Rakvový kalendář (17.10. - 1.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Taky si dělám screeny, jsem tak zvyklá. Jeden nikdy neví, že jo ;)

evainfo a Janina0971 tohle ocenili.
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem :) rakvový kalendář je moc hezky udělaný, jakékoli dárky vítám a taky dělám fotečky ... co kdyby. Jen by mě zajímalo z které farmičky je to třetí chrastítko ... ani žebra tomu nejdou zpočítat xD :p

Naposledy upraveno: 20/10/18
    Honzulka05, Pitrýsek47 a Skali tohle ocenili.
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jestli jsou z jedné farmy tak tam musel řádit ovčí mor a zubatá to brala šmahem, malá, velká, tlustá, hubená i ty skutečné mumie mají nějaký ohoz, ale tady chrastí jen kosti ,-)))))) problém s otevíráním jsem zatím neměl ,-)

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, to nejsou mumie, to jsou kostlivci RT ve skříni... teda v rakvi xD Takhle se jich postupně snaží zbavit a myslí si, že jim to projde, když nám zaplácnou pusu nějakým tím úplatečkem 8)
    Já si screeny nedělám, psala jsem to už v nějakém příspěvku dřív. Snažím se kontrolovat víckrát za den, zatím u mně dobrý ;)

Pitrýsek47, kiki2305 a evoku57 tohle ocenili.
  5. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ajoj. :inlove:
    5. rakvička - 6x superkrmivo
    Krásný den přeju. :)

6. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, 10x bedna se strašidelným zbožím - 6. rakev.

Honzulka05, X-mole a Xenie6161 tohle ocenili.
  7. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ajoj,
    6
    . rakvobudka - 23.10.2018 - 8x Zuzino ultrahnojivo. ;) Jj, zima se blíží.. ponožky se budou hodit. xD
    Fajn hru a nožky v teple. Pa :inlove:

Apachie1, Xenie6161 a zahradnice4 tohle ocenili.
  8. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, 8x Zuzino ultrahnojivo - 7. rakev.

Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  9. irsko

irsko Aktivní autor

hmmm nenaštvalo by být celý den na farmě a zapomenout si otevřít rakev? Ach jo...

10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

11. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

sopti jakože se to aktivuje hned? To je dost omezená možnost použití. Na druhou stranu lepší než drátem do oka, že? :music:

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  12. sopti

Prepperka, ano bonus 100% BZ se aktivuje hned - proto jsem vám to tady dala hned po půlnoci ;)

Prepperka, Honzulka05 a zejdy66 tohle ocenili.
  13. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Sopti díky, ale komu není rady tomu není pomoci, já nejdřív odklikla rakev a teprve pak se kouknu sem.

Maros9117 tohle ocenil(a).
  14. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Také jsem otevřel rakev ráno (nějak jsem rezignoval na používání tzv. "testovací farmy"). Vzhledem k tomu, že je ale stejně děsivka a parky také mohu sklízet bez rizika potenciálních ztrát padátek (pozor ovšem na sklizeň "modrásků"!), tak mě to zas až tak netrápí. Je sice pravda, že předpokládané použití SH při rozpěstování by v kombinaci s těmi +100% BZ přineslo něco navíc, jenže do dvou hodin ráno stejně trčet nad farmou nebudu (ne že by někdy ne, ale děsivku pěstuji již do zásoby, vše mám splněno, takže motivace vstávat v noci klesá limitně k nule).
    Takže v tom "předčasném otevření rakve" žádný problém nevidím.
    Tedy hlavně když není určená pro mě.;)

Prepperka, Honzulka05 a Baja4001 tohle ocenili.
  15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Otevrel jsem ale hlavne teda co ta dekorka - puvodni popis rikal 50 vypadavatek v prubehu akce Halloweenský labyrint, to se ted jmenuje akce Tajemný labyrint?

16. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Ahoj - mám dotaz :termínem vypadávátka z dekorace se myslí akční padátko-lucernové stínítko pro akci labyrint?

17. sopti

Tassadar11 - ano Halloweenský labyrint byl jen odhadnutý (čili pracovní název), proto byla v ofi provedena změna na správný název akce a to Tajemný labyrint.

Tribeca*Borghski - přesně jak píšeš

18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Máte určitě správně jak názvy dekorek, tak i odměny jaké mají dávat ?

V FAQ jsou odměny v podobě beden u té druhé dekorace.

A nesedí ani počet BZ které to má dávat. Momentálně nemám v liště aktivní žádný bonus.

EDIT : tak bonus mám. Sklidil jsem stonek, ale i tak počet BZ nesedí, protože podle počtu aktivních bonusů, bych měl mít asi 80% BZ navíc

Naposledy upraveno: 24/10/18
  19. sopti

Bezejmenný, nechám prověřit

EDIT: bonus co můžeš z dekorace získat je správný, jelikož akce Tajemný labyrint ještě není ve hře. (Svým dotazem jsi ale odhalil chybičku o počtu beden - za což ti děkuji, už jsem ve FAQ opravila) a k počtu BZ mohu jen dodat, že jsi určitě měl aktivováno 100% z kalendáře ( takže to pak sedí).
    Po spuštění akce Tajemný labyrint by měla dekorace dát padátka (budu osobně hlídat ;) )

Naposledy upraveno: 24/10/18
    Honzulka05 a zejdy66 tohle ocenili.
  20. sopti

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.