Rajčeho výprava (16.5. - 22.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Děsné. Nechápu proč o končí ve 12 když o vždycky končí ve 14. a mimochodem já mám v popisus stále 14. a opravdu neůlze číst všechny verze popisů akcí , abych našla aspoň jednu správnou. BTW a jak mám poom vědět která je ok? když jich máe několik?!!!!!!
    ato hra začí ná být otřesná jednak kvůli překombinovanosti, jednak kvůli omu, že skoro vše závisí na náhodě a nakonec proo, že na pořádný popis akcí kašlete. Dřívejší podoba popisů i byla nesrovntaelně lepší

jančajani, drahulína a tada.k tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pitrýsek47 a Y_n_O tohle ocenili.
  3. bara1958

bara1958 Zelenáč fóra

Tak jsem si dnes říkala,že vždy jsem se těšila na akce a teď se těším až žádná nebude,postupuji docela rychle,ale nemám vůbec čas na pěstování nových plodin a plnit úkoly,začala to být rychlohonička a ne relax

evainfo tohle ocenil(a).
  4. brony

brony Pisálek fóra

Tak jsem myslela ze něco dokoupím až příjdu z práce, ale nestihla jsem přijet včas. mrzí mě to , do 12.hodin je to nanic.

5. drahulína

drahulína Stálice fóra

Tak to je teda binec.Chtěla jsem to ted dohrát a získat Rajčeho,ale když se někdo rozhodne a upraví si dobu ukončení hry a nedá se to včas hráčům vědět je podraz.Když si centrála může dělat co chce je hodně špatné.Vůbec se mi to nelíbí.

jančajani, VivianLive a jana151049 tohle ocenili.
  6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, jaký obchod, jaké mince? U Rajčete?
    U červa můžeš dodávat dnes do 14 hod a Tržiště, kde je obchod a mince do 29.5 2019, zatím do 14 hodin.

duna.duna1, Y_n_O a Skali tohle ocenili.
  7. Skali

Taktak :)
    Za chvíli zavírá hřbitov a končí Viva la Rajče - úkol v družstvu - dodávání červíků atd...Tak to neprokaučujte ;)

Y_n_O tohle ocenil(a).
  8. babijar

babijar Zelenáč fóra

Taky mě dřívější konec hry zaskočil, myslela jsem, že když to přečtu na začátku bude to stačit a ejhle všechno jinak a jsem bez stáje, kterou jsem chtěla dodělat, až po posledním sklízení. Čekala jsem na poslední suché lístky a už nic nepadalo, jen housenky a s politováním jsem zjistila, že je konec a veškeré úsilí k získání nové stáje je v háji. Nechápu, proč není ukončení stejné, jako vždy ve 14 hod. zvlášť při takové spoustě úkolů. To jste se moc nevyznamenali - opravdu nechápu proč a co jste tím sledovali. Místo těšení se na novou stáj - rozčarování. Kdybych tušila, že je všechno jinak, vůbec jsem s pěstováním nezačala, a raději šila záclonové sáčky na zeleninu, abych já i celá rodina nemusela používat mikrotenové. Tam bych aspoň nebyla naštvaná a naopak měla dobrý pocit. Holt musím přehodnotit priority. Mějte se všichni fajn.

jančajani a jana151049 tohle ocenili.
  9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Tak ještě jednou pro všechny (koho se to netýká, ať se povznese nad má slova) - ano u nás změna konce celé akce byla oznámena až včera, ale kde po celý týden byli ti "šťouralové" (myšleno v dobrém), kteří prochází ofi v jiných lokacích a upozorňují na rozdíly. Hodněkrát odhalili chybu, která se napravila hned v začátku akce. Navíc v časomíře, kterou má každý stejnou na farmě byl čas od začátku akce do dnešních 12:00.
    A info, že druhá část akce končí ve 12 byla v ofi hned od zveřejnění - takže dodat věci ze hřbitova by jste stejně nebyli schopní ;)

10. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Sopti - pozdě bycha honit s omluvami a vysvětlením.Nevím,proč bychom se měli během hry dívat do návodu,když už hru známe.

LV 211

modro.ocko22 a Y_n_O tohle ocenili.
  11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

jana151049, každé ofi obsahuje důležitou větu: "Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci."
    Tak asi proto by se měl každý hráč po přihlášení podívat, jestli k nějaké změně nedošlo. Jak v počtech tak třeba právě v herním čase.

danda-vnovis a ašada01 tohle ocenili.
  12. Skali

Já čučím hlavně do časomíry ve hře - lišta s hodinkami - když si nejsem jistá, v kolik jaká akce nebo prodej něčeho nebo BB.... končí. Bo tam je to jasně dané a je to nejrychlejší ;)

13. vladca

vladca Stará škola

to skali ... presne to som chcel podotknúť aj ja ... lišta z hodinkami nikdy neklame

evainfo, ašada01 a Skali tohle ocenili.
  14. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Zkrácení hry je docela rána pod pás. Píšete, že máme vracet k úvodu, mimochodem nepřehledného, popisu. Někdy mi to připadá jako záměr. Nebýt diskuze tak často nevím jak hrát.

15. elen45

elen45 Magnát fóra

i já se dívám na časomíru a mimoto tam vidím všechny akce, které probíhají (a které všechny nečtu - např. recyklomat)
    jinak úkol jsem dokončila včera ve 22hodin a jsem ráda, že už ta děsivka skončila
    ještě k té nepřehlednosti - já si při čtení akce vezmu tužku a napíšu si třeba název 5H ₋ F- 20000 (kolik je potřeba), pak napíšu pajda název - F ze všeho (nebo z čeho padá) - 2700 (kolik je potřeba), mlýn z čeho se vyrábí, koše přeskočím (ty nekupuji), pak už se podívám o co se jedná, kam budu dodávat - takže na papíře mám asi 5 řádků a nevím co v tom hledáte za vědu

Naposledy upraveno: 22/5/19
    evainfo a ašada01 tohle ocenili.
  16. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Jani tak to jsi si vlastně odpověděla sama :) Pokud hru dostatečně dobře znáš, nemělo by Tě překvapit občasné krácení či prodlužování akcí.. How ;)
    Jako supervizorka bych byla asi taky dobrá :D :D :D :D
    akce jsem zvládla s předstihem a dokonce i tu na zvláštní ploše dávám vale s větví v kapse na fazolku :D

17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Přátelé a kamarádi, než začnete hořekovat nad změnami ofi, případně spílat diverzantům, zkuste si to znovu přečíst a trochu pouvažovat. Stesky "kdybych to býval věděl dopředu, tak bych ten výběh získal..." jsou zcela mimo mísu. Výběh se dal získat pouze v části II. - Sklepení a tam byl od prvopočátku nahlášený konec ve 12:00.;)
    Mně to taky přišlo trochu chaotické a občas jsem se ztrácela, ale docela určitě to nebylo kvůli posunutí konce I.části :p

18. olčaML

olčaML Vážený autor

Já už se nerozčiluji , protože to nemá cenu , ale tyto akce byly jeden velký chaos , tak jsem ráda , že to zkončilo .

modro.ocko22 a jana151049 tohle ocenili.
  19. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Včera večer mě padátka příjemně překvapila, tak jsem stačila dokončit komplet celé sklepení. Takže jsem všude dala chryzantény, aby byla příprava na dnes.
    Stav padátek na konci - okvětní lístek 793ks, seschlý okv. lístek 88ks

Naposledy upraveno: 22/5/19
    evainfo a kiki2305 tohle ocenili.
  20. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Akcia nedokončená a navyše som si minula skoro všetkých pomocníkov. Už sa púšťam do akcií len z nízkou náročnosťou.

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.