Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    tak jsem si zaplatila Alpy.A nenadchlyo_Ood klikání mě docela bolí ruka,tudíž nic pro mě,brala bych rozšíření na farmě,aby bylo kam dávat arboreta,dílny,zvěřince,takto zabírají jednu plochu a když příjde taková akce jako je teď,kdy je potřeba mít volné místo na lesní mýtině atd:

3. hansicek

hansicek Expert fóra

kaolín11, pezt - aký je váš názor na výhodnosť recyklácie pre zisk BZ, podla mna je to rychlejsia cesta ako cez zakaznika, resp. dodavky zakaznikom to neovplyvní, a ked pojdem cestou výroby humusu zo starej akcnej, tak to bude zadarmo ziskanych 25bz kazdych 8 hodin. Teda pokial som nic neprehliadol.

EDIT: pezt dik, tak to vyskusam aj ja, ist oboma cestami sucasne

Naposledy upraveno: 7/12/22
  4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

to by aj mňa zaujímalo.

5. pezt

hansicek a Peto121

Já zkusím kombinovat obojí, dnes jsem zakázky splnil a už naplno recykluji ve všech třech slotech, vyzkoušel jsem protihodnotu 1 500
    Abych citoval kolegu, u zákazníka můžeš získat i předměty, které se kupují za floreny.

6. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

souhlas. zbytecne prekombinovane a neresi to misto na soucasne farme. neni kam davat zvirata, stromy a pestovat vsechny plodiny a ted uplne nova plocha, kde je vse jen ruzne kombinovane. asi skoda casu

7. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Nevadí jakým způsobem máme v údolí "pracovat", je to změna oproti normální farmě, ale jak se říká, že si lze zvyknout i na smrt, tak proč ne na tuto novotu.
    Jediné co mě obtěžuje je to, že když se vrátím na farmu nejde používat kombajn a ani se odhlásit z farmy , musí se restartovat. Domnívám se, že toto bude, ale brzo odstraněno.

8. pezt

-Jara05-
    Oprava by měla proběhnou ještě dnes, tak budeme doufat, že DEV to zvládnou :)

Jinak tu obrázek recyklace

Screenshot_1.png

9. 14087

14087 Dozorce fóra

A já tomu nějak nerozumím, neco sem doplnila nebo splnila nevim a běží časomíra a dál nevim hah :D
    A hlavně mi teda hodinu nešla farma pořádně ted od 20 hod

10. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

už jsem sklidila 2x 2 meruně a bodíky ABZ nikde, tak nevím, za co je získám.

11. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Také kombinuju. Jedu teda jen ve dvou slotech.

Malá vsuvka - Recyklace dává jen jednu odměnu ze zobrazených, takže je to trošku risk. U zákazníka je to na ABZ jistota.

-družstvo-, ABZ se dají získat za splnění zakázek u zákazníků nebo za recyklaci.

Ať vás síla provází na všech cestách

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Otevřela jsem Protěžové údolí
    ...ale zatím se na něj necítím. Poznávat nový systém.

13. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky
    Tak tiše závidím těm co se pomalu v alpách rozkoukávají. Mě chybí hvězdičky mám jich něco přes 700 nevím kam se mi zatoulaly a to se úkoly v družstvu snažím plnit jen jak to jde asi jsem něco dělala špatně no jo no to jsem celá já tak budu tiše závidět a pracovat na tom abych se do alp také co nejdřív také podívala. Přeji spoustu zábavy a úspěšné pěstování v alpách.

14. stěby

stěby Hvězda fóra

Princip už jsem pochopil, na chuť jsem tomu nepřišel. Lanovku použiju jenom tehdy, když si na ni vzpomenu. A to moc často nebude. Žíly mi to rozhodně netrhá :D.

15. barca279

barca279 Vážený autor

ako tak čitak komentare tak vidim že niesom jedina ktora tomu nerozumie...aleže absolutne neviem kde je sever.je to tak komplikovane.niekedy je menej viac a v jednoduchosti je krasa to asi nepoznaju tvorcovia.nerozumiem tomu prečo sa snažia za každu cenu vymysliet niečo komplikovane ,už ta cena 2500 hviezdičiek je pre vela hračov nerealisticka ,asi tam chodit ani nebudem,keby aspon nejake video bolo k tomu .sklamanie

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Koupila jsem, vyvezla jsem se lanovkou, porozhlídla se, přečetla FAQ a prozatím je to všechno. Farmou dotovat druhou farmu ve farmě? Mám toho plné baterky, abych stíhala tu základní a Baha, Děsivka je také okrajová záležitost, tam hraju, jen když jsou akce. Mno, počkám do Nového roku, třeba si dám jako novoroční předsevzetí, že budu hrát i tohle "vylepšení."

EDIT: a všude čučí časomíra. Proto neplním ani časové úkoly v družstvu, přestože některé mají zajímavé odměny...

17. drah_omir

drah_omir Rádoby autor

v skutočnosti je to jednoduché - prídeš do Alp a tam je všetko z dreva :) takže potrebuješ drevo a to je zo stromov a stromy získaš len tak, že budeš plieniť stodolu
    na strom potrebuješ 3 veci /vyrobíš na píle/
    1 - zelene palivo - momentalne za stajne - hadžem tam oranžove stajne čo padajú v kolese štastia - konečne nejake využitie
    2 - humus - momentalne za rastliny - davam z desivky 1ks sumračny kvet a 1ks hrozny baklažan - to na prvý strom stačí
    3 - naradie - momentalne za zvierata - stačí 3ks žiariaca svetluška z desivky

v tesárstve vyrobíš strom, zasadíš, 3 x pozbieraš /získaš plody/ a zrúbeš čím získaš dosky.

všetko čo vyrobíš od paliva až po dosky môžeš zrecyklovať za Alpske BS alobo vymeníš v obchode u Fedora výrovca :)

ako to pomôže farme netuším skôr to vidím ako bezodný sud v dožinkách :) lebo vypestovať na prvý odznak 11 000 bodov z alpských marhúl je fakt dosť - na to treba cez 40 stromov :(

a ešte som zabudol že z Alp odchadzam reštartom farmy lebo keď sa zveziem lanovkov tak nič nefunguje :)

dik Dob opravene

18. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

drah_omir alpská meruňka má protihodnotu 21, takže na 11000 protihodnoty je potřeba cca 524 plodů. ;)

19. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

nevím co a jak se děje ale vyrobila jsem si asi 10 humusů a nikde je nemám ani ve skladě ani jinde tak nevímkde hledat,restartovala jsem už 3x ale nic,nemám je
    a ještě mám dotaz na skladě mám 2x luxusní humus -nevím kde se tam vzal,kvalitní humus 1x a základní humus 2x a stejně nejde vyrobit strom

20. drah_omir

drah_omir Rádoby autor

no humusu je viac druhov, na marhulu je najlepšie vyrobiť za 4 zelene polička - 20 minut - 4 x zakladny humus
    ak chceš vedieť aký maš humus, choď do skladu - material na výrobu