Retro domácí zvířata (28.9. - 30.9.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Retro domácí zvířata ::..
    Prostor pro vaši diskuzi

Zakoupit si můžete tyto předměty:

Český název
    Slovenský název
    Animace
    Cena ve slevě
    Možno zakoupit
    Ježčí vajíčkoVajce s ježkom
    149 Fl​
    1x​
    Bublíkovo vajíčkoBublinovo vajce [​IMG]
    149 Fl​
    1x​
    Záleží na vás zda této nabídky využijete.

ღSisinkaღ, milda41 a tronaldo55 tohle ocenili.
  2. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

otázka: len na farme znamená len okrasná záhrada?

3. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tronaldo55, pokud se ptáš na dekoraci Bublíkovo vajíčko, tak po vylíhnutí bude Bublík dávat bonus jen na farmě a lze také umístit jen na farmu. Tedy na hlavní louku, divokou louku, lesní mýtinu do parku a hřiště pro mazlíky.

Ať vás síla provází na všech cestách

tronaldo55 tohle ocenil(a).
  4. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

dobre teda istota je istota :)

Dave Lister tohle ocenil(a).
  5. barca279

barca279 Vážený autor

ultrahnojivo nepouživam,ani mamutie na ultrahnojivo,takže ježek u mna domov nenajde,ale bublika jedneho mam a kupim mu kamarata aby mu nebolo smutno;)

tronaldo55 tohle ocenil(a).
  6. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

vtipné, že mi akurát tak na mazlíka zarobia florenovníky a dekorácie, to je niečo ako keď som minule zistil, že mi florenovníky zarobia pravidelne na turbomlýn a to už je čo povedať, keď si každých 4,3H môžeš umlieť SK :D

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

tronaldo, nechci Ti do toho kecat, zvlášť když občas nějaký floren pustíš. Nebylo by vhodnější si koupit rovnou prémium? Máš tam turbomlýn a jiné vychytávky. Říkám tomu odpočítatelné položky:)

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Asi nepůjde znova pořídit ježčí vajíčko s upgrady?!?:)
    Z ofi je to nejasné.:wuerg:

Naposledy upraveno: 26/9/20
  9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 - já teda z ofi pochopila, že pořídit půjde ježčí vajíčko. O upgradech tam není ani slovo ;)

10. kaolín11

Přece bez upgradů nemá ježek skoro žádnou cenu! A předpokládám,že ti co ježka už mají,tak se jim nabídka vůbec nezobrazí.V minulosti to už tak několikrát bylo.Jedině,že by RT měl slabší chvilku a připustil zvířátka dvě!:wuerg:

Naposledy upraveno: 26/9/20
    ღSisinkaღ a evainfo tohle ocenili.
  11. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Kaolín11 - máš pravdu předsedo, byl jsi rychlejší v dotazu, zajímalo mě to samé. Se všemi upgrady jdou totiž obrstromy sklidit 2x denně, ale bez nich je k ničemu. Jen doufám, že konečné info o možnosti nákupu upgradů bude 10 min před skončením akce a já už zase pro změnu na to nebudu mít peníze, které si na tuto krásnou věc šetřím ... :p

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jestli to půjde, tak si pařez koupím, ale mám obavy, že 2 na farmu asi nepůjdou. Dobrých je totiž i 10% bez upg :p

13. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Pokud by šlo vlastnit dva, tak to směřuje k tomu, že v případě upgradů /u toho teď nabízeného zatím bez/ by šlo stromy točit dokola
    s okamžitou sklizní, takže každý kdo je má, by ty obrstromy strhnul. A tohle 100% RT nedopustí, tím pádem jsem bez, protože první nemám.

14. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Prémium je za reálne peniaze a keď si občas zakúpim turbomlýn na ktoré mi vkľude zarobia moje florenovíky tak to mám zadara, voľba jasná :D Navyše časom na farmu zase nebudem mať čas kvôli práci...

15. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím,
    upgrady pro Pařezový hangár tentokrát zakoupit nepůjdou. Limit těchto mazlíčků se zvýší, takže každého z nich budete moci mít celkem dvakrát.

16. kaolín11

Hmm,pak je tedy na zvážení,jestli se základní pařez bez upgradů vůbec vyplatí?!? Tedy pro toho kdo už má pařez na maximum.:music:
    Druhej den stejně asi nepůjde obrstromy otočit 2x?!? No uvidíme........

17. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

kaolín11 Jenže ve vzduchu visí jedno velké ALE CO KDYŽ,TŘEBA JEDNOU..... vzhledem k odpovědi Doba
    A pak může být pozdě bycha honit.... jak píšeš, je to na zvážení :music:

kaolín11 tohle ocenil(a).
  18. kaolín11

Já vím,asi jako recept na upíří sérum.o_O Nejprve sem myslel,že jsem prohloupil,když sem jej nechal plavat.Ale teď vidím,že RT přidá další diamantovej slot na svatýho dyndy.:wuerg:
    Ale ještě nejsem napevno rozhodnutej,možná pařez pořídím.....

dinoalesi tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.