Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 zatím to opraveno není. Uvidíme, jestli bude další pokus o opravu úspěšnější.

2. babička-květa

babička-květa Pilný autor

Tak koukám, že zase budu sklízet Alpskou růži 3 dny :-((((

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak mne to už vážně přestává bavit, Sklidit růže z původních 1,30 hodin za 15 hodin... to snad nemyslíte vážně.:cry:Poslední dobou nic nejde podle toho, jak je napsáno a nějaká odměna jako záplata . Ví se alespoň, kdy to bude opraveno?

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

mamča50
    Jak sem již zde psal.nejlepší je v tomhle počasí sázet ručně z prava do leva.Odpočítáš z pravé strany 4 pole navolíš rychlosetí a pokračuješ dále.Pokud použiješ kombajn,je to v pytli!:cry:

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Děkuji za radu a na co mám placené pomocníky? To nás odpoledne čeká další vylepšení v podobě náměstí a to už se nemohu dočkat, co to radostí přinese. 16 hodina nám to ukáže. Doufám, že ve 14 hodin vše začne tak jak má. Ono někdy méně je lépe. Hraji již 13 let a to, co se teď děje pomalu předčí začátky, kdy farmerama byla v plenkách.xD

6. kaolín11

Chtěl bych poprosit RT,ať už natom tak usilovně nemakaj!
    [​IMG] xD
    Stačila by deaktivace bouřky!!:cry:

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

kaolín11 - 17 hodín na ružu,to je tak akurát. :p Počkaj do 16:00h a možno ten čas vyskočí na 32:00h !Ale zajtra by už malo svietiť slnko. :D

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Zkusila jsem to a sebralo mi to 4 kusy na 22 minut a při setí kombajnem stačí 1 kus. Nebo dělám něco špatně?

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  9. kaolín11

Musíš sázet na čtvrté políčko z prava.

10. .macca.

.macca. Hrabě fóra

kaolin11 Když jsem věděla, že se bude upravovat protihodnota, tak jsem si něco uložila dávám ti to sem asi tě nejvíc zajímají pap.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Omlouvám se, ale mě to nešlo dát vedle.

11. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Jj, dřív stačily 3 pírka a teď tuším 19 :cry:

12. stanko1

stanko1 Zelenáč fóra

Mne sa nedajú posekať stromy vôbec

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

stanko1 - ahoj, a nemáš plný sklad na zelené palivo, při kácení lítají třísky a ty se ukládají právě tam ?

-Jara05-, moncicak7070 a pezt tohle ocenili.
  14. kaolín11

Tak tomuhle říkám vylepšení!
    [​IMG] :cry:
    Jako, 18 ks bylo málo?!? :wuerg:

15. sabma411

sabma411 Perspektivní autor

Ahoj. Už dva týdny mám plný sklad ( asi ) na zelené hnojivo a to druhé ještě. Tu hlínu, nebo co...
    Co s tím? Vůbec tomu nerozumím, za mě jeden velký chaossss.

16. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj samba411 - pokud máš plné sklady, je potřeba je uvolnit. Položky ze skladu nějak využít na výrobu stromů popřípadě rostlin nebo zrecyklovat.

Přeji fajn hru

17. kaolín11

Zdravím
    Může mi někdo vysvětlit,jak je to s bonusy u Lipnice?
    Opět mám zasetou lipnici, tentokrát nastřídačku s růží.U růže je výnos 6ks,u lipnice 7ks.Fakt už tomu nerozumím.Aktuální počasí slunečno. Proč nemá růže taktéž 7 kusů z políčka?!?
    Předem díky za vysvětlení.

18. Dob

kaolín11 lipnice má navíc stálý bonus +1 z pole, který od ní růže nikdy nedostane. Proto má lipnice 7 a růže 6.

19. kaolín11

Proč tedy s houbama,maj růže 7 ks? Tomu nerozumím!! Bonus slunečno se nepočíta ze dvou sousedních polí?

-Jara05- tohle ocenil(a).
  20. Dob

kaolín11 houby mají stálý bonus zvýšení sklizně sousedních plodin. Tento bonus se uplatní dvakrát, pokud jej sousední plodina obdrží dvakrát. Pokud sousední plodina obdrží dvakrát stejný bonus počasí, tak se započítá jen jednou.

Zkusím ještě jednou vysvětlit bonusy počasí. Každá plodina má pro ně aktuálně 4 sloty - deštivo, oblačno, slunečno, bouřky. Jakmile obdrží od jakékoliv sousední plodiny bonusy počasí, tak se u každého slotu rozhodne, zda plodina tento bonus má nebo nemá. Pokud ho nemá, tak je jí zpřístupněn. Jakmile nastane dané počasí, tak se zkontroluje, zda plodina má bonus k danému počasí zpřístupněn. Pokud ano a ještě nebyl uplatněn, tak se uplatní.