Retro balíčky pro magický stonek (26.8. - 30.8.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/8/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Retro balíčky pro magický stonek ::..
    Prostor pro vaši diskuzi

Balíčky (pokud již řádek nevlastníte) lze zakoupit jednou.
    Dekorace lze zakoupit opakovaně.

• Sněhová fontána - 24 Fl
    • Surfař na ledu - 26 Fl
    • Klouzačka - 29 Fl
    • Kanón lásky - 24 Fl
    • Fontána lásky - 26 Fl
    • Duch lásky - 29 Fl
    • Mňam, mňam - 22 Fl
    • S kufrem na cestách - 24 Fl
    • Fotografie z cest - 26 Fl
    • S mapou kolem světa - 29 Fl
    • Jde se surfovat! - 24 Fl
    • Prázdninové fotografie - 26 Fl
    • Ráj volá - 29 Fl
    • Farmářská tříkolka - 24 Fl
    • Farmářský náklaďák - 26 Fl
    • Farmářská prodejna - 29 Fl
    • Sladký chaos - 24 Fl
    • Pudinková trampolína - 26 Fl
    • Mlsouni - 29 Fl
    • Sněžítko Zimní idylka - 24 Fl
    • Sněžítko Halloween - 26 Fl
    • Sněžítko Vánoce - 29 Fl
    • Králičí tulení - 29 Fl
    • Zrádné oděvy - 29 Fl
    • Lumpík - 29 Fl
    Záleží na vás zda této nabídky využijete.

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tuším, že nemám 2 nebo 3 řady.... ale asi mi chybět nebudou :D

3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Zajímalo by mě, co má RT v plánu. Nějak se posledních pár dní v těch akcích a získávání všeho možného rozjely. Tohle je snad už 8 nebo 9 akce na nějaké kupování.
    O co jim jde ?

Samozřejmě nekoupím nic. Až mi budou dávat víc než jednu dekorku za 3 roky ze které dostanu pár Floníků, pak si to klidně můžu promyslet, ale kdy naposledy byly v odměnách Fl. ? Myslím v normální splnitelné fázi hry, kdy nemusím strhnout celou farmu a 3 dny kvůli tomu nespím (abych dostal 5 Fl.)

4. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Uvidím, co nabídnou, myslím si, že mám všechno, ale ceny nejsou moc příznivé. Tak z toho asi nic nebude...

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. rampusak

rampusak Veterán fóra

Mrkla jsem se na výnosy větví a ha ha ha asi tak. V začátcích farmy by to byla ovšem bomba ;). Jen jsem vrazila asi 49 florenů do mazlíka, floreny vydolované z úkolů se šlechtěnci, ten jediný se mi zamlouval jiank děs buď cena a nebo smysl. Z akčních plodin proboha na co vyšší bézé? Jo vlastně proč ne, ono se dneska už normálně moc nepěstuje :p. Prostě tohle jsou nabídky na kdo se chytne tak nám po dovolené přispěje na kapsle na kafíčko, využití žádné a cena odpuzující.

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bych tedy radši uvítal řádek na melounovou magii,sem byl tehdy na dlouhodobé farmářské dovolené.:cry:

zahradnice4 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  7. miska006

miska006 Pilný autor

Akcie--kúp 150,300,1500,3000 florenov..tieto balíčky boli najvýhodnejšie,bohužial tento typ akcie na florény asi RT zrušilo,kedže už viac ako mesiac mne osobne na farme nič "nepristálo".Max dajú akcie na florény,tuším minulý víkend niečo prebehlo,neviem ako sa to volá..A to je všetko..samozrejme už to nie je také výhodné..ako keď som osobne dostával akcie..
    Ćlovek bol zvyknutý kupovať ,nemám dôvod zriaďovatela hry prestať finančne podporovať,ale ak sa pozriem okolo seba a všade na mňa "vybiehajú" rôzne akcie,nechápem prečo na farme to nejde..
    Máme dve akcie na retro.... a bez problémov kúpim florény a následne ich použijem,ale nie za plnú cenu cez banku..kde napríklad balíček na 1,500florenov stojí 37,99eur .Tento typ ma vyšiel tuším na 24eur v minulosti..
    Velmi zaujímavá obchodná stratégia RT..nebudeme nič zlacňovať,žiadne akcie na florény,veď si ludia zvyknú kupovať iba cez banku...
    Nemám možnosť keď chcem kupovať florény sa niekde a na niekoho obrátiť(osloviť) nech mi začnú opätovne "chodiť" na farmu pôvodné akcie na fl?

8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

miska006, občas se objeví na farmách hráčů individuální nabídky (takové ty "modré kabelečky") a v nich jsou i floreny - po zakoupení se pak nabídka zvyšuje.
    Screenshot_2.png

9. raddre

raddre Baron fóra

budu kupovat: Kanón lásky, Fontána lásky, Duch lásky(tedy jestli budou nějaké floreny), mám stonek bez dekorek, což je sice divné, ale asi jsem něco zazdila.
    Asi před 10dny jsem měla individuální nabídku, nevím už na kolik florenu, v té době jsem jich měla dost a během té doby se mi někam zakutálely a to jsem koupila jen 10 stromů a jednu dekorku(49fl)
    Berte retro akce tak, že ne všichni hráči to hrají skoro 10 let a pro ně to možná "bomba" je

10. miska006

miska006 Pilný autor

sopti

--presne to som mal na mysli,bohužial mne tento najvýhodnejší nákup florenov prestal chodiť tzn.od nákupu na 50fl a vyššie to proste nechodí..
    Neviem to niekde urgovať,nedokážem si tento akciový produkt na nákup fl niekde proste vypýtať?Povedzme,chcem za sebou balíčky na 50,150,300,1.500 a 3.300 fl a nakúpim to okamžite!Dostane k tomu človek aj kopec vedlajších produktov a je to proste výhodné..
    Nech sa začnú chovať --RT ako obchodníci,ja chcem nakupovať a oni predávať svoj produkt a mne to nie je umožnené..
    Platím kombajn,prémium...

11. sopti

miska006 bohužel tyto balíčky přiděluje systém. S tím přiřazování to nikdo nepomůže :(

12. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Já bych taky chtěla řádek s melounovou magiií!!!!Tehdy jsem ještě nehrála,mám sousedy,kteří by mi jí rádi poslali,protože jich máj stovky,ale nejde posílat.Proč?Já vím-plně v kompetenci RT.
    Nemohli byste,modíci,to tam nahoře nějak připomenout nebo nevím co se dá pro to udělat? ;)

Trepifajksl a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. sopti

zahradnice4 - neboj je to připomínáno, ale s jakým výsledkem vidíš sama :(

zahradnice4, raddre a MatysekKamilek tohle ocenili.
  14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

ušetři floreny, tuto dekoraci mám v liště :) a připomeň se při OaD ;)

mě chybí jen řada veselé svátky, ale kupovat nebudu 2000 BZ jednou za dva dny za cenu 99 florenů opravdu oželím :)))

15. raddre

raddre Baron fóra

anickamalirka: velký dík, moc si toho cením a pokud si vzpomenu, tak si dovolím připomenout:inlove:
    taky mi chybí jen tento stonek a také ho oželím:)

anickamalirka a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Kdyby radši dali koupit florenovník, to by lítaly prašule. Hezký večer

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  17. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Lenka123 : Florenovník je už hodně starý dekorovaný strom a tak by asi byl dražší než asi 300 fl,co já vím

18. klozička

klozička Pisálek fóra

klozička...chybí mi dekorace jízda na poníku,opslat nejde,sestra by mi ji poslala,na kole štěstí byla,ale nezískala jsm ji

Honzulka05 a Lorraine81 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.