Salonek Alpská záře (28.5. - 1.6.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/5/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ono do toho 10 LV se to počítalo trochu jinak.Nyní když splníš kompletně zakázku,posuneš se o 1 LV. Takže těch zakázek máme splněno o něco více!;)

hansicek a -Jara05- tohle ocenili.
  2. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

kaolín11
    to je jedno kolik je splněných zakázek, důležití je že mám místo pro odznaky.
    Díky za objasnění.

lacrima, hansicek a -Jara05- tohle ocenili.
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

V Alpách pěkné zpestření, skládání mě bavilo, jenom mě hlava nebere, proč je v jedné akci v obchodě počitadlo a tady ne. Třicet odznaků po jednom? I pět kliků je dost :oops:, na jednu stranu nás šetří (viz nově upgrady na plochu) a na druhou? Nula od nuly pojde :D.

4. Erča101

Erča101 Vážený autor

U mě taktoxD, parádně jsem si to užila a sklady jsou plné, akci moc chválím, snad bude častěji :inlove:

5. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Akce super. Za dodávky začaly padat i body, takže jsem nakonec i postoupila do 51 lvl. a to ještě doufám, že za naplněnou lednici odstanu 4 500 ABZ.
    V Alpách získat body pro postup je trochu těžší než na farmě, takže hodnotná akce.
    Díky.

6. Plea

Plea Vycházející hvězda fóra

Moc v poslední době na farmě nejsem, tak jsem si akce všimla až 45 min před koncem, stihla jsem se dostat do 7.lvl, tak mne to docela štve, po dlouhé době nemám dekorace ani stonek, ale jinak mne tento typ akce baví.. Nenáročná, je to jen o tom hrnout kartičky, tak snad brzičko bude zas..:)

-Jara05-, lacrima a dasa1143 tohle ocenili.
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Plea, já začala poslední třetí farmu hrát ve 20,10 hod a skončila jsem v 21,30 hod :D tak to chtělo na akci delší čas. Nejhorší bylo vybírání dárků:wuerg:, po jednom to byl opruz, už v plno akcích nám to RT zpříjemňuje tím, že se dá vybrat více dárků naráz a tady, když toho bylo tolik to bylo po 1 kousku, no hrůza, zabralo to spoustu času a toho už nebylo moc, měla jsem to za 5 min 12, ale zvládla jsem to na všech 3 farmách, řádek vybrán jen na jedné, té poslední, na dvou zbývajících jsem ho vybrala už minule, chválím odměny, potěšily, vůbec celou akci chválím, je to návykové, ještě že to upravili a po dosažení 10 lvl už nechodily mince, zaplať pánbůh za ty dary, sice chodily ještě dárky, ale za těch 10 lvl mi stačily, tak jsem toho hned nechala, naplnila lednici a tuším, že už došly ABZ, bo jsem na 2 farmách poskočila o 1 lvl a třetí farma k tomu nemá daleko. Jestli rychle nezprovozní RT pokračování Alp, tak doženu postupně všechny, co jsou v lvl 53 a to jsem měla minimálně měsíc až dva zpoždění se začátkem hraní Alp, sice na jedné farmě jsem to hned otevřela, ale nebavilo mne to, na druhé jsem čekala na 2500 hvězdiček, tak jsem začla ještě o poznání déle než na hlavní farmě a už jí hodně rychle dohání, chybí jí kolem 3500 ABZ. Třetí farmu jsem rozjela 23.3.26 a už jsem v lvl 17, teď už vím jak na to, tak to jde rychle.
    Takové akce mám fakt ráda, odpočinkové, bez pěstování a plnění miniakcí,:music: jen tak si přemýšlet a klikat, o tom by měla celá farma být, o pohodě, relaxu, odreagování a ne žádný hoňky a nervy >:(

8. hansicek

hansicek Velmistr fóra

tiež sa pridávam s pochvalou za tuto akciu, dodával som až do konca a j po splnení úloh. konečny stav bol niečo okolo 700/12, oplatilo sa to kvoli ABZ, padali síce iba občas, ale kapka ku kvapke a napadalo mi okolo 5000ABZ a k tomu na zaver 4500 z chladničky čo je veľmi slušný prísun ABZ za pár dní a to takmer zadarmo. A mohlo toho byť oveľa viac, komodity v sklade boli, ale už to bola nuda.
    Takže ešte raz super akcia, teším sa na reprízu. (ale nie skôr ako o mesiac) ;)

9. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Akce mě moc bavila, stejně jako minule. Je to dost návykové, večer u televize si jen tak bezmyšlenkově klikat a klikat.... Ještě že jsem měla dost paliva. :) Škoda tedy, že řádek byl ten co minule, takže pro mě nic. Ale jinak super, akce může být i častěji. :inlove:

Jen bych se ráda zeptala na ty lesklé odznaky. Když je aktivuju, působí 4 hodiny. To chápu.
    Ale navyšují počet jen na dobu své působnosti nebo třeba u orchidejí zůstanou u nesklizených políček ty vyšší počty i po odeznění? Jde mi o to, jestli působí natrvalo na v aktivní době vysazené rostliny (až do jejich sklizně), nebo se počet rostlin z políček po ukončení odznaku zase sníží.

-Jara05- a kocieva tohle ocenili.
  10. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Prepperka,

tak ako je napísané v Oznámení

"Tyto odznaky mají jen dočasnou účinnost a po uplynutí doby přestane runa účinkovat.", takže po uplynutí času sa počet rastlín zníži.