Rock a robot (18.4. - 24.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 17/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

tvé přání je mým rozkazem ;) hned ve čtvrtečním reportu to zmíním

2. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Taktéž já moc děkuji všem z účasněním, za tabulku která všem jistě pomohla. Těm co mají hotovo velká GRATULACE a vy co nemáte hotovo nezoufejte a bojujte. ;)

3. Preceja

Preceja Mistr fóra

Hm, tak nevím podle čeho se určuje obtížnost, že by to tentokrát bylo nějaké snadnější než při obtížnosti střední, to mi nepřipadá a vzhledem k hezkému počasí stonek patrně nebude. Leda snad že padátka padají líp, ale to je mi houby platné, když nejsou kytky.

4. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Majiteli nápadu, stvořiteli tabulky a testérům .... velké dííííík, super.

Tabulka vytištěna a jela jsem podle toho .... na jistotu.
    Právě jsem udělala stonek.
    Já vím, jsou tu lidičky, co už mají dávno hotovo, ale já mám dost velké prostoje :eek:, takže jak to jen jde, makám na farmě. Nestíhám pěstovat :(.
    Pěkný den všem ;)

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jak jsem si stezoval na +1, no tak vcera vecer jsem ziskal +100% do stodoly a dneska rano zvova, takze +8 akcni sklizen, to se to pak rozjelo rychle, takze se mele uz nad plan... no a ted dumam zda ject akcni nebo nahodit chlivky, protoze takovy vynos ze Zverince se dlouho neuvidi :)
    Ale stale prebyvaji padatka, cim dal vic i po tom bonusu na kytky, zajimave...

Vypadavat ma 148 cipu/den, v tuto chvili ma byt 699 (nebo chybet 201 ), mam 1713 (chybi 0 ), mam 190% hotovo.
    Stav hvezdicek : idealne 18615 kusu (3946/den ), mam 25057 z 24000 (104% ).
    Dodano 31 tanecku ze 30.
    Zatim uplynulo 77% casu, zbyva 32 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 30* plosnaku celkem cca za 3 hodin.

6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak přátelé tabulka-netabulka včera hotovo...
    Robotek zatančil a dohrál, řádek řádkuje a na jeho béé jednou za třicet hodin brzo zapomenu.
    Co je větší škoda že je pondělí a budeme muset hurá do práce.
    Tak že těm co akci dělají přeji zdárné dokončení a hlavně pěkný den.

apropo: Víte jak uděláte sousedce pokud je blondýna pěkné pondělí?
    Bohužel je už pozdě! Vtip jí musíte říct v pátek!

Zdar,zdar,zdar...

Naposledy upraveno: 23/4/18
  7. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo!

A pár otázek na závěr (protože mám standardně vypnutý zvuk, roboti u mě už dotančili a napadlo mě to až teď):
    Hraje robotům k tomu tanci nějaká muzika? Není to techno? A co na to Honza Tleskač?;)

PS: Tak ať všem hráčům jejich roboti odtančí ty správné tanečky a hlavně ať si přitom nezlomí nikdo nohu (ani robot, ani hráč)!

8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Na dvojčatech hotovo 27/30, všechny čtyři dekorace už jsou v parku. Do večera zbytek čipů určitě nevypadne, což mi nějak nevadí, protože o stonek tam nejde. Ovšem bylo by fajn akci dokončit celou, takže na jednu plochu dám večer ořešáky s ponožkami, ráno je sklidím a dám znovu ponožky. Než se rozpěstuje na novou akci, tak budou taky hotové. Případně ještě dnes během dne dám něco delšího, to záleží na tom, kolik akčních kytek bude na farmě B chybět.
    A napadl mě docela bláznivý nápad, že tam dokoupím ořešáky na všechny plochy. To je investice nějakých 160 tisíc. Docela dobře se prodávají, návratnost je tudíž velmi rychlá. A jako příprava na akci jsou ze všeho, co je na dvojčatech k dispozici, bezkonkurenční.

9. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čawky,,Díky všetkým za tipy na odmeny:) Od včera hotovo ,nepokračujem bo odmeny nič moc,,pravdu povediac toto bola pre mňa najnudnejšia akcia:sleepy::oops:posledné tance som odflákla bo ani ten robot nemal chuť krepčiť :(
    Prajem pekný deň :)

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Hezké pondělní ránko, já jsem po tom prac. víkendu zbitá jako žito, že tu zahradu asi neposekám, to radší at dnes prší,at mám výmluvu sama pro sebexDHotovo mám 28/30 a jsem v klidu;)

11. burds

burds Titán fóra

Akci jsem skončila včera ráno.Farma od včera v normálním stavu.Tato akce se mi moc nelíbila prostě byla taková nijaká i ty odměny nic moc.

12. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, právě jsem z donucení odtancovala povinné tanečky s robotem a stonek už maká. Akce byla úmorná, odměny nijaké, výjimečně padátek bylo dost, ale moc pěstování akční na 3 plochách. Ti, co se nemohou připojit častěji za den, budou mít problémy s nedostatkem akční plodiny.
    Všem držím palce!

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Apachie 1: Nebudou, už je maj. A se zaťatejma zubama se drží, aby do toho nenaházeli poslední kousky SH.xD

14. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

tak akce dodělaná i přes značné prostoje :) stonek stonku :) jen dotaz mimo :) nevíte někdo kdy bude info k bingu? :)

myš59 tohle ocenil(a).
  15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Dnes to zase vypadá na pěkný teplý den, ponožky dvojčatům nebudou potřeba ;). Akční je všechna na obou farmách, tak jsem dala na hlavní borůvky, na divokou chřest a na mýtinu růže i s hnojem. Jeho cena je stále přijatelná a růže tuhle ráno nebyly na čipy skoupé. Osmadvacátý tanec mají za sebou; na poslední dva chybí na A už jen pouhé 4, na B ještě 35 čipů (melu vždy pro obě nastejno). To by mohlo k večeru klapnout a s očekáváním věcí příštích v klidu a pohodě zasadím 587 ořešáků. Mimochodem - jsou dobré pro mozek.

16. Reginleif.nella

Reginleif.nella Pisálek fóra

hmmm no parada, aktivujem si pomocnikov a MJZ a ked idem oberat - udrzba >:(
    vsak co z toho ze predlzia o par minut akciu, ked uz nebudem mat bonusy :-(

myš59 tohle ocenil(a).
  17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak mě taky "doběhli". Ne že bych neměl akci hotovou, ale pozapomněl jsem na plánovanou údržbu hry zde a na plánovanou sklizeň ve 14:55 tak budu moci zapomenout. No co, moje chyba.

Tak se aspoň po 16:30 místo pěstování expertní květiny vrhnu na pěstování sena, které mi, jak jsem právě zjistil, některá nenažraná zvířata s chutí zpocívala... xD

EDIT (14:55): Už to funguje!

myš59 tohle ocenil(a).
  18. Reginleif.nella

Reginleif.nella Pisálek fóra

toto vediet tak sa na to rovno vykaslem :-((( aspon by som nebola nastvana ze sa snazim a aj tak to nakoniec nestihnem, aaach netusila som ze musim sledovat este aj technicke oznamenia, ale co uz :-(( nabuduce sa na akciu vybodnem rovno na zaciatku a usetrim si sklamanie....ked som to hravala pred rokmi tak to byvala pohodova hra a teraz je to iba nahanacka s neistym vysledkom......je fakt ze vtedajsie riadky na stonku davali 800 alebo 1600 BZ :-D ale akcie boli zabavne... teraz aby sa clovek uklikal na smrt

myš59 tohle ocenil(a).
  19. -aňus03-

-aňus03- Zelenáč fóra

Tak to jsem ještě nezažila, po plánované údržbě hry jsem dala namlet 2 plošné spoje, a hle, nenamlelo se, ale plodiny zmizely. Asi bouřka, no. Už jsem psala na podporu tak snad to zdárně vyřeší.

myš59 a Skali tohle ocenili.
  20. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Taky hlásím zmizení akčních rostlinek. Po ukončení plánované aktualizace jsem sklidila (s MJS) a začala znovu zasívat. A na 3. ploše mi najednou zbylo neosazených asi 6 polí, tak jsem šla koukat co se to děje, a ejhle, rostlinky pryč. Hned mi tam naskočilo 5 nových, takže se mi vlastně neosadilo jen jedno políčko, ale přišla jsem o celý výpěstek ze sklizně. Ani po restartu, ani po čištění se sklizeň neobjevila. Mám psát na podporu nebo počkat?

myš59 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.