochy takže o prd jde. Hezkou akci všem. Marťulííí

4. šebejda

šebejda Baron fóra

Bude to fakt pohodička, padátka nám nepřiškrtili. Ale ten rozjezd, ten byl pekelnej. Domnívám se, že servr nestíhal a každou plochu mi kombajn sklízel 5 min, dalších 5 minut kydal,krmil a napájel.Sklizeň a zasetí celé farmy mi zabralo víc jak půl hodiny:cry:. Opožděně, pro pajdu->nejhorší byly plochy s domečky.

5. babako

babako Expert fóra

Ahoj všichni santové-ježíškové,po první palbě cca 99 ks bekovek v barvě červené,ale teď to pořádně rozjedu,pletací jehlice a to to poletí..

6. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak u me splneny vsechny stribrne ukoly a jedu odzadu, ted jsem u 5 diamantoveho

7. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Pekný večer :)
    popri mojich aktuálnych "starostiach" so školou som si ani nevšimla, že dnes začína akcia, takže som nebola nijak pripravená a nasadené bolo od rána do zajtrajšieho rána :sleepy: takže polia zrušené a pomaly sadím už nejaké 2 hodinky... s čiapkami som na tom aktuálna 72ks, ale to dobehnem a ak nie, tak nie nakoľko ma odmeny až tak veľmi nelákajú...

Všetkým ostatným držím palce... ;)

PS: aj keď to sem konkrétne nepatrí, Astridke ďakujem krásne za nový podpis :inlove:

8. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dalo mi to 155 čapičiek, veľký úspech. 76 bolo zo stromov a na rúbanisku boli zvieratká a 79 z hlavnej a divokej na pohopoliach s pórom. Som spokojná. Tak už len pestovať a pestovať a nech nám to padá:). Fajn akcia!

9. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Myslela jsem, že padátka se řídí dobou růstu a ne tím jak je mám dlouho na poli. Jak to teda je? Nebo si z nás zase děláš šoufky a já ti na to skočila? -.- :)))

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Prepperka - má roupy, dělá si šoufky. Na špek mu neskákej ;)

11. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

A já už si plánovala že to příště udělám podobně. :cry: skalara.v díky, jsi poklad, pořád mně zachraňuješ :inlove: ale na bbowling si dám příště pozor - však už i já vím že je to pěkný vtipálek, ale že až tak.... :p

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Srandičky, srandičky .... no, tak nevím, na noc vystrčím karafiát , páč a protože
    mám jen 111 čepiček .
    xD

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Naskákalo mi 145 červených čiapočiek + darčeky spolu ich mám zatiaľ 168 kusov.Za chvíľu cukrátka pozbieram a dnes už padla.Zajtra budem pokračovať.Ešte ani jeden rýchlik nedorazil na konečnúxDxD?

14. Boty

Boty Magnát fóra

Na karafiáty je ještě čas, musím napěstovat akční, asi si přivstanu... :((((

15. jadl

jadl Zelenáč fóra

Co mám dělat, když jsem zatím v akci santa nedostala žádné plodiny. jadl

16. .macca.

.macca. Hrabě fóra

jé nevím jestli tuto akci vůbec dodělám uvidím jak to dopadne čepic mám 231 po rozpěstování jsem dala políčka 2x1 sh teď už mám zasazené na 1x1 na noc půjde také akční ještě udělám jednu otočku ráno a potom si připravím farmu na mega bz to si nenechám nikdy ujít mám ještě schované z kalendáře 100% tak toho musím využít v pondělí bych udělala ještě jednu otočku a myslím že by to mělo vyjít

17. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Na dnešok koniec. Čapičiek 188 vrátane darčekov od milých susedov, takže som zatiaľ vysoko v zelených číslach. V cukrátkach som zase v mínuse, ale to sa dotiahne, stav v stodole 0 ks, veď oni pribudnúxD, tak som nejaké úlohy v družstve urobila:D. Dobrú nôcku všetkým:inlove:

18. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj jadl, predpokladám, že si skusila reštartovať(obnoviť hru). Ak si prvé akčné rastlinky nedostala, obráť sa prosím na hernú podporu.
    Ako kontaktovať hernú podporu?
    Skoré vyriešenie a peknú hru prajem

hrobinh a babako tohle ocenili.
  19. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) ještě že nemám možnost v práci na farmu, jinak bych se asi taky rozčilovala. Njn hold zemědělci mají stejné problémy, jako silničáři, asi je taky překvapil sníh xDxDxD Nebo že by někde soudruzi z NDR udělali chybu? Čepiček mám 148, takže pakliže nepřiškrtí kohoutky, tak by to mělo napadat i s mým laxním přístupem :p

20. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Tak zlaticka na noc zasazene hulky, ve stodole jich mam 1902, cepicky 167. Dobrou noc vsem

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.