Ráj cukroví (19.12. - 25.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 18/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

No, schází mi asi ještě 2.500 anýzu, ale neplaším se, zítra to bude komplet :) Sáčků mi schází ještě 210, ale ty také dopadají. Prostě úplně krásná pohodičková akcička :) Myslím si, že tak akorát dobrá, aby si u ní hospodyňky stihly dělat i vše potřebné okolo :)
    No, a odměny za to nehonění se jsou taky fajn. Tentokrát za mě pro RT palec nahoru :)

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

:D jó, tak to já jsem před chvílí sklidila všechny 4 plochy... a mám 10.248 ks anýzu :music: to je tak, když lítá člověk kolem dětí, řeší katastrofy a nepočítá ;)

A teď doufám, že ta vypadávátka začnou padat lépe než cca 10 ks z 1 celého sklizené plochy.
    Na noc zaseta potřebná Begónie, Kosatec... na další ploše Lískové ořechy, na Baha Káva (větší nemám) a na Lesní mýtině směs Malin a Meduňky... tak jsem zvědavá, jak se vypadávátka zítra dopoledne pochlapí 8)

A přes den musím točit chybějící Proso!?! Ať na to nezapomenu, že mi chybí ještě cca 400 ks mouky :D
    Dobrou!
    Zdraví
    k.vitek

3. jaji

jaji Vévoda fóra

tak já jsem si myslela, že mám mouku namletou, pro jistotu jsem opět počítala a jistěže mi chybí 8 ks.. no nejsem já tupec?:wuerg: a ve stodole samo ani zrnko.... že bych tam měla myšky????? No jo, že ony se mi z chlívku rozutekly a všechno spapaly... no nic, zítra půjdu do krámu s košíkem, pytlík koupím za pár šušňů a zase pustím větrníka...;) až se mu z toho mletí lopatky zadřely xD do rána bude odpočívat, třeba krtek pošle náhradníxD
    tak se mějte, jdu spát

4. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

tak aktuální stav je 7 705 anýzu a oseto poslední stovečka na noc, aby bylo ráno dopěstováné. Mouky je 1600 a posledních 400 zadáno na domletí. Jen ty sáčky... aktuálně mám 280 z 600, tak snad to do pondělního večera dopadá.... v úterý stihnu aximálně brzkou ranní sklizen a odjezd, tak bych nerada skončila s pár chybějícíma pytlíkama...

5. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak pro dnešek už končím. Nakonec jsem dnes stihl vypěstovat anýz a teď už jen budu čekat na sáčky ;). Na noc jsem dal všude růže, tak snad to bude padat :).

anýz: 8244 / 8000 ( chybí 0 )
    cukrářský sáček: 445 / 600 ( chybí 155 )

Naposledy upraveno: 21/12/14
    Mersi7 a evca190 tohle ocenili.
  6. žufánek

žufánek Rádoby autor

Vážení provozovatelé hry,mnohokrát děkuji za takovouto akci,která je opravdu na pohodu a na odpočinek v tom předvánočním shonu,tentokrát jste byli na nás moc hodní,že jste nás nehonili pěstováním závratných kusů plodin.Opravdu jste se svou shovívavostí vůči hráčům překonali.Za to vám velikánský dík.Také tímto přeji všem krásné Vánoční svátky,ať je prožijete v klidu,rodinné pohodě a hlavně ve zdraví.Dobrou noc!

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jedu v pohode, jen malicko SH na zacatku a tak zitra bude akcni hotova, ale vypadavatka v pohode dojdou...
    jen zadny problemy mimo, trochu divoky pocasi, ale jde to :)

Vypadavat ma 100 sacku/den, v tuto chvili ma byt 142 ([1.ukol]+17 ) nebo chybet 458, mam 428 (chybi 172 ), mam 71% hotovo.
    Stav anyzu : idealne 1881 kusu (1334/den, [0.ukol]+1881 kusu ), mam 5411 z 8000 (67% ).
    Zatim uplynulo 23% casu, zbyva 110 hodin.
    Nezapomenout na mouku, chce jich 2000 po 1:12 (podle runy) at pak neni problem! (celkem 40 hodin mlyna)

mousicka tohle ocenil(a).
  8. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Prosím, můžu něčím ovlivnit vypadávátka? Minulé dvě hry jsem kvůli nim nesplnila. Teď hraji, nechodím do práce, ale zase to vypadá, že skončím zase na vypadávátkách, nemůžu se kvůli nim hnout z místa.... Díky za radu...něco asi dělám špatně.

9. cocrouche62

cocrouche62 Rádoby autor

Taky si musím postěžovat na vypadávátka. Mám z kola štěstí bonus 200 % + mazlíci, marmošky dalších 170 navíc a ze tří ploch mi vypadlo z anýzu celkem 38 ks :cry: Tak mám dojem, že pokud to padat nemá, tak i kdybych měla les z Johnů Citronů nic platné. Nejspolehlivější jsou drazí sousedé, kterým tímto moc děkuji !!!!

k.vitek a jaji tohle ocenili.
  10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova jupí :):):)

Farmerama 95+ *** Bahamarama 213+
    farmařím od 5.10.2010

11. jaji

jaji Vévoda fóra

dobre rano, po ranni sklizni farma vracena do puvodniho stavu, treba z toho kapne vic cukrousu... sice mi to dalo z jedne plochy prosa 3 cukrovy padatka, ale timhle tempem bych asi nikam nedosla :) ale treba i ty 3 je hodne a uz se vidim, jak jdu pestovat mrkev, salat, psenici, proso, oves,abych akci dodelala, protoze mi to za celkovou dobu da vic padatek nez puvodni farma s chlivkama, obrama a vyrobnama xD

k.vitek, Johnny a nanyblacks tohle ocenili.
  12. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Hezké ráno, anýz bych měla napěstovaný, vypadávátka nic moc /chybí mi 200 kusů/, na mýtině už jsou zvířátka a výrobny, na Baha jsem dala vanilku a na ostatní pole něco rychleplodícího, ještě mi bude 7 hodin působit MJS, tak abych ji využila.

13. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

akce mě vátzne na vypadávátkách.
    no čekám, už poslední akce vím, že nakonec vypadají.
    Dopěstuji a pak už pojedu vlastní režim a oni doskáčí.
    pohodová akce :)

zemanka01 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  14. karae4

karae4 Zelenáč fóra

tak to je hezký, nejen že sáčky nevypadávaj, ale teď sem je nedostal ani z kouzelnejch stromů>:(

15. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak mám po ranní sklizni růží a na baha zeleného čaje :). Chybí už jen 62 sáčků, takže buď dnes nebo zítra ráno bude hotovo ;).

anýz: 8244 / 8000 ( chybí 0 )
    cukrářský sáček: 538 / 600 ( chybí 62 )

16. llew65

llew65 Vážený autor

Také mám od půlnoci napěstováno, jen pytlíkům se nějak nechce vyskakovat. Ještě mi jich chybí něco málo přes 200. Ale to není nic nového - ve chvíli, kdy vám vyskočí poslední, který budete potřebovat, se s vyskakovátky roztrhne pytel a budou skákat jako o život. Myslím, že to RT dělá schválně, abychom se trochu vystresovali. :D
    Jinak všem farmářkám a farmářům přeji hezkou Zlatou neděli a klidné a šťastné Vánoce.

k.vitek, cocrouche62 a mousicka tohle ocenili.
  17. mousicka

mousicka Guest

aAhoj karae4,
    skús prosím reštartovať hru a ak ani potom nebudeš mať pripísané sáčky, kontaktuj prosím podporu hry-ako na to tu.
    Prajem skoré vyriešenie a peknú hru.

ahoj ja.pe, skús sadiť plodiny dlhodobé, ktoré dávajú viac BS. O vypadávatká si môžeš napísať aj tu-posielanie a výmena darčekov.
    Čo už máte hotovú akciu tak blahoželám, ostatným držím päste :)
    Ja som dnes dopestovala a chýba posledných cca 200 ks vypadávatiek.Času však dosť, ;)
    Krásnu poslednú adventnú nedelu .

k.vitek a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  18. Gertruda65

Gertruda65 Pisálek fóra

Tak blahopřeji všem k vypadávátkům. Mě teď vyskočilo 11 kusů a to ze zasazené cibule na hlavní a divošce, snědený cukiňák, mrkvový chléb a marmeládá z růží - tak nevím. :(

19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Akce dokončena...:)

20. perutyn1

perutyn1 Pisálek fóra

nechcem byť zlým prorokom, ale mám pocit, že marmelády na vypadávatka nemajú žiadny vplyv - skôr to zhoršujú. Aktuálne fičím na cukinovo-jablkovom koláči spolu s mrkvovým chlebom a mám menej vypadávatok ako keď idem s čistou farmou. Ale aspoň BS je viac.:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.