Rock a robot (18.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. liduška14

liduška14 Pilný autor

stonek konečně hotový,a koukám nový úkol,tak zůstanou do zítřka pole

evainfo, myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  2. tatana60

tatana60 Rádoby autor

Zdravím,mě se stalo to samé,zmizení rostlinek

3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

do prahy zrovna mi tancoval robot a vona naskočí ůdržba :oops:byla hlášená?:wuerg:

4. kubíkpytlík

kubíkpytlík Aktivní autor

>:( :mad: :inlove: plánovaná údržba do 16 h nebo od 16 h ???? já jen, že mě to teď zase vyhodilo :cry: no comments

5. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Zdravím všechny farmáře!
    Veliký dík všem, kteří se zapojili do pomocné tabulky. Moc mi pomohla a budu se snažit poslat dárek všem, jejichž výsledek testu jsem použila. Vím, bude to na dlouho, nemohu zanedbávat své drahé sousedy, ale určitě svůj slib splním.
    Přeji pěkný večer a mnoho padátek při zítřejší akce. Jarka

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Pokud se vám ztratili rostlinky (čipy,plošné spoje), prosím pisněte na podporu.

myš59, bursuk59 a Skali tohle ocenili.
  7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hm já mám krátkou pauzu tak nevím jestli se něco stratilo xDxDxDxD

8. karbar

karbar Vévoda fóra

Jsem ve tři nesklidila a jela něco vyřídit do města.
    Tak mám za to údržbu, jak se mám připravit na zítra to tedy nevím.

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Akci mám hotovou a jsem ráda,když vidím ten blázinec.
    Plánovaná oprava měla trvat 2 hoďky, teď je opět krátká, skoro hodinová pauza,
    nějak se to nedaří zprovoznit.
    Jo,jo,blíží se slet čarodejnic,že za to jistě mohou ony....
    :pxD

P.S. Už to frčí!
    Aha, nabídka kombinovaných balíčků s floreny,co na mě vyskočila,ta za tu odstávku může.A jsou to balíčky se žvýkačkami,heč.
    ;)xD

10. amper11

amper11 Pisálek fóra

Tančící robot byla jedna velká nuda.

pistule, myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

I na dvojčatech je hotovo. Tentokrát je rozdíl v padátkách větší než bývá, že by za to mohlo rozpěstování bez vánočky a nevinnosti a sklízení bez MJS? No jo, jak toho má člověk hodně, zapomíná. Ale zase jsem tam koupila o 100 ořešáků víc než potřebuji :D. Jo jo, nastává čas dát si pauzu. Horní je A, dole je B.

12. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

také konečně stonkuji

13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Stonek mam ale co mi chybi nebo zmizelo nevim, nejak pres den nesleduju otocky, nicmene kdyz uz mam +200% tak je jasny ze se neco musi stat, co to stesti vykompenzuje...
    No ted melu 7 obvodu a dam je zitra s tim co se mi jeste ukaze a uvidime, nebudu se pidit po tom kolik bych mel mit, i kdyz spocitat se to da z toho co a kdy jsem tu napsal a kolik mezi tim bylo sklizni s 8 a se 6 z jednoho policka...

myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  14. koljan74

koljan74 Aktivní autor

nízká hra = zase jedna z nejtěžších, stonek ani omylem - za běžného provozu :-(

myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  15. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak mě také chybí asi hotovo bude 28/30
    nevím zda mě též zmizeli rostliny takže stonek nebude a kašlu na to další si pojedu bez akce a jdu dohánět družstvo a hotovo. Stonek mě moc v poslední době :(nemusím mít neláká jako dříve ...Janča

evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  16. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Hm potřebovala bych akci prodloužit do 20 hodin, mám málo rostlinek, ze začátku nebyl čas bourat chlívky a takhle jsem dopadla :-( Přimluvíte se za mě někdo o prodloužení? :mad:

17. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Kromě hraní taky chodím do práce. Tak už nemám šanci dokončit ani nízkou úroveň?

Apachie1, myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Celý víkend jsem pěstovala dlouhodobky, bo na chatě jaksi nejde chodit na farmu co 4 hodiny, tak jsem akci dodělala včera večer po stonek a dnes ráno zbytek a mám 33 pokusů. Na noc šly už dlouhodobky na dnešní akci. Ještě že jsem bourala i obrstromy, to by mi jinak nevyšlo napěstovat - padátek ale díky dlouhodobkám dostatek i bez kaštanového řádku
    :music:

19. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

akce hotová. děkuji všem za bonusy :inlove::inlove::inlove:

Prepperka, myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, dej na ně vrtulky a SH, třeba stihneš ,-)))

evainfo, Apachie1 a Mkuře tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.