Salonek Alpská záře / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/5/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. satelit

satelit Hvězda fóra

ivanka1980

Mám to taky tak, po hlubším prozkoumání fóra zjistíš, že tato akce není nová a řádek byl zakoupen v některé z předchozích akcí, a můžeš ho zakoupit jen jednou.

Mrkni do stonku -

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ivanka1980 - a tohle je co? Nejspíše jsi ho koupila minule

upload_2026-7-21_9-54-34.png

Hezký den

3. ivanka1980

ivanka1980 Rádoby autor

sorry ,ale byť akce není nová nenapadlo by mne že je nabízený stejný stonek.

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ivanka1980 - v pohodě. Příště zkusit zkontrolovat nebe než začne panika ;)

Hezký den

lacrima, Pitrýsek47 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  5. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Tak bych ráda doplňovala, ale absolutně mi to tentokrát nefunguje. Nejde mi vzít jeden druh, nejde nic přehazovat. Vždy vezmu několik druhů a vůbec nejdou usadit. Už mi to blbne od včera. Tak ještě počkám, ale minule mi vše fungovalo a teď tak s bídou první dva tahy a pak se to splaší a mohu se odhlásit. Tak nevím, kde je chyba???

6. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj INČUČUNA1959
    Sem tam se mi to taky minule stávalo a stačilo mi jen vyjet z akce a hned se zase vrátit zpátky ;) Zkus třeba jiný prohlížeč nebo klienta, někdy to může pomoci.

lacrima a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  7. barca279

barca279 Expert fóra

neviem ci to tak ma byt ale nepripisuje mi tie karty,hodi mi tu bednu ale karty mi nezapisuje po dokonceni hry.a odmeny nemam vsetky este vybrate takze nechapem co sa deje a nevidim nikde ani tu stonku zakupenu

Naposledy upraveno: 21/7/26
    INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  8. -pinpi-

-pinpi- Rádoby autor

Prečo mi po dokončení objednávky nedáva Plesnivcové karty ?

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

barca279
    No řekl bych,že je to jako minule.Karty ti padaj do 10 LV a pak už ne.Na kompletní vybílení krámu to bohužel nestačí!:cry:
    Jinak se mi zdá,že tentokrát náhodný odměny padaj opravdu poskromnu.:wuerg:

10. Astraia

Ahojte barca279, -pinpi-
    Je to přesně tak, jak píše kaolín11. Bylo to tak i minule, po dosažení 10 lvl se Protěžové/Plesnivcové karty už nerozdávají, proto dobře zvažte, zač je v obchodě utratíte ;)

Řádek do stonku se v obchodě nezobrazuje, pokud už je stonek zakoupený v některé z minulých akcí. Mrkněte do stonku a dejte do vyhledávače název řádku "Salonek Alpská záře"

lacrima, INČUČUNA1959 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  11. -pinpi-

-pinpi- Rádoby autor

Tak prečo niektorý hráči píšu že vykúpili obchod ? Odkiaľ mali karty ?

12. Astraia

-pinpi-
    Nevím o tom, že by někdo psal, že vykoupil celý obchod, když tak mě naveď! Už v minulé akci to bylo nastaveno tak, jak je to i teď, podívej se třeba na tento příspěvek

lacrima, INČUČUNA1959 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  13. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Mě to vyšlo na všechno z obchodu i to co nepotřebuji jako MJS, ponožky, Bz, akorát mě tam zůstaly 2 dekorace a zbylo 100 karet.

14. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Teď jsem přečetla konec diskuze, že karty od 10.levelu už nepadají....proč? Nebo spíš - je to někde ve FAQ uvedené? Já hraju pořád dál a jelikož nemám vyzvednuté všechny odměny, tak jsem pořád očekávala další karty, a ony nějak nepřichází. Takže se tu motám naprosto zbytečně...
    Pokud je to někde ve FAQ uvedené, tak mě prosím nasměrujte...:(

15. Astraia

Ahoj anvan
    Protože to takhle nastavili, už se to řešilo minule v této miniakci podívej se tady
    A koho minihra baví, může si přijít na slušnou sbírku těchto beden Bedna s farmářskými zásobami X plus další náhodné odměny za splněné zakázky i po dosažení 10 levelu ;)

16. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

Ahoj, dosažením 10. lvl sice přestaly padat karty, ale začaly padat bodíky, to je fajn ne?
    Toto zjištění mě navádí na otázku, jestli na konci akce, pokud nechám plnou lednici budou plodiny převedeny na ABZ jako v minulé akci.
    Díky.

17. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Díky, zkusím.

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mě se zdá, že mi to na vedlejší farmě nenabízí stonek a to už jsem v 10 lvl, myslím, že už mi ani nechodí karty :p a stonek určitě nemám, bo protěžové údolí je otevřené jen chviličku, ještě nejsem ani u rostlin, jen stromy, uvidím na druhé vedlejší, zda to budu mít také tak, hraji tuto akci na dvou farmách poprvé

Edit:
    už jsem ho našla potvůrku jednu:music:, je v jiným chlívku a já nepřeklikla, stonek koupen a jdu na tu druhou farmu také pro stonek

Teda jen to nakupování mne dere, po jednom kousku 30 položek a 2x :mad:u šedých odznaků to je opruz největší škoda mluvit

Naposledy upraveno: 21/7/26
    lacrima, dasa1143 a Prepperka tohle ocenili.
  19. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

No moc tomu nerozumím :wuerg: Ale stonek a jiné z obchodu vyzobáno :p Jsem si dobře zapařila xD;):music:
    Vyskakovaly na mne odměny, které stejně nevím k čemu slouží :cry:

lacrima, dasa1143 a Prepperka tohle ocenili.
  20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Už mě nebaví klikat v obchodé.Tak to nechám na zítra.:p;)

.SilverAngel. a lacrima tohle ocenili.