Renzův jarmark / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 7/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. xjanavondrakova

xjanavondrakova Pisálek fóra

Nakoupila jsem zetony a Renzo zmizel?>:(

2. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

Nějak jsem si nebyla jistá jestli je to diskuze o Renzovi když tu čtu ty příspěvky, ale jsem správně. :p Koukám že RT má zase zmatky, před chvílí jsem měla aktivního Renza, asi zapomněli, že ho posunuli na 15h. to jsem zvědavá jak to dál dneska dopadne, údržba včera která měla být nebyla, tak uvidíme jestli bude dnes a jestli to pak bude fungovat :music:snad se nám Renzo odpoledne vrátí a bude fungovat ;)

Naposledy upraveno: 9/4/15
    tatulda49 tohle ocenil(a).
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

Renzo se bohužel díky chybě objevil předčasně. Už by měl být vypnutý a spustí jej zase až v 15:00 hod., tedy tak jak je uvedeno v oficiálním oznámení.

4. holubmara

holubmara Pisálek fóra

Ja tedy nevim,ale ofiku je v 10.00.Oprava tam neni nebo neumim poradne hledat.Stacila jsem jen jednou bouchnout Lukase a jarmark je zavreny

5. blondmary

blondmary Magnát fóra

Tak u mňa si Renzo pobalil všetky caky-paky a odišiel. Nechal len lístoček, že sa vráti o tretej:D

6. klarinet09

klarinet09 Zelenáč fóra

no mě sice nezmizel, chová se jako by vše fungovalo, ale když jsem si chtěla koupit výhru, tak to nefunguje!

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mám možná hloupý dotaz.Kolik vlastně můžeme mít Nočních můr na plochách??:music: Já jen že mám 2 v parcích a Renzo mně nabízí další! Kam vlastně umístím další můru?? nebo, že by další chyba !?!:eek:

zemanka01 tohle ocenil(a).
  8. pajda361

Ahoj kaolín11,

může mít pouze 2ks Nočních můr.

9. kaolín11

A proč ji tedy nabízí Jarmark jako odmněnu i hráčům ,kteří již 2 mají? Už vidím nadšení na fóru,až si někdo 3 můru zakoupí a až pak zjistí,že se sní může jít vyfotit!xD

10. pajda361

Kaolín11: ověříme co tím je vlastně myšleno

kaolín11 tohle ocenil(a).
  11. Rondon

Rondon Perspektivní autor

Ráčil jsem z Renza odebrat třetí můru, předpokládám, že když je v nabídce a za nemalou protihodnotu, tak pro ní nějaké využití někdy bude, třebas bude třetí park a nebo mě bude pouze ve snech strašit jako správná noční můra.xD Mě toho tam již straší tolik, že na jednom strašáku navíc už nesejde..xD

evainfo a kaolín11 tohle ocenili.
  12. pajda361

Ahoj Rondone,

prosím obrať se na herní podporu. Protože o využití v budoucnu dost pochybuji. Navíc tuto chybu již řeší.

Jak kontaktovat herní podporu?

13. tatulda49

tatulda49 Pisálek fóra

Tak mám zase moringu XXL, příště by tam mohli dát nějaký jiný pěkný stromeček, aby bylo o co hrát.

A krtci třeste se:p tentokrát mám průměr 19,56 na lístek to je slušný xD 2x jsem měl jen 15 bodů a to nebylo chybou, ale nedostatkem krtků, ke konci se jim nechtělo vylejzat potvorám a vždy vykouknul jen 1 -.- no snad to bude příště bez chyby a bude průměr 20 ;)

14. kaolín11

Vyjímečně musím pochválit RT,protože zatím vše funguje jak má.Všechny lístky jsem probouchal v Lukášovi a teď zvažuji,jestli také nemám jít do třetí Noční můry,než se jim to podaří "opravit"xD

15. vlastinka64

vlastinka64 Zelenáč fóra

Kúpila som si niečo čo vyrába grajciare, kde to mám hľadať?

16. pajda361

Kaolín11: já bych to nedělal, ono to stejně nakonec dopadne tak, že napíšou script můru odeberou a vrátí žetony.

Ahoj vlastinka64,

těžko radit co jsi si vlastně koupila, protože nepíšeš název. Tedy krom dekoračních předmětů neznám nic co by vyrábělo krejcary. Ale pokud ti něco na herním účtu chybí, tak se budeš muset napsat na herní podporu.

Jak kontaktovat herní podporu?

17. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Talk konečně mám druhou můru. :-D
    Jenom by mě zajímalo, u Lukáše, udělal někdo 10 000 bodů, nebo dokonce dohromady 30 000? Párkrát jsem udělal 9900.

karolinka120484, evainfo a Bagíra77 tohle ocenili.
  18. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Ahoj tak se mi podařilo vybouchat druhou Noční můru,jednu mám z minulého Jarmarku,tak doufám že mi zůstane,položil jsem jí na park.Nebýt mazlíčka tak bych do Renza ani nešel.

dismirus-To nevím jestli někdo na Lukášovi vybouchal 30 000,ale mě se povedlo dvakrát toto:

Hezký den a příjemnou hru přeji všem.
    ;)

Naposledy upraveno: 9/4/15
  19. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahojky, tak dnes vybouchaná u Lukáše už moje druhá moringa xxl a 10000 BBZ. A už se těším, že snad příště budou nové ceny. :):)

evainfo, farmaEviky a Bagíra77 tohle ocenili.
  20. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Ahoj, tak přesně takhle jsem dopadla já >:( mohu se s můrou dát vyfotit :cry:

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.