Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 14/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Myslel jsem si, zahradnice, že máš od Kenny75 nějaký super návod = fígl, jak u Lukáše uhrát co nejvíce bodů
    a ono zklamání. Žádná super novinka. Renza před hrou musím restartovat už dlouho, protože ho většinou narvou k několika
    dalším akcím a to je pak nápor. A tyčky nelámej, budeš je přece potřebovat.
    :DxD

Helena1313, Honzulka05 a zahradnice4 tohle ocenili.
  2. rammstein2

rammstein2 Perspektivní autor

no tak zas nějaké překvapení, najednou jsou odměny v žetonech o polovinu menší

Helena1313 tohle ocenil(a).
  3. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nevím, ale těch akcí je prostě moc najednou a pak nic nejde jak má :pV renzo´s odjakživa hraji jen Lukáše, kde můžu říct že jsem přeborníkem, 20 pokusů za 20 bodů není problém, ale nyní se to nedá vůbec hrát , :oops:poslední hry 9,5 a 1 bod hovoří za vše , někdy je milé RT lepé míň než více, a kdo chce moc pak nemá nic:DNakonec se Vám to zase zesype a bude po ptákách:D

fany2020, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jakým záhadným způsobem se připisují Renzovy lístky ?
    Včera jsem pár lístků utratil, a dneska jich mám ještě víc než včera.

Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Helena1313, Prepperka a maurehata tohle ocenili.
  6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nikam psát nebudu. Ještě přijdou na to že zaměstnávám černý duše a seberou mi i ten traktorek co jsem si ztloukl z odpadu.

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zkoušel jsem dneska Lukáše a celkem to šlo.Zapnul sem farmu a šel ihned k Lukášovi,nikam jinam!Jakmile se zdálo,že hra poskakuje aktualizoval farmu(ne F5) a zase to bylo OK.Hodně pokusů bylom za 20 žetonů,semtam 15,někdy 9 a jednou za 3.Hraji metodou,že myší kliknu na kladivo a držím,ve vhodnej okamžik pustím.Když sem kdysi v minulosti na kladivo klikal,byla to katastrofa.Ještě mě chybí 300 žetonů na nostalgii a bude to doma.Pojedu zase až zítra,bo pracovat se musí.:oops:
    [​IMG] :eek:

Helena1313, zahradnice4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Dneska se ve střílení balonků docela dařilo:p

Tak ať vám to jde taky tak;)

Fajn hru pezt

9. doben

doben Ikona fóra

Dneska jsem odehrál pár her, kvůli žetonům, které mi chyběly a cíl je splněn.
    ;)

10. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

sune se to pomalu ale mám 776 žetonů zítra na mě čeká šest lístků teď jich mám 0 všechny jsem vypotřeboval minule ale teď je potřebuji ale minule ve stánku byla dekorace a krab a kraba jsem neměl a dekorka se mi líbila tak teď musím šetřit na 1250 na řemeslnickou čtvrť abych si odemknul marmeládníka
    Tak teďka jsem si zahrál střelbu na balónky a z 776 žetonů mám 912 dařilo se mi měl jsem počet žetonů 1x 20 2x 22 2x 26 a 1 x24

Naposledy upraveno: 17/6/18
  11. Grillus

Grillus Pisálek fóra

Mám ráda Renza, jen od té doby, a to už je hodně hodně dávno, co jsem si koupila největší cenu se mi ničím nenahradila :( Hraju, ale není za co utrácet.... Nešlo by to nějak změnit? Máte podobnou zkušenost?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Těším se na renza,a možná si trochu zase zahraji krásné balónky ty mě baví a chtěl bych se dostat na 1200 zatím mám 912 žetonů

13. jana563

jana563 Dozorce fóra

Zaplať bůh že ho odložili.Už posledně byl nehratelný.

Peto121, Honzulka05 a Jonsdorf tohle ocenili.
  14. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Juuuuj škoda ....tak som sa tešila :cry:

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Noooo já taky, vzal jsem si dokonce dovolenou...
    :(:(:(

16. drahulína

drahulína Stálice fóra

Poslední dobou není hra která by fungovala úplně od začátku.Dnes zase nejde Renzo a to ani po aktualizaci.Chápu když se něco pokazí jednou za dlouhou dobu,ale ted to je pořád.

Peto121 tohle ocenil(a).
  17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

drahulína - nic nepokazili, ale Renza odložili z technických důvodů na jindy. I bez Renza je problémů ve hře dost. Takže ať to dají nejdřív do kupy a pak budeme moct na jarmark.
    OFI k odkladu Renza čti zde

Honzulka05 a mituli tohle ocenili.
  18. chrobáčik79

chrobáčik79 Rádoby autor

já teda nevím.....ale od pátku NEMáM aktivní jarmark , tak nevím kde je chyba:music:

19. tony13257

tony13257 Pisálek fóra

Skali, Honzulka05 a Prepperka tohle ocenili.
  20. chrobáčik79

chrobáčik79 Rádoby autor

už sem četla., ale díky8)