Recyklomat (11.8. - 17.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem danda-vnovis, 7/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Řádek a 2 dekorky jsou doma ...:)

2. kopretinablah

kopretinablah Pisálek fóra

ahoj ,zaplnila jsem jednou reciklomat ,stonek sice nemám , ale dalo mi to červený netopíry a hlavně parfumeriixD

Bagíra77, ThirtyThree a Jonsdorf tohle ocenili.
  3. milteska

milteska Expert fóra

S-2.pokus želvomat,L-4.pokus buňka, M-6.pokus stonek......................došly baterky

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Large-parfumerie (už mám ale do OaD dobrá),zelené maté,kupon24 ,50000bz,mjs,25000bbz,recyklační bunka
    Small-12000 bz,mjs,želvomat
    divné 2 ze 3 a za 10 min .divné kor u mě;)

5. Hnedoočka11

Hnedoočka11 Rádoby autor

Tak ja som spokojná, mala som 300 bateriek, mám 2 dekorácie, 2 lipy (nemala som ich), 2 párty lístky, z ktorých bol strašiak a BZ a GR. :) Budem recyklovať ďalej, jednu plochu ešte nemám pozbieranú...

Bagíra77, sisinka a mirae tohle ocenili.
  6. xsonata

xsonata Pisálek fóra

akorát já nepochopila nač jsou ty kytky..když je ani pěstovat nemusím... asi mám dlouhé vedení.....

7. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Tak jsem měl jen 250 baterie a mám stonek i všechny dekorky :)

8. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Mezizastávka (po 29 minutách akce):
    Fíhá o_O to je fičák!
    Měla jsem pro začátek kolem 365 baterií... a?

Recyklomat - L:
    2x 45.000 krejcarů,
    4x 50.000 BZ,
    1x kupon Pomocníci 24hod.,
    1x Parfumerie,
    1x dekorace Recyklační buňka (bo jak)

takže to bylo 2x otočení téměř celého válce

Recyklomat - S: 1x dekorace Želvomat
    tak to bylo rychlé
    ještě jsem si teď ověřovala, že to je dekorace a ne nálepka :p

EDIT:
    Recyklomat - M: 1x 20.000 krejcarů
    zatím konec, došly mi baterie
    teď už se budu věnovat prostřední M, aby mi padla 3. dekorace a stonek ;)

Ehm, neodolala jsem, a bouchla i těch posledních 20 baterií, a to 2x S:
    1x 8.000 krejcarů
    1x 12.000 BZ

A až zas napadají baterie, opravdu půjdu jen po prostřední M, aby se ke mně dotoulala i poslední 3. dekorace, a pak i větev na Stonku tedy 8)

Naposledy upraveno: 11/8/15
  10. mikayyy

mikayyy Pisálek fóra

měla jsem 1175 baterií a už mám stonek a všechny dekorky, padlo mi na to 700 baterek

evainfo, Bagíra77 a mirae tohle ocenili.
  11. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Sláva Nubloňanům :). Dal jsem do toho asi 600 baterií (zbývá 472) a něco přes 6000 růží a všechno je doma - stonek, 3 dekorky, parfumerie, Hopsátko, 30 SK, nálepka (tu si mohli odpustit), party lístky, BZ, BBZ, kr. Dekorky zatím nechávám na Ostrově, protože stále preferuji Baha a tak mi dají více. Možná časem půjdou do stonku, ale ne nyní. Jestli ještě půjdu recyklovat ještě nevím, ale asi už ne - pochybuji, že bych SK ještě dostal.

12. babina51

babina51 Veterán fóra

Stonek aktivován ,králík hopsa,kowhai,10x pantofle,92000 BZ. Ve stodole mám asi 1000 koulí tak jěště zkusím štěstí. Zatím jsem spokojená.

13. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

jeee, mne se tak libi, jak se tu zmenila nalada :)

14. xsonata

xsonata Pisálek fóra

díky..škoda vody a hnojiva stodola mě praská ve švech:D

ThirtyThree tohle ocenil(a).
  15. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Tak vy máte plné stonky a já zase - heč! - farmu na jiné planetě !
    350 baterek, stonek na první pokus (ani jsem nečekala jinak) a dekorky...parfumerie...hopsálek... nikde...
    No nic, až dopadají baterky, tak to zkusím zas, ale jak jsem tu četla, tak některým stačilo i méně, a mají "hotovo"...
    ...jsem se teďka rozčílila...
    Ale už dobrý, hrajééém ! :)

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

12 pokusu - 2, 2, 8 od nejmin do nejvic, dal jsem tam kytky a plody... a je stonek komplet, nekdo asi dal trochu rozumu a vysokou sanci.... takze ted dumam, zda to staci nebo budu dal lovit odmeny...

17. emoušek

emoušek Rádoby autor

Tak zatím ze 400 baterek dvě dekorky a stonek. Slušný :)

18. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Jupíííííí stonek komplet i s dekorkami aktivovaný.....jsem spokojená ...."Sláva Nubloňanům".....díky nim jsem dodělala lvl 92 ;) :)...všem přeji hodně štěstí ;)

Naposledy upraveno: 11/8/15
  19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Do stonku chybí recyklační buňka a došly baterky :cry: teď 4 dny nebudu, tak to nevím, jestli se přes víkend zadaří, a baterky taky nenazbírám, chjoooo, že jsem se fakt na to nevyprdla, ale vaše úspěchy mne naladily. Kterým to vyšlo, gratuluji, kdo jsou na tom jako já, tak si aspoň zanadáváme a pobečíme
    xD

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

agata nechval dne před večerem;)-dal jsem lehce rozpěstovat akční na noc bude dobrá a uvidíme jak z ní bude padat

evainfo a Bagíra77 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.