Samostatný klient / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. satelit

satelit Hvězda fóra

Na 353 GB si stáhneš tisíce klientů, to půjde. ;)

modro.ocko22 a jana563 tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také jsem si nainstalovala samostatného klienta a sklízela stromy:), je to stejné jako v Unity, nejsou vidět plody, tak jsem po první ploše přešla na Flash a tak desetina stromů nebyla sklizená, asi tak. A teď se dovídám, že bych měla odinstalovat a znovu nainstalovat? Vždyť jsem ho stáhla teprve před hodinou.

3. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Tak vám nevím, stáhla jsem podruhé a mám stále jen otevřené okno. Při první instalaci jsem se dostala k okénku přihlásit, ale to mi nešlo :(

4. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Dobrý den,
    potřebovali bychom upřesnit, jaký operační systém tvoje zařízení využívá a zda máš aktualizovaný operační systém na poslední aktuální verzi. Problém může podle vývojářů způsobovat právě tohle, stejně jako druhý zde popsaný problém se souborem knihovnou KERNEL32.dll
    Pro WINDOWS XP a WINDOWS VISTA není tento klient určen a nebude v něm fungovat. Mějte to prosím na paměti. Informace je přímo od vývojáře, s kterým klienta testuji.

Prosím všechny, než klienta začnete testovat, ujistěte se, že váš operační systém je plně aktualizovaný.
    Děkujeme Vám

Danda

Learka a Y_n_O tohle ocenili.
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evoku57 a ostatní

Nový klient by měl mít verzi, která funguje správně tuto

Screenshot_2.png

Nicméně by mělo při novém spuštění klienta dojít k aktualizaci automaticky
    Je třeba to nechat chvíli otevřené před přihlášením aby došlo k aktualizaci.
    Verzi najdete na přihlašovací obrazovce zde

Screenshot_3.png

Zvětšování a zmenšování okna hry najdete v nastavení

Screenshot_4.png

6. evoku57

Tak já měla verzi 1.1.4.0 jdu to napravit :)

7. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

preco sa to neda zvacsit na celu obrazovku???
    idem kuk na to co napisal pezt
    ale aj tak to nie je na celu obrazovku

a hadze to len do anglickeho fora

Naposledy upraveno: 10/12/20
  8. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Alexandro, dá se přímo ve hře v nastavení hry viz Peztův screen přes položku Zoom. Pokud je to neaktivní, tak již zvětšit nemůžeš, protože by okno bylo větší než obrazovka, tak se to samo ta možnost deaktivuje jako například u mě, když mi to chvíli šlo.

Danda

9. alexandrakerulova00

Danda zvacsila som to na tych 175%,ale bohuzial je to stale male,velmi mi vadi,ze mi po krajoch trci vsetko ostatne co mam na ploche :cry:
    ked pride syn,tak sa mi na to skusi pozriet ,tak dufam,ze to bude ok ;)
    [​IMG] [​IMG] spodky ujdu,tie su ok
    a neda sa posuvat s [​IMG]

10. evoku57

Nejde uplatnit z novinek bonusy, vůbec to v klientovi nenabízí :)

11. libakos

libakos Titán fóra

Mám staženo 5x,nevím proč,pak mě to pustilo . Na stromy se musí zapnout animace pak to funguje tedy aspoň mě..Tak to stačilo stáhnout jednou,je to v pořádku:)to já jsem trdlo...

-samadoma- a Peto121 tohle ocenili.
  12. alexandrakerulova00

neviem kde to mam napisat,ale klient ma dost nedostatkov
    kazde prihlasenie vyzaduje vypisat uzivatelske meno a heslo,neda sa ulozit
    stale treba menit jazyk z anglictiny do slovenciny
    kedze hram aj na zaloznych farmach,musim kazdu farmicku prihlasit extra
    s pomocnikmi sa vobec neda pohnut,ked sa chcem pozriet pod ikonu pomocnikov,treba ju zakazdym zrusit
    nevidno id a meno
    nevidno ani ikony dole- [​IMG]

13. pezt

Ahoj alexandrakerulova00

Všechny tebou zmiňované nedostatky jsou známy a vše se bude zavádět postupně.

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  14. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Nainstalovala jsem klienta. První překvapení - velikost okna, přeci jen jsme 10 let rozmazlováni rámečkem. Je to hodně nepříjemné, zvětšení mohu u mého NB použít max. 125%, protože při 150 už nevidím spodní část farmy. Jinak přechod z jedné farmy do druhé bez připomínek. Vše mám nyní sklizeno, tak se ráno podívám jak to bude vypadat. Pokud bych měla mít zapnut animace - tak to nevím zda bych se s farmou nemusela rozloučit - ta hýbající se zvířátka mě opravdu vadí - a dost.
    Ale asi spíš bych zítra šla do Unity je přeci jen lepší podívání než u klienta.

15. Nedík

Nedík Pisálek fóra

Takže operační systém mám 64bit Windows 7 Professionál - Service Pack1... netuším zda je to poslední verze, ale windows update nenašel žádnou aktualizaci pro systém jen pro MSE, poslední aktualizace systému byla 24.11.2020 ...

Po druhém pokusu instalovat klienta se mi ukázala stejná hláška jak předtím jen čísla byla jiná...

Poté jsem odinstaloval pomocí "IObit Uninstaller" komplet a instalátor smazal s PC. Znovu přes farmu stáhnul a nainstaloval a už se mi ani nenamáhala ukázat žádná hláška a mám jen čisté bílé okno...

Čtvrtý pokus dopadl jako třetí a pátý pokus - se mi už ani nespustilo to krásné čisté bílé okno :D:D:D:D:D

Počítač jsem několikrát i restartoval tak už nevím co udělat jiného :D:D:D

PS: Tak se mi zrovna otevřelo bílé okno no aspoň něco :D:D:D

-Jara05- tohle ocenil(a).
  16. pezt

Ahoj Nedík

Kolegyně se potýká se stejným problém s bílou obrazovkou jako ty, je v kontaktu přímo s vývojovým oddělením a pracují na odstranění problému, prosím tedy o trpělivost.

Nedík tohle ocenil(a).
  17. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Bílou obrazovku mám taky :(

18. Nedík

Nedík Pisálek fóra

Žádný strach jsem trpělivý :D:D stále mám ještě dvě možnosti sice na Unity to trvá o trošku déle, ale stále to jde hrát :D:D:D

19. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Tak na toto si asi nezvyknu8)
    zvětšeno na 125%

20. petsova

petsova Pisálek fóra

Zkouším unity, ale jsou to boje, hraji z 99% na mobilu. Ve flash se dá sklízet a sít ručně, v unity vůbec. Když "ťuknu" na pole, tak se místo nabídky objeví symbol přesunu pole. Bez kombajnu a tudíž placení se asi nevyhnu. Bude nějaké řešení pro hraní přes mobil?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.