Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Protěžové údolí,no moc ho nehraju,ani z něj nejsem příliš moudrá.Teď jsem se zasekla na tom,že mi nejdou skácet meruňky.Tak nevím,jsem z toho jelen,zřejmě dělám někde chyby.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Nevidel by som to tak tragicky.Ak by podmienili chod farmy vecami z údolia,tretina hráčov z hrou skončí a to by bol začiatok konca zlatej bane,takže farma si určite pôjde svojim smerom.Údolie je dobrovoľné,ale podmienené farmou,takže tam už taký prínos nevidím,na každej ploche iní pomocníci atď.. Tam to už zbytočne skomplikovali a je to dookola to isté,takže musia popremýšľať,ako to zatraktívniť.(čo si myslím,sa im už nepodarí,po nepodarenom otvorení poľa.)Môj názor.

3. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Mě se chce opustit celou farmu už teď.

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

bubák1960 - ahoj, a nemáš plný sklad na zelené palivo, při kácení lítají třísky a ty se ukládají právě tam ?

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Skali
    Děkuju,už kácím a sázím,byl plný sklad,vždyť píšu,že jsem z údolí jelen....

6. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Toto by mělo být po dnešní aktualizaci opraveno.

bačkora85 a -Jara05- tohle ocenili.
  7. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Téééda to je počasí, že by psa nevyhnal :D Já čekala takový májový deštík a ono leje jako z konve, ještě že jsou ty rostlinky tak odolné :D

8. helca16113

helca16113 Aktivní autor

Ahoj,mam plny sklady vseho a nejde me pokracovat dal,potřebuju hlavně kvetinace na vyrobu stromu a proste jsem se zasekla.Jak mam vyprazdnit ty sklady

-Jara05- tohle ocenil(a).
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

helca16113 - ahoj, různé komodity lze třeba recyklovat. Také se dá zvýšit kapacita skladů, pokud jsi tak ještě neučinila. A u jednotlivých komodit ve skladu je v neposlední řadě ikonka popelnice, kde se můžeš různých věcí zbavit (což je ovšem škoda, raději vyrábět jen to, co opravdu momentálně potřebuješ).

moncicak7070, -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  10. strejda.jirka

strejda.jirka Pisálek fóra

Můžu se prosím zeptat, co je to "Úprava směnného kurzu v Konvertoru (od 5.7.2023 ve 14:00 do 12.7.2023 ve 14:00)"? Děkuji

Dob + dinoalesi: Děkuji za odpověď. Oznámení jsem zachytil. V oznámení je varování, že máme zboží použít hned. Ale není jasné co a proč. Na to asi musíme počkat.

Naposledy upraveno: 7/7/23
  11. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

strejda.jirka jedná se o upozornění, že brzy dojde k úpravě protihodnoty některých položek v konvertoru. Zmíněno to bylo již v oficiálním oznámení k Alpským zahradám.

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  12. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

strejda.jirka
    Myslíš tohle, viď
    To je něco, co přinese do Alp další mrzutosti :cry:
    Budou upravovat protihodnotu hlavně asi u komodit dodávaných z Měsíčního světa, samozřejmě k horšímu..... Bohužel předzásobit se nedá, sklady i tak neustále praskají ve švech :oops:
    Dob byl rychlejší :)

13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Koukám že nemohu ani moc polevit, pořád mi někdo šlape na paty :p

Jinak jsem popěstoval pár hřibů a udělal nějaké 2 odznaky a zase jsem se vrátil k růži.
    Počasí mě nechává úplně klidným, buď něco působí nebo ne, je mi to celkem šumák.

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

pezt
    Také by mi to bylo jedno,kdyby to nenarušovalo chod kombajnu!:p
    Když už máme to slunečno,vyzkouším hřiby v kombinaci s lipnicí.Jelikož mně zakázky trhovcu nechávaj zatím v klidu,mohu si pěstovat co chci!8)

15. goldedawn

goldedawn Znalec fóra

Ahojte.Už dlouho jsem nepsala,jelikož mám problémy s nemocným synem,ale když jsem v červnu přišla,uviděla změnu v Protěžovce,tak mě trvalo týden,než jsem to pobrala a to fakt hraju Farmu od srpna 2010.Akce už skoro nedělám,občas něco,co stojí za to.Mám dojem,že Protěžové údolí a s ním nesmysly, na které dosáhne jen málokdo,znechutilo spoustu hráčů.A hlavně sekání a zamrzání hry.Neustále načítám hru,pokaždé,když se vracím na hlavní farmu.Tak s tím něco udělejte.Nelituju nováčky,pochybuju,že nějaký je.;)xD:sleepy::oops:

16. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

Mě počasí nechává v klidu. Mám ho aktivní u růže i hřibů, ale nějak to nesleduji - není na to moc času. Jen od doby, co jsou i rostliny, jsem na kříži s kmeny, těch je stále nedostatek a trhovci jsou doslova "nenažraní". Když byly jen stromy tak jsem postup zvládla cca za měsíc, teď už je to horší. Takže nová plocha bude možná pod vánoční stromeček nebo až v únoru k narozeninám :(. Pár hřibů mám neustále na ploše a kolem růže, aby bylo na odznaky. Teď mám dilema, jestli aktivovat Lipnici nebo ještě počkat. Jediné + je snad to, že občas zákazník daruje strom nebo semínko.
    S chodem hry nemám problém, ze začátku jsem také musela neustále načítat, ale poslední dobou je to v pohodě. Dokonce se z Alp většinou bez problému dostanu i na fórum, což mi dlouho nefungovalo. Beru to jako hru s obrázky. Závodit s někým (viď ondra_k) mě už taky nebaví, protože volá venkovní zahrada nebo kuchyň a je málo času.

17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak konečně (již včera)...
    Pak to ale začalo nějak blbnout. Myslel jsem zprvu, že to mám na svědomí tím sejmutím obrázku (že by se Farmerama bála podobně jako kdysi primitivní národy focení - kvůli ukradení duše?), ukázalo se však, že šlo o vážnější problém.
    Hlavně, že to ale funguje alespoň dnes ráno.

18. kaolín11

Opět tu máme bouřky.
    Z času 1:30 zase máme přes 4 hodiny a rozházenou plochu.:pStále čekám,kdy nám tvůrce tohodle nesmyslu,ukáže,jak si to vlastně celé představoval!Takže,nezbejvá než setí ručně.Achjo,kdy bude možnost,si počasí vypnout?!?:cry:

19. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

kaolín11 - vypnout?? Bolo mi na tento nepodarok odpísané,že počasie prináša len samé výhody!? o_O (celé počasie je len jeden nezmysel)

20. kaolín11

Znovu oseto......
    [​IMG] :cry:
    Po dalším setí,bych se sklizně nemusel ani dožít!xD
    Je vidět,že na problému se pracuje dnem i nocí!o_O