Samostatný klient / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Hral som cez Flash aj po 10:00,pokým som sa neodhlásil.Potom to šlo len v Unity,síce z chybami,ale v pohode pozberané a zasadené. No a teraz som vošiel cez klienta a .... v pohode,dokonca som aj na fóre a píšem,tak neviem,kde bude chyba!!!8)

Edit: Keď nemám zobrazené plody stromov a ešte neviem čo, kombajnom pozbieram a vidím,či to bolo zrelé,alebo nie?Poťažme presuniem kurzor o 6 cm inam a presvedčím sa!

pezt - pevné nervy!

Naposledy upraveno: 11/12/20
    berkaKolchoznice tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

-pody-

Toto zoomování je stejné jako v prohlížeči, takže je jedno kde to nastavuješ.
    A proč vývojáři zamezili netuším, ale asi to mělo své důvody.

3. -pody-

-pody- Rádoby autor

• Nepoužívej odpověď s citací, pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým. Stačí dotyčného oslovit. Děkuji Skali
    pezt

***odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku

Nemáš pravdu, já nemám možnost roztáhnout okno na celou obrazovku, což není jako v prohlížeč. Tím zoomováním naprosto rozhodíš grafické rozlišení. Zkus si to a pak nemůžeš takto odpovídat (není mi 5 let).Jestli to vývojáři zamezili, tak to pouze svědčí o jejich neschopnosti a měli by si najít méně náročnější práci. Divím se tedy hráčům, kteří dávají peníze za takovýto paskvil. Bohužel pro mě i řadu jiných je tato hra nehratelná a je mi opravdu líto těch ostatních, kteří se tomuto paskvilu snaží přizpůsobit.

Naposledy upraveno moderátorem: 11/12/20
    akarea a Eliter tohle ocenili.
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

-pody-

Ted mi řekni jaký je v tom rozdíl, když to mám zvětšené v prohlížeči zoomem na 110 a v klientovi na 150. Velikost je takřka totožná akorát chybí rámeček v klientovi

Screenshot_1.png

Při mém rozlišení displeje to více stejně nemohu zvětšit a takto je to akorát, a že to není přes celou obrazovku mě osobně vůbec nevadí.

Pitrýsek47 a Peto121 tohle ocenili.
  5. vjejinka

vjejinka Zelenáč fóra

Máme stáhnutého klienta unity a bohužel nejde ani přihlásit, máme pouze bílé okno :-(

Štika tohle ocenil(a).
  6. eli2006

eli2006 Vážený autor

Může mi někdo vysvětlit proč když chci přejít z FA na druhou FA,tak musím tu proceduru se stahováním opakovat znovu??????A pořád dokola.

drevenakova tohle ocenil(a).
  7. tysa2

tysa2 Zelenáč fóra

Problém s bílou obrazovkou. Windows 10 Home, procesor AMD A6-7310 APU with AMD Radeon R4 Graphics 2.00 GHz, paměť 4,00 GB (použitelné: 3,45 GB)

8. Jaro62

Jaro62 Pisálek fóra

prečo je zrušená klávesová skratka ENTER?Velmi mi chýba

Eliter a Veselka tohle ocenili.
  9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) uf, ale že to dalo práce! stáhla jsem si klienta, to šlo jako po másle, přihlásila jsem se a farma se zmenšila na obdélníček uprostřed monitoru (ačkoliv přihlašovací stránka šla zvetšit tím obdélníčkem vpravo nahoře, tak po přihlášení už to nešlo, obdélníček je šedivý, tedy neaktivní), nicméně hra šla slušně, tak si říkám lepší než přes webUnity, ale ta velikost ... prolézám fórum a protože pezt o pár příspěvků psal, že si farmu i v klientovi zvětšil, hledala jsem jak to tak asi udělal - důchodkyně bez IT vzdělání nakonec metodou pokus-omyl zjistila, že v nastavení hry je nová položka, a to právě možnost zoomu a už jsem vcelku spokojená, takhle by to šlo
    xD

Peto121 tohle ocenil(a).
  10. -adelka2001-

-adelka2001- Pisálek fóra

Ahoj , u samostatného klienta není vidět, že by byly uzrálé stromy, vypadají jako sklizené, ale nejsou. ....?
    a vlastně to nejde ani ve Flashi

Naposledy upraveno: 11/12/20
  11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Medvánek - konečne niekto,kto aj pochválil a sám opravil!;) Neboj,pôjde to!

Y_n_O tohle ocenil(a).
  12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-adelka2001- ahoj, zapni si v nastavení hry animaci pole, pak zralé rostliny a stromy uvidíš (zapnout a dát tlačítko uložit)

nastavení01.png animace pole.png

13. kubíkpytlík

kubíkpytlík Aktivní autor

Klient děs >:(>:( nevyhovuje mi to . ... seká se to .... už se mi 5 minut točí slunečnice v pralese a nic .... nejjednodušší aktualizace stránky neexistuje ... takže zavřít a zase pustit - přihlásit - easy bez možnosti uložení hesla - nebo se někde dá uložit ???
    Ruční odklikání řádků v nebi hrůza - zoobrazují se ikony se zpožděním stránky ...
    Ruční sklízení a nakrmení chlívků + voda - taky nejde rychle
    Na hřišti pro mazlíky se mi nezobrazuje dekorace Pekařské legendy - teda má být 2x2 a kouká něco 1x1
    Zkusili jste někdo napsat sousedům - po chvíli mám kurzor řádek pod ... pak už 3 řádky pod .... a když chci něco smazat - opravit - nebo dopsat - nevím kam kliknout - píše to úplně někde jinde

Teď se to načetlo znova, jdu na hlavní sklidit a "neodpovídá" ... slunečnice už se ani netočí :(

Jdu zkusit vyřešit problém celé obrazovky - přihlašovací stránka je , ale hra už ne ... :( tak nic - zoom 100% a vyšedlý - nelze nic ???

14. Skali

kubíkpytlík - ahoj, v nastavení hry ti zoom taky nefunguje ?

nastavení hry.png

15. kubíkpytlík

kubíkpytlík Aktivní autor

Skali - no právě, že v nastavení nejde - mám tedy Alternativní způsob úprav zapnutý - možná má být vypnutý jako máš ty - ale to mi nepřijde logický - ale teď to nejde znovu vyzkoušet, protože tam ovce jedou už 10 minut s kolečkem o 100% a zavírat klienta a znova přihlašovat už se teď nejdu, jdu žehlit o_O

akarea a Skali tohle ocenili.
  16. Skali

kubíkpytlík - tak to zítra pozkoušej poštelovat. Mně to jeden den taky blblo (zase pro změnu animace), druhý den to bylo dobré. Uvidíš ;)

17. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

Tak jsem si řekla, že toho klienta taky zkusím nainstalovat a uvidím. Celkově jsem neměla problémy s instalací, to šlo celkem jako po másle. Přihlášení trvalo docela dlouho, ale když se hra načetla, tak to frčelo tak rychle, byla jsem nadšená! Takhle rychle jsem dárky neposlala ani nepamatuju.
    Pak jsem začala hrát minihru, šlápla na kvízové políčko a kytička se nepřestala točit. Po 5 minutách jsem se teda rozhodla, že to celý zavřu a zase otevřu a to se klientovi teda znovu načítat nechtělo.. No, tak jsem to zkusila ještě jednou a zase to jelo tak rychle a pak jsem sklízela plochu a zase se to zaseklo..
    Celkově mi přijde, že čím déle klient běží, tím unavenější je a fakt se mu nechce. Na druhou stranu jsem byla vážně nadšená tím, jak rychle to šlo hlavně ze začátku, takhle mi to neběží nikdy ani přes flash.
    Ano, je tam ještě hodně co dohánět, když se kytka tváří, že není zralá když je, nebo když stromy skočí z grafiky skoro dozrálé do čerstvě sklizené, ale doufám, že se to povede :)

18. Skali

jeanette.mrazova - ahoj, zkus v nastavení hry pustit animaci pole (viz pár příspěvků zpět). Pak budou kytky i stromy dozrálé. Nevýhodou je, že tím se spustí i animace chlívků a dekorek. Ale jako první pomoc to je dobré. Časem se to vychytá

jeannette.mrazova tohle ocenil(a).
  19. notes72

notes72 Perspektivní autor

ahoj jsem taky byla nadsena z klienta az na ti stromy kdyz vypnu animace tak jsou stromy uzrale a potom nejde akce a kdyz ji zapnu tak jde vse normalne az na ti stromy ti mi ukazuji ze jsou zklizene a pritom nejsou a libi se mi kolo stesti to se vam opravdu povedlo tak hodne stesti vsem hracum preji at vam to slape

-adelka2001- tohle ocenil(a).
  20. -borůvka53-

-borůvka53- Pisálek fóra

vám se to mluví,ale mě dochází trpělivost,nejen že plno věcí nefunguje,ale ještě to změnili k horšímu ať jsou to zas.dárku tržnici no děs,po 10 letech skončím,místo pohody a radosti z farmy,zbývá jen rozčarování,vztek.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.