Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 14/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Balonky dnes lítají extra dobře, občas zkusím sám sebe (Lukáše) ,-)) ale u balonků dosáhnu víc bodů.
    A teď mám dilema, 1000 bodů a je výhodnější vyzvednout dráčka nebo datla?

2. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak vám přeji vaše úspěchy a musím konstatovat,že tedy mě nejde Renzo vůbec,prostě to neumím a tak ho úspěšně vynechávám úplně a jsem spokojená takéxD Za mě může zase v klidu odpochodovat,neláká mě nic;)

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Pitrýsek47 - toto jsem řešila minule a nakonec se rozhodla pro dráčka. Dá 20% a k použití je 2x denně. Datel jen 15% jednou denně (aktivace za 16 hodin je pro mě nepoužitelná).

4. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Tak nám ve stánku štěstí z výher sebrali SK, otrávili mě. Asi už je to opravdu to jediné, co hráči kupují, tak ho ve všech soutěžích a akcích postupně snižují. Díky RT, děláš vše, aby jsi v nás vzbudil zájem hrát dál.

5. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Mám vybraného dráčka i datla z minula, takže teď Renza nehraju... Když nemám proč, tak se mi ani nechce.
    Až vymění ceny, tak třeba jo.
    Ať se vám daří kdo boucháte krtka po hlavě, mlátíte palicí u Lukáše, nebo střílíte balónky létavé :)

6. karbar

karbar Vévoda fóra

Při minulé akci jsem si vybrala strom Langstat XXL.
    Dnes opět, mám je schované poněvadž ještě není aktivovaná socha.
    Mazlíky nebudu brát body se nechají nasbírat i jinak.
    Tak to vypadá asi zas na příště a bude další strom - tedy jestli nějaký bude.

7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Renza nehraju, nebaví mě. Minule jsem se donutila k maximálnímu výkonu kvůli dráčku, zatím nic jiného od Renza nemám a brát nebudu. Langsat mám aktivovaný, ale ani XXL mě k hraní nenaláká, stromy se občas objevují v TS. Ono vlastně téměř všechno od Renza se nechá "nasbírat" i jinak. Akorát mazlíci se nechají pouze koupit. Jestli někdy dřív před mojím hraním byl v odměnách, to netuším.
    Mě zkrátka baví farma a všechny ty minihry okolo fakt nemusím. Nicméně každému renzahrajícímu přeji pevnou ruku, co nejvíce žetonů a odměn, ať se vám daří.

8. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Tak jak píše hrabenka1951, postrádám v obchodě SK.To mě Renzo tentokrát zklamal.Mám všechny ty dráčky,vrány a ni nevím jak se to všechno jmenuje.Je pravda,že dávají +BZ.Ale bodík k bodíku a ono to docela přibývá.Obchod mám vybraný a zbývající nabídky nejsou pro mne zajímavé.
    Dnes mě Renzo nebavil.:eek:

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mě Renzo nějak přestává bavit. Hraju spíše proto že mám lístky a ne že bych něco chtěl z nabídky. Lístků mám jakž takž dost, ale ty výhry stojej za prd, takže za žetony toho moc nepořídím.
    Vem krtka lopatou mi nejde (neumím se přesně zaměřit abych z jistotou trefil)
    Pirát je prostě pirát (nejlepší výsledek jsou 3 truhly)
    U Lukáše je zase málo žetonů i při 100% zásahu
    A balónkostřelba je nějaká zmatená akce kde netuším jak se počítá ýsledek. Trefuju celkem spolehlivě a výsledek je 5 žetonů.

Škoda že nejdou renzovi lístky měnit na trhu za třeba lístky na kolo plné cen. Tam alespoň vím co můžu vyhrát.

10. doben

doben Ikona fóra

Bezejmenný u balónků jde o to, abys trefil co nejvíce těch žlutých s žetonem dokud nevyprší čas. S každým trefeným se ti zvyšuje kombo, takže získáš za další trefu více bodů. Pokud mineš, tak se ti kombo vynuluje. Pokud trefíš černý balónek, tak se ti kombo vynuluje a navíc ztratíš 10 bodů. Takže nejdůležitější je se pokaždé trefit.

11. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Hmmm, tak jsem překontrolovala odměny ve Stánku... a Dráčka jsem už klofla předminule, tak tentokrát asi "půjdu" po Datlovi. Chybí mi ale téměř polovina žetonů.
    Tak jo, jestli chlapi zítra vyrazí lyžovat nahoru do Jeseníků, tak budu hlídat krb, uvařím si čaj a budu mlátit u Renza. Anebo že bych zkusila Balónky? Někteří je tu vychvalujete...

12. karkulka68

karkulka68 Zelenáč fóra

Ahoj. Jsem 98 level, takže nejsem žádnej nováček, ale teď jsem v rozpacích...datlí hnízdo, které jsem si pořídila za vydřené žetony na jarmarku nikde není?!?!?! Hledala jsem v dekorkách i všude jinde a nic...několikrát restartovala......datel ulítnul...a ještě ani nebyl vylíhnutej...:cry:

milostivas tohle ocenil(a).
  13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

14. Bella74

Bella74 Vážený autor

Karkulka, nehledej to stavitelem to nenajdeš, musíš to najít a posadit ručně

15. karkulka68

karkulka68 Zelenáč fóra

Moooc děkuji Bello...:) ....to jsme my...lenoši, co mají na všechno stroje a rukama nic nedělaj!!!xDxD DÍKY!!!

milostivas, krakoramaja a Bella74 tohle ocenili.
  16. Bella74

Bella74 Vážený autor

karkulka není zač, hlavně že se našlo :music:

17. Nenince

Nenince Aktivní autor

U Lukáša aj vám tak seká?Pod 15 žetónov som ani nezvykol trafiť a teraz som mal aj 3 a 5.Nedá sa to hrať!!!

milostivas, Apachie1 a skalara.v tohle ocenili.
  18. oliverkai24

oliverkai24 Pisálek fóra

ano i mě

milostivas a Apachie1 tohle ocenili.
  19. iDavis

iDavis Baron fóra

Mne zakaždým keď Lukáš začne sekať (teraz seká aj mne) pomôže reštartovať hru, potom to zase ide pár minút plynulo. :)

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

krakoramaja: díky běžím pro dráčka

Lukáš někdy zlobí, když nebyly balonky tak jsem ho hrál a celkem dobrý. Krtci vylézali pomalu. Piráti jsou dobří, když je štěstí.
    Balónky mě zatím nikdy nezklamaly.