Radovánky s barvami (19.6. - 25.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 18/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. KralovLekvarnik

KralovLekvarnik Zelenáč fóra

Ahojte, chcel som vlozit terc na bahamaramu a ono to nejde :(. Podla vsetkeho ked dava BBS malo by to ist. Robim nejaku chybu?: http://prntscr.com/7keyoy
    To sopti - tak potom je to jasne - len je divne, ze to ide umiestnit len na ostrov pokladov :)

Naposledy upraveno: 23/6/15
  2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj KralovLekvarnik,
    nepíšeš kam přesně na baharamu ho chceš umístit. Tato dekorace lze umístit na ostrov pokladů. Zkus to tam.
    Přeji pěkný den

petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  3. ivuse65

ivuse65 Pisálek fóra

Krůtě je zcela podle pravidel tvoření slov v češtině, jako je třeba slůně, osle, kotě atd.

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  4. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Pravdu máš, ale to neznamená, že to slovo nemůže být příšerné;)

petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  5. 1bezinka1

1bezinka1 Pisálek fóra

• Prosím nevkládej víc příspěvků pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit.Děkuji
    Dobrý den, prosím, co znamená "blikající" tabulka mlýnů? Mám zadaná krmiva, lopatky mlýnů se točí, ovšem krmivo se nemele, informace o čase zbývajícím k domletí vykazuje O.OO.OO a celá tabulka "bliká". Štve mě to, na co potom utrácím za turbomlýn? Děkuji za odpověď!!

Asi jsem se se svým dotazem unáhlila, omlouvám se za to. V podstatě stačilo odhlásit se a znova přihlásit a mlýn šlape jak má. Ještě jednou se omlouvám a přeji všem hezkou hru.

Naposledy upraveno moderátorem: 24/6/15
  6. -Spider86-

-Spider86- Zelenáč fóra

Nevím jestli se to tu už řešilo, tak se když tak omlouvám. Chci se zeptat, jestli nám duby korkové zůstanou i po akci. Díky

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -Spider86-,
    ano korkové duby nám zůstanou i po akci. Přeji pěknou hru

mirae tohle ocenil(a).
  8. dannger11

dannger11 Expert fóra

Tahle akce je na můj vkus šíleně dlouhá a roztáhaná.Kdo chtěl,splnil o BB,ale jinak je to z mého pohledu akce opravdu o ničem.Takže splněno dávno(i když šlechtící akce nemám ráda,bo je přímo nenávidím a doufám,že chvíli dá RT se šlechtěním pokoj(kéž by);),ale i tak průběžně kupuji na trhu husy,protože čert nikdy nespíxDtakže šlechtění a otevíraní peněžek zdar:oops:

kaolín11, petaM2001 a Iwuska tohle ocenili.
  9. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Korkové duby nám zůstaly. Akci jsem dokončila v neděli a tři korkové duby XXL jsem nechala na ploše. Nikde ale nemůžu najít sklizeň. Nemám ji ani mezi plodinami, ani mezi ostatními. Korkový dub není ani na trhu. Máte to taky tak? Má vůbec smysl ho pěstovat?

pajaable tohle ocenil(a).
  10. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj -wiolan-, korok nájdeš v stodole medzi >ovocné plody (plody stromů)

mirae, pajaable a -wiolan- tohle ocenili.
  11. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Děkuji, už ho vidím.
    A obchodovat se s ním zatím nedá? Nevidím na trhu položku ani v nabídce ke koupi, ani v možnosti prodeje.

pajaable tohle ocenil(a).
  12. Ria30.

Ria30. Guest

-wiolan-, obchodovať sa s ním zatiaľ nedá. Samotné zavedenie na trh vždy nejakú dobu trvá, zhruba do týždňa však býva vyriešené.
    Peknú hru prajem

pajaable a -wiolan- tohle ocenili.
  13. mousicka

mousicka Guest

Akcia nám skončila, akčné predmety premenené na BS a grajciare. Ďakujeme vám za spätnú väzbu, ktorá bola odoslaná RT.
    Zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.