Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. strejda.jirka

strejda.jirka Pisálek fóra

PEZT, moc děkuji. Pořád jsem zoufale klikal na sovu a zámek. Někde předtím jsem viděl radu klikni na trs trávy, ale nespojil jsem si to s odemením polí.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

-Jara05- a moncicak7070 tohle ocenili.
  3. hansicek

hansicek Expert fóra

je nejaky realny odhad kedy budu do hry zavedene tie slubované odmeny za upgrady stromov?

pretože momentalne radsej hodim odznak do recyklacie ako ho minut na upgrade z ktoreho mam velke nič
    zatial som v polke 17lvl a stacim si s plne upgradovanou marhuľou, čerešnou a bukom. Ak zakaznici chcu nieco ine odignorujem, nie je to až tak často.

-Jara05- a Peto121 tohle ocenili.
  4. pezt

Ahoj hansicek

Reálně vůbec nevíme, kdy tento zákazník bude. Již měl být venku, ale jelikož se nám a ostatním lokacím nelíbil jeho koncept, byl odložen a vrátil se k přepracování. Měl se objevit již v únoru, ale bohužel.

5. hansicek

hansicek Expert fóra

takze bude to zavedené presne v termine ktorý bol urcený, teda již brzy 8)

6. medulinka

medulinka Rádoby autor

Aktivovala jsem Protěžové údolí, měla jsem dost hvězd, tak proč ne, ale ve výsledku jsem zklamaná. Nic mi to nedává,
    cíle mizivé a naopak, když něčeho za své snažení dosáhnete více než Váš sklad, propadne to. Zatím se v tom nimrám, ale myslím,
    že tuto část Farmerary v brzku opustím a nebudu v ní v budoucnu pokračovat. Samozřejmě je to má volba. Škoda . . . . .

Bokonon, hanynkach a -Jara05- tohle ocenili.
  7. pezt

Zdravím
    A to já se zase těším na rozšíření ;)

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

pezt - niečo už vieme???

9. pezt

10. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

To vypadá nadějně, možná již brzy :pxD

11. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Už brzo počítám tak ve středu mají být novinky na farmě což si myslím, že ty nové zvířata co jsme viděli v úkolech mají něco společného z protěžovým údolí možná se pletu, ale soudím jak Peto121 dal do orakula nové zvířata pro pú

12. EleanorCaen

EleanorCaen Rádoby autor

Jsem 275 ABZ od levelu 20, že se po něm ABZ nepřičítají, jsem zjistila v levelu 16, asi bláhově jsem doufala, že než se sem dostanu, tak dodělají další levely. No nic.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ešte chvíľu a bude aj v Údolí plesnivcov hotovo8);)

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

DANKA722
    Ty už panikaříš a co mám říkat já?!?:cry:
    Už to mám "za pár"!:wuerg:
    Pomalu se blíží okamžik,kdy nebudu v Alpách dělat vůbec nic.Jen zkontroluji zakázky!:oops:

15. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Á, tak po včerejších příspěvcích do diskuze mám obavu, že údolí rozšíří dřív než dorazím 20 lvl.
    Asi bych měla přidat plyn. Jsem teprve na začátku 18. lvl.

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak to já si tady jen spokojeně čtu, co se v Alpách děje, a na mýtině chovám vysokohodnotovou horskou zvěřinu a drůbež.

17. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Jsou tady i takoví, kteří nedělají v Alpách v podstatě vůbec nic od doby, kdy dorazili do 15. levelu. :p

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem dnes dohnala rychlíky, jsem ve 20 lvl ;)a jdu syslit zásoby, než nám otevřou další lvl a plochy, ale to bude asi již brzy

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Už dva týdny se snažím o korejskou meruňku a nejde a nejde i když mám odznaky, jsem 12lvl.:(;)

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - ahoj, musíš si otevřít na cestě moudrosti runu
    korejská meruňka staveb.plán.png

V tesařství si pro výrobu korejské meruňky musíš rozkliknout tu šipečku u meruňky a kliknout na tu korejskou
    korejská meruňka  postavit.png