Rock a robot (18.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nakonec mam 43 tanecku, ALE behem akce jsem ziskal jednou +1 na 6 hodin a dvakrat +100% do stodoly, jinak by to bylo natesno... takze to ponekud nekdo nezvladnul spravne oznacit jako "tezka", nebo "placena", protoze booster +1 je v kosiku...
    Uvidime co pro zmenu bude chybet u nasledujici akce, tady mi padatka i pres nocni pestovani akcni rostliny stale zbylo vic nez je potreba...

Doufam ze lidi z prace vedi ze to konci az v 16:00 coz by mohlo pomoct...

2. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

I přes nemožnost plnění akce prvé dva dny, také splněno. Zmizelé rostlinky ze včera mi RT vrátilo, takže mám dokonce už i dva tanečky navíc. Moc mě to nebavilo, ještě pěstování a mletí, ale pak to dodávání (pokud jsem chtěla každým tancem něco jiného, což jsem kvůli bonusu chtěla) a nekonečný taneček zajíce..... nic pro mě. Doufám že tuhle akci už nedají.

:inlove: Děkuji všem dárcům za poslané spoje, protože i díky vám jsem akci dokončila. :inlove:
    Tím že jsem měla padátka od vás, jsem mohla dohnat ztracený čas a i v noci pěstovat akční místo dlouhodobek na spoje.

Edit: A ještě jsem zapomněla připsat velké poděkování všem, kteří pro nás ostatní jako první zkoušeli jaké odměny jsou za které kombinace. Uvědomuju si, že to není jen o tom, že nevíte co dostanete, ale musíte si i zapsat zadanou kombinaci a pak i ty odměny. To už by každý ochotný nebyl tohle pro ostatní udělat.
    Takže opravdu moc díky za ochotu, čas i mentální investici. :inlove:

3. Barbora6262

Barbora6262 Rádoby autor

Akci nedokončím - 26/30. Málo eletrických hvězdiček. Snad příště.

Helena1313 tohle ocenil(a).
  4. wikky29

wikky29 Pisálek fóra

Akce ,je podle informace na farmě prodloužena o 126hodin............

evainfo, Mkuře a Helena1313 tohle ocenili.
  5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

6. tolca1

tolca1 Pisálek fóra

odcházela jsem z práce a konec byl za 3 hodiny...a po návratu domů je konec za 127:50 hodin....a pak si vyberte. A kompenzace jak blázen...po sklizni už nepůjde akční rostlina zasít - tak proč těch 125 hodin navíc? NECHÁPU!!!
    Já narvala na všechny plochy superhnojivo, abych stihla ještě sklidit a ted vidím, že je mi to na nic....a dnes začíná nová akce s pěstováním na polích a zítra zase další kde se bude také pěstovat...

7. llew65

llew65 Vážený autor

Je hezké, že je akce prodloužena o 126 hodin, ale k čemu? Čipy už vyskakovat nebudou a akční plodina nepůjde pěstovat. Pokud má někdo napěstováno na celých 120 kombinací, tak i kdyby musel na všechny namlít, tak mu na to stačí 10 hodin. Takže by stačilo akci prodloužit o 24 hodin. Takhle to nemá absolutně logiku!!!

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak jsem se z toho málem postavil na hlavu jako ten robot ,-( díky za prodloužení, ale taky v něm nevidím logiku ,-)))) čipy nepotřebuji, ale pár akční ještě ano, ale můžu si ji zasadit jedině na vlastní zahradě ,-)) to by bylo jiskření ... tak nechte aspoň jednu plochu.
    Edit: zeptal jsem se Barnyho, kroutí hlavou a položil ji na tlapy.

Edit: dostaneme 18 spojů, tak to by šlo o tanečky nepřijdeme ,-))

Naposledy upraveno: 24/4/18
  9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Na to, abych to prodloužení pochopil, mi zřejmě jedna hlava stačit nebude.
    Jdu si pořídit aspoň psa ve smyslu vtipu o policajtech - víc hlav, víc rozumu.
    :D

10. herda21

herda21 Expert fóra

Takže suma sumárum - bez honění, na dvou plochách, bez kupování čehokoliv, před chvílí (ač jsem v to ani nedoufala), dosaženo stonku, v tuto chvíli dva tanečky ještě navíc a možná mi to hodí ještě další dva z poslední sklizně. Kompenzační balíček přivítán radostně, taky proč ne, že? :) Ale tomu podivnému prodloužení jsem se rovněž podivila. Nu, ničím nám to neškodí, takže pozastavit se nad ním můžeme, zakroutit hlavou a pousmát se taky, ale není důvod to řešit, jsou tu další akce :)Tak ať se daří farmaříci :)

evainfo tohle ocenil(a).
  11. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Pitrýsek47 Dala jsem vrtulky, ale když jsme v práci ani to mě nezachrání a už vubec ne SH, ale akce je prodloužena tak ta jedna sklizeň navíc mě zachrání :)

evainfo a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  12. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Přimlouval bych se za to, aby se akční rostlina z akce Rock a robot dala ještě třeba 24 hodin i sázet, a ať si každý farmář rozhodne sám za sebe, jaké má priority. Mě by to teda bodlo...;)

evainfo, Pitrýsek47 a puntík50 tohle ocenili.
  13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak teď už v tom mám vážně tulidomek.:p

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

xDxDxD Prodlouzeni a o stovky hodin xD Uz to fakt prestan, mily RT, hulit! :pxD

15. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak fakt nevím co s tím udělám, dnes to pěstovat nechci a zítra nemůžu. Asi se na to vykdákám.Nechápu myšlenkové pochody RT.:p Jdu na pivo.

Naposledy upraveno: 24/4/18
  16. Barbora6262

Barbora6262 Rádoby autor

Mě chybí hvězdičky, ne čipy na dokončení akce, prodloužení bez sázení je pro mě zbytečné!?!?!?!?

17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Mě to varovalo hned... jakmile jsem neviděla konečný počet vypadávátek a vyhodnotila možnosti dostat se přesně ke sklizni a zasetí, tak jsem akci vynechala od začátku 8)
    Nemám ráda neuzavřený počet... honičku mám i v reálném životě, tak aspoň ten virtuální potřebuju trochu přibrzdit :p

Jo, a nastřádaná nevyužitá vypadávátka: 1.265 ks

evainfo a tydýtková tohle ocenili.
  18. -Kamila2012-

-Kamila2012- Zelenáč fóra

Ahoj,,
    tak já nedokončím taktéž -chybí mi hvězdičky ,potřebovala bych aspon den k dobru . :-(

19. llew65

llew65 Vážený autor

A že nám ten myšlenkový pochod RT nevysvětlí některý z adminů? Že by se z toho šoku také ještě vzpamatovávali...?

evainfo, Apachie1 a tydýtková tohle ocenili.
  20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

i já jsem z toho paf zapoměl jsem sežrat vánočku a kytici :oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.