Samostatný klient / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj petsova

Pro mobily to není v tuto chvíli priorita, a nevím jestli někdy bude. Vyzkoušej více prohlížečů v mobilu, možná některý v Unity pojede. Vyzkoušej Edge, Google chrome nebo Operu.

Fajn hru pezt

2. evinana

evinana Osvícený autor

Ahoj,
    chápu to správně, že pokud mi Unity jakž-takž vyhovuje tak není nutné klienta stahovat? Možná blbá otázka, ale radši se ujišťuji, jsem běžný uživatel, žádný velký machr na PC. No co už v mém věku taky že jo, ale snažím se :)

3. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer, tak klient mi celkom funguje. Občas síce nasrdí, ale dá sa to zvládnuť. Dokonca aj veľkosť (po úprave podľa rád na fóre) je pre mňa vyhovujúca. Najväčším problémom pre mňa je momentálne Fórum. Bežne sa prihlásim, ale písať nemôžem. Ak chcen písať, musím cez Flesh :(. Ako na to? Vie niekto poradiť?

4. Zdenek0101

Zdenek0101 Pisálek fóra

Farma na unity frčí,ale na stromech nemám plody,nejde forum.

jankami tohle ocenil(a).
  5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Zdenek0101 - ak si v nastavenia ( v kliente) spustíš animácie, tak to ide - dozrievajú plody aj rastliny - len sa to všetko hýbe. S fórom je to - podľa mňa horšie - otvorím , ale len na čítanie.

6. ašada01

ašada01 Titán fóra

Jak se dostanu do unity, pokud bude údržba? Pokud se mi neotevře farma, nebudu moci překliknout do unity, ne?
    I když se odhlásím z farmy a byla jsem v unity, hra se mi otevře zase ve flashi.
    To mi přes víkend nezbude, než nainstalovat samostatného klienta?

Skali děkuji, pokud se otevře automaticky unity, nemusím nic řešit.

Naposledy upraveno: 10/12/20
    Y_n_O tohle ocenil(a).
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ašada01 - ahoj, myslíš zítra při tom testu ? V OFI oznámení ohledně testu píšou: Hrajte prosím hru Farmerama během trvání testu – pokud vám funguje klient Unity/WebGL, nemusíte dělat vůbec nic dalšího, korektní verze hry se načte automaticky....Takže by ses do Unity dostat měla ;)

ašada01 a Y_n_O tohle ocenili.
  8. enrica34

enrica34 Zelenáč fóra

proboha,už nic nevymýšlejte, klient na nervy, kompenzace uboha, za 8 den adventu, co sme prosvihli. diky vasi udrzbe.. 8florenu vniveč a náhradní floreny nedáte, stydte se!!

zdenička60 a Veselka tohle ocenili.
  9. Soukromi

Soukromi Pisálek fóra

možná to taky někdo řešíte a poradíte. jsem na tabletu a mám android. teď hraju flash, ale chtěla jsem si nainstalovat klienta a nic. nevíte někdo co s tím? půjde to ještě zprovoznit? opravdu nerada bych o hru přišla:( děkuju

10. pezt

Ahoj enrica34

Vymýšlet je potřeba, aby se mohlo hrát i po 12. lednu 2021
    Během zítřka bude umožněno si vyzvednout dárky z 8 a 9 dne, ti co utratily floreny se potom mohou obrátit na herní podporu na jejich vrácení, ale přesné informace se dozvíte z oficiálního oznámení, které bude zítra.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Soukromi

Klient do zařízení s Androidem nelze nainstalovat, protože to není kompatibilní.
    Hrát v unity lze v běžných prohlížečích, jako je Edge, Google chrome nebo Opera, je jich daleko více, jen je potřeba vyzkoušet, který bude tvému zařízení vyhovovat.

Fajn hru pezt

Y_n_O tohle ocenil(a).
  11. libakos

libakos Polobůh fóra

Včera to po stažení docela fungovalo,dnes po dlouhé době jsem se dostala na hlavní,celá farma vč otevření beden a protočení 50 zel lístků mi trvala 1 hod. Na kolo musim kliknout aby se ukázaly odměny a pak znovu :(A to píšou stáhnout pro zrychlení:oops:Teď už je to lepší,jen menší zpomalení,.Nejde, vlastně tam není ,odkaz na koupi hnoje musím do města a na trh...

Naposledy upraveno: 11/12/20
    Veselka a -Jara05- tohle ocenili.
  12. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré ráno všem, mám poznámku ohledně fóra v klientu. Pokud v něm hraji a odkliknu fórum, tak se mi sice načte, ale nejsem tam přihlášen? Bude se to nějak řešit, nebo zůstane stávající stav? Děkuji, a hezký den všem

Veselka tohle ocenil(a).
  13. kaja0110

kaja0110 Pisálek fóra

Zpustím klienta a bílá obrazovka ,mám nainstalovanou správnou verzi klienta a vše jak má bít a jen bílá obrazovka. Podpora my moc nepomohla tak nevím co s tím.

14. -pody-

-pody- Rádoby autor

Sáhnul jsem si dle návodu a instaloval. Farma se mi sice otevřela ale v polovičním okně a nelze zvětšit. Buď si to vše předem odladtě nebo s tím běžte prostě do ****. Akorát znepřímňujete hráčům předvánoční čas. Mnoho lidí se na ten váš paskvil vykašle tak jako já.

Veselka tohle ocenil(a).
  15. michnaj

michnaj Vycházející hvězda fóra

také mám jen bílou obrazovku a v unity je to pro mě nehratelný, každý přechod kamkoliv trvá několik minut, představa, že bych v tomhle hrála najdi předměty za 90 sec tak to se mnou sekne.:cry:

michalka59 tohle ocenil(a).
  16. ctiv

ctiv Zelenáč fóra

Přes klienta téměř bez problémů, rychlost fajn (na i7), velikost jde zvětšit v nastavení.. jsem spokojený, nekončím :) na druhou stranu je nutno dodat, že bez klienta je to trápení a ne hra..

Naposledy upraveno: 11/12/20
    *BeMi* tohle ocenil(a).
  17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Klienta stáhnu ale nejde nainstalovat. Hlásí mi to nějaké anglické errory. Píšu to i v hlášení chyb

18. pezt

Zdravím

O problému s přechodem na fóru je znám, byl znám již před spuštěním klienta, a bude to co nejdříve opraveno.
    Zvětšení okna hry se provádí v nastavení hry viz FAQ
    Hráči, kteří mají problém s bílou obrazovkou bych poprosil, aby zde napsali jaký používají operační systém, procesor, kolik máte paměti RAM a jakou grafickou kartu.
    Systém je potřeba mít plně aktualizovaný a minimálně Windows 7

19. michnaj

michnaj Vycházející hvězda fóra

oper.systém-windows 7, procesor-intel pentium T4500, RAM- 4GB DDR 3, graf. karta - intel GMA 4500M doufám, že jsem to napsala správně:)

20. -pody-

-pody- Rádoby autor

V nastavení hry se jedná pouze o zoom, se kterým se zhoršuje i grafické znázornění. Proč nejde okno (windows) maximalizovat na celou obrazovku jako je to u všech možných produktů. Tato funkce je o okna zatemněna.

rover tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.