Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 14/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte aknelsvo a albína1927, obráťte sa prosím na hernú podporu na preverenie, ďakujem.
    Ako kontaktovať hernú podporu ?
    Skoré vyriešenie a peknú hru prajem

2. fifiJE

fifiJE Zelenáč fóra

ahoj - mám dotaz koupila jsem bazén na kraby a nemohu ho nikde najít? pomůžete mi? děkuji

3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj fifiJE,
    bazén na kraby je stáj na Bahamaramě. Pokud ji nevidíš, restartuj si hru, třeba se jen nenačetla.

4. fifiJE

fifiJE Zelenáč fóra

děkuji za odpověd,zazmatkovala jsem a tam jsem ji nehledala díky

EDIT: danda-vnovis - necituj prosím příspěvek, pod který píšeš. Díky

5. albína1927

albína1927 Aktivní autor

Mě běžně Lukáš dává dává nejvíc,většinou od 9 -20 ale musíš mít postřeh,balonky ani truhla mě nic nedává.

Jak mám restartovat hru?

Naposledy upraveno moderátorem: 22/6/17
  6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím albína1927, zkus se prostě jen odhlásit a znova přihlásit. Tím hru též restartuješ. Nicméně důležitější než samotný restart je spíš čištění dat prohlížeče a flash playeru. Návody pro vás máme v technické sekci FAQ, kam se dostaneš kliknutím v mém podpise.

prima hru danda

7. pistule

pistule Pilný autor

No to je bomba, Renzův jarmark skončil a dneska mi Kubík přidělil nové lístky. To je jako by včera hrála Metallica a já bych na ní dnes dostala lístky. :c) :c) :c). Ale o to asi jde, abychom se měli na co těšit a měsíc si počkali.

8. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

To je fakt s těmi lístky se poněkud netrefili :-D, ale aspoň bude víc do začátku příště...

9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

krakoramaja: překlep .... 4 a 7 jsou nad sebou...... má být 7.8. ,-)

DANKA722 a krakoramaja tohle ocenili.
  10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte farmáři - opravdu jde o překlep a Renzo dorazí až 7.8. Data jsou již opraveny.

DANKA722 a krakoramaja tohle ocenili.
  11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

To jsem rád, že je to překlep.
    Lekl jsem se, že pajda se někde zapomněl na sluníčku.
    :DxD

Edit
    Jé, pajda má na farmě pomocníky, já je také potřebuji.
    xD

Naposledy upraveno: 4/8/17
    duna.duna1 a DANKA722 tohle ocenili.
  12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Mikešku, Pajda je v tom nevinně - to jeho pomocníci byli moc dlouho na sluníčku.

13. Drone_Spencer

Drone_Spencer Rádoby autor

Rád bych se zeptal, co jako nováček, který zažije Renza poprvé má od něj očekávat, na co bych se měl zaměřit a jak s ním hrát. Rád bych nějaké tipy od vás hráčů během těch dvou až tří dnů získal, jsem soutěživej a rád bych věděl o čem to je.

Čtením letmých příspěvků jsem četl něco o mlácení krtků a balónkách, jak to tedy je?

Vyplatí se lístky použít každý den, nebo je užít až v den poslední?

Ptám se již teď, protože i můj "procesor" aka mozek musí zpracovat vaše dat

Po studuju FAQ nejsem moudřejší....

Prepperka tohle ocenil(a).
  14. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Drone_Spencer: nejlepší je to vyzkoušet, rady jsou jedna věc, realita druhá ... každému vyhovuje něco jiného - já například mám nejlepší výsledky u Lukáše, ale začínala jsem na krtcích, zpočátku mi Lukáš nešel a balónky mi nejdou doteď ... záleží i na stabilitě a rychlosti připojení - je to o postřehu ... každopádně mně se Renzo líbí, odměny bývají zajímavé

Janina0971 a skalara.v tohle ocenili.
  15. iDavis

iDavis Baron fóra

Tak toto bude po sebe druhý Renzo ktorého sa nezúčastním, keďže budem behom celého jeho trvania na dovolenke. :) Tak možno nabudúce to už vyjde. :)

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Neexistoval kdysi na vedlejším spřáteleném fóru trenažer? Už jsem tam nebyla tak dávno, že jsem zapomněla adresu a ani nevím, jestli už to celé nezaniklo.

17. iDavis

iDavis Baron fóra

@-pechfógl- nie nezaniklo, je to tu. :)

Ale balónky tam ešte nie sú a predpokladám že tak skoro ani nebudú, keďže to robil Daffson a ten tu na fóre už nie je.

Naposledy upraveno: 4/8/17
    skalara.v, Sovinka a Apachie1 tohle ocenili.
  18. Drone_Spencer

Drone_Spencer Rádoby autor

pokud je lukáš stejně tak rychlý jako na tom fóru tak bude pohoda... vždy 20 000 + v součtu
    Ve hře zkusím i balonky a uvidím...
    Děkuji vám

19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Páni, moc díky za odkaz, vidím ho prvně a hned jsem si Lukáše zkusila - aspoň vidím názorně, že můj problém nebude pouze v rychlosti internetu/prohlížeče/parametrů noťasu, když tento Lukáš mi jezdí naprosto parádně - zatímco když běží akce, je to sice akci od akce mírně proměnlivé, ale u mě v zásadě s nedosažitelnými dobrými výsledky kvůli zpožděné reakci. Tady u Lukáše mám stabilně kolem 25 tisíc, ve hře zlatý voči... Aspoň si vyzkouším pořádně krtky, moc díky :).

MatysekKamilek a skalara.v tohle ocenili.
  20. papulice

papulice Veterán fóra

nevím co si v obchodě u renza vybrat,odměny mě vůbec neberou!!!abc23:nevím o co ti jde,mám mincí přes 1000 a vše mám,tak bych uvítala něco jiného,nu což,počkám na příště a ty mě nenapomínej...:D

Naposledy upraveno: 9/8/17
    eli2006 tohle ocenil(a).