Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 14/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

doben tak jsem zkusila znovu balónky. Po počátečním debaklu jsem jim chtěla dát ještě šanci....no a nejlépe 10 mincí, takže nic moc. Jsem asi fakt pomalá :p Nevíš, jestli vadí, když balonek praskne sám? Rozuměj, jestli ho mohu nechat prasknout aniž bych na něj střílela nebo jestli se to počítá stejně jako kdybych minula?

2. doben

doben Ikona fóra

Robinela1 když praskne a ty tam klikneš, tak se ti přeruší kombo, jinak to ničemu nevadí. Nepočítá se jako bys ho minula. Prostě nesmíš kliknout jinam než na žlutý balónek.

3. abc23

abc23 Komisař fóra

Já jsem se teď dostřílela pro dračí vejce. Kdysi mě unikl a jednoho datla už mám, takže ten z Renza bude vybraný až příště.. nějak mě to střílení taky nebaví.. Teď šly dobře balonky (u inaugurace :cry:) .. zásahy po 20-22bodech, u Lukáše nemám trpělivost a bylo z toho 15 - 8-5 žetonů, balonky šly rychlejc po více žetonech.

milostivas, kytka50 a eli2006 tohle ocenili.
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Také mám oblíbené střílení balónků, když chci něco získat tak od zavedení využívám pouze tuto minihru, úspěšnost velmi vysoká;)
    Tohle by se u Lukáše nebo u ostatních miniher nikdy nepodařilo:)

Hezkou hru a ať se všem daří

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Krtci mi nendou, Lukáš si dnes dělá, co chce...Tak jsem zkusila balónky - no....nestíhám to. Asi budu původem lenochod o_O
    Ale docrcala jsem se pro Langsat XXL, bo po datlovi netoužím a nic (pro mě) zajímavého nemají. Tak zas příště ;)

6. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Odjakživa hraju Lukáše, ale dnes se seká. Tak taky zkusím balonky co radíte. Jinak odměny se mi vůbec nelíbí a nebudu zatím nic kupovat. Skvělý byl John Citron a ted by se mi spíš hodily nějaký chybějící dekorky do stonku co jsou absolutně při akci OaD nesehnatelné. Třeba bude v budoucnu i taková možnost, tak zatím s utrácením počkám.

7. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Renzo je opět zklamání, ve 120 kole fakt tyhle odměny nestojí za námahu.

8. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

No jo, máte pravdu, balónky jsou nejlepší. Sice se mi mírně trhaly když se jich objevilo víc najednou, ale přesto moje skóre bylo často 20 žetonů. Zkoušela jsem i Lukáše, nesekal se mi, jel dobře, ale problém byl mezi židlí a myší, holt když má někdo moc bohaté rodiče.....(kdyby to někdo neznal, tak to znamená, že měli dost peněz na to mi koupit hoooodně dlouuuuhé vedení). Krtci mi nějak nesedli, přišlo mi, že se trefuju dobře, ale neuznalo mi to. Možná jsem na ně klikala moc na poslední chvíli. A truhličky u piráta moc nechápu, jak mám vědět kde je klíč? Zkusila jsem je jen jednou a asi i naposled i když mi padlo 7 žetonů. Nějak v tom zábavu nevidím. Kdyby to byly aspoň skořápky.
    Ale celkově jsem spokojená, tím že žetony nemusím utratit hned, ale můžu si je střádat do příště, je to fajn. Budu si šetřit na řemeslo a budu se mít zase na co těšit stejně jako v Děsivce. Jen doufám že další Renzo nebude až za půl roku.

9. il.ja

il.ja Pilný autor

Chtěla bych se prosím zeptat jestli jde Langsat xxl dát na plochu bez základního a kde je jestli na normální louce nebo na bahama díky

milostivas tohle ocenil(a).
  10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Langsat XXL u Renza obsahuje i zaklad, ale musis ho mit odemceny v opicim chramu, jinak ho na plochu nepostavis.

milostivas a skalara.v tohle ocenili.
  11. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Renzo je nějaký přiškrcený... myslela jsem, že je to tou staronovou myší, kterou sem k PC náš puboš dal. Ale vidím, že 100% nejde více lidem.
    A balónky jsem ještě nepochopila... jednou jsem získala 2 žetony, podruhé 4 žetony... to rozhodně není těch 22, co udělá petz :p Zkusím přečíst, jak tedy funguje...
    Když si nejsem jistá, jestli trefím, tak raději nemám klikat? Aby se nepřerušila "trefená řada"?

Jo, a před chvílí jsem domlátila těch chybějících necelých 500 žetonů...převážně u Lukáše získaných... a vyzvedla jsem si Datla.
    Teď už tam mám v odměnách, co stojí za řeč, tak akorát Langstat XXL.

EDIT: Další pokus Balónků... a výsledek 2 žetony. Takže toto jestli mi někdo polopaticky nevysvětlí, tak do toho nejdu...
    Ani Lukáš mi nešel hned, než tu někdo napsal, že udělá to že zmačkne myš a čeká na vhodný okamžik... hned jsem byla v Lukášovi o 250 % lepší.

Naposledy upraveno: 21/1/17
  12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

k.vitek - nesmíš minout a nesmíš trefit ten černej. Mně to jde asi jako tobě xD
    A koukej si změnit ten veledůležitej údaj v podpisu :D

13. pezt

Ahoj k.vitek

Je to o postřehu a o rychlosti, samozřejmě to každému nemusí jít, důležité je netrefit černý balónek a nestřelit vedle nebo v momentě kdy balonek praskne, tím se přeruší násobení bodů, ale někdy je lepší balónek nechat prasknout než střelit na prázdno a vzít další.
    Další rada při hraní miniher je nejlepší mít zapnutý jen prohlížeč ve kterém hraješ a vše ostatní vypnuté, aby ostatní programy nebrzdily výkon tvého PC.

Hezkou hru a mnoho úspěchů přeji

14. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Já balónky miluji. Získávám na nich 18 až 22 žetonů. Jde jen o to hrát to jak píše pezt. Tentokrát jsem si vystřílela dračí vejce, měla jsem nějaké body z minula. N.

15. pezt

Zde jsem natočil video jak probíhá minihra u mě :)

16. iDavis

iDavis Baron fóra

Skúšal to niekto hrať na dotykovom zariadení, napr. na tablete? Keď sa tak na to pozerám bola by to dosť užitočná metóda pre túto minihru.

A mám 975 mincí, za zajtrajšie lístky dozbieram zvyšok a kúpim si ďatlie vajce. :) O ostatné odmeny moc nestojím.

17. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Obávám se, že na balonky jsem zkrátka moc zabržděná :p Přinejlepším 10 žetonů a to se mi to střídá s osmi a čtyřmi :wuerg: To u Lukáše dávám 15 nebo 20, jen když se hodně ustřelím vedle, tak 9. A to jsem na trénink balonků obětovala docela slušné množství nahamouněných lístků....momentálně po žádné výhře extra netoužím, takže jsem to brala jako tréninkový materiál xD

18. abc23

abc23 Komisař fóra

iDavis vyzkoušeno teď 3x na ipadu, no žetonů 10-4-20.. v myši mám asi větší stabilitu v zápěstí xD.. možná na padu by se to dalo ještě vytrénovat ale přišla mě ta hra zpomalená, na ntb mám lepší procesor takže se dá lehce nastřílet 18-22žetonů, na tom padu to bude asi víc haprovat, balonky lítaly zpomaleně oproti hře na ntb.

No tak jsem otestovala všechny minihry - pokračování v baloncích 24-0!!-8-20.. dost nestabilní. Lukáš se nedá hrát vůbec, to co tu někteří popisovali, kladivo se zastaví až po 6sec.. takže skore 0 a 1 žeton.. takže jediné vhodné jsou truhly ale to jsou vyhozené lístky, za 2 skore 7 nic moc.. u krtků taky nic moc, nějak trvá než se dotyk přenese na krtka :music: označeno bylo ale mezitím krtek už zalezl, takže tam skore 3 a 2 žetony.

Naposledy upraveno: 21/1/17
  19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, taky bych dal jednu radu. Nenechte balonky hodně zvětšit, přiblížit k sobě, jděte po nich dokud jsou menší (pokud to stihnete) jinak je opravdu lepší nechat je prasknout a zaměřit se na jiné. Chce to vyzkoušet, mívám tak 20 žetonů v průměru.

20. doben

doben Ikona fóra

Tak jsem si nakonec řekl, že taky jeden pokus natočím. Sice to není žádné extra skóre, ale je to taková průměrná hra. Když nehraju na skóre, ale kvůli žetonům, tak radši střílím najistotu.