Prskavková sezóna (7.1. - 3.2.2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/1/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Prskavková sezóna ::..

Již brzy – Prskavková sezóna
    Začátek akce: 5.1.2023 ve 14:00 hod.
    Konec akce: 7.1.2023 ve 14:00 hod.

Prskavková sezóna

Začátek akce: 7.1.2023 ve 14:00 hod.
    Konec akce: 3.2.2023 ve 14:00 hod.

Prskavková sezóna – konec

Začátek akce: 3.2.2023 ve 14:00 hod.
    Konec akce: 10.2.2023 ve 14:00 hod.

Minimální level: 3

Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ stačí kliknout na požadovaný odkaz.

2. ašada01

ašada01 Hvězda fóra

Ocelota mám jednoho a rafii žádnou, tak jdem do toho i s pernamentkou.

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jako obvykle bez, o pár dnů později!8) Na stromky jsem měl štěstí z odměn.:)

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jako vždy s permicí, bo když už tu stodolu plením, tak ať z toho mám co nejvíc ;)

5. evinana

evinana Stálice fóra

Ahoj, jdu jako vždy s permicí ;)a mám dotaz, dostaneme číši nebo novou dekoraci ocenění? V první větě je číše ale v popis je jiný

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evinana
    Samozřejmě Základní sezónní ocenění, malý překlepík, děkujeme za upozornění ;)

7. sovicka64

sovicka64 Hrabě fóra

Ja samozrejme ze idem s pernamentkou a bosorke musi stacit lava strana :music: ocelota sice ma ale zajdem jej aj pre druheho ;)

8. bačkora85

bačkora85 Velmistr fóra

Ahoj, tak hurá konečně nová sezóna :D. Tentokrát to dám i s permanentkou, jelikož nemám rafii a ocelota mám pouze jednoho, tak aby nebyl sám a přibyl mu kámoš ;). Všem fajn sezónu :)

9. kutilka70

kutilka70 Veterán fóra

Rafii mám 3x takže nepotřebuji :p A ocelota určitě zvládnu, neboť sezónu se snažím vždy splnit celou :music:

10. evinana

evinana Stálice fóra

pezt děkuji, myslela jsem si to:) prostě chybička se vloudí. Takže nový vyměnit za číši

11. stěby

stěby Velvyslanec fóra

Ocelot je dostupnější v zítřejší šlechtící akci, na sezónu prdím.

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Sezonu plnit nebudu, ocelota i rafii jsem získala z tajemnic ze hry, tak si budu syslit do stodoly, ne ji plenit :)

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem ;) tak já jako vždy s permanentkou, poslední protáčím kvůli bedýnce s bonusy, teď si nejsem jistá jestli je to 12x nebo 14x xD ale minule bonusy supr.

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

evainfo - ahoj

level40.png

15. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Každú sezónu sa snažím dokončiť, takže to ani teraz nebude inač. Samozrejme ako vždy s permanentkou. Škoda že sa počas sezóny nedajú používať všetky kalichy a poháre, čo máme v lište z predchádzajúcich sezón. Nemyslím na body ale na tie debne, ktoré dávali.

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak samozřejmě sezónu budu plnit a kone snad otočím vícekrát.
    Samozřejmě i permice bude ;)

17. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Velmistr fóra

Sezonu plním také vždy s permicí. Ocelotů je potřeba hafo, mám 2 a krmím je SK. Z akcí další 2 přibudou, zatím nám nový rok začíná výborně. Rafie už též mám 4, ale každá odměna dobrá.

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Sezónu vynechám ocelotov mám 2x a Raffie tiež.Tak si nebudem vyprázdňovať stodolu stačilo keď som ju v TOP-ke prevetral.Treba mi teraz sadiť rastliny na krmivá pre zvieratká;);).

19. stěby

stěby Velvyslanec fóra

Sezóna ještě nezačala a už mám oceloty tři. Takže tentokrát opravdu nedodávám. Jenom nářadí, toho mám přehršel a zbytečně mi to zahnojuje stodolu.

Naposledy upraveno: 5/1/23
  20. kocieva

kocieva Perspektivní autor

Zdravím, doufám, že máte všeci na poli číší z loňska, dává bednu a 825%. Sezóny plním vždy a letošní jsem už na konci roku nedočkavě vyhlížela.