Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

A čo budeš peztovať,keď dorazíš aj lvl 20? Budú sa body pripisovať ďalej? RT to ešte stále nemá zmáknuté,alebo ,,již brzy'' niečo ďalšie spustia?Vieš o niečom,o čom mi nie? o_O

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Peto121

Body se budou načítat dále.

:music::p

3. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Peto121 aktuálně se především vylepšuje to, co je již ve hře. Dnes třeba do Alp přibyla hudba a zvuky. ;)

4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Aká prekvapivá odpoveď. 8);)

Dob - hudba a zvuky??? To mám už 5 rokov vypnuté,takže ten Rolling Stones kľudne oželiem,radšej,keby mi už konečne poriadne fungovala horná lišta v Alpách.

5. Dob

Peto121 co ti na horní liště v Alpách nefunguje?

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Mal by som sa cez lištu dostať,mimo iného,aj na fórum.No,dostanem sa asi každý 5-6 klik,ináč musím zísť lanovkou späť do údolia a znovu sa vyviezť hore,aby som hore otvoril fórum.No a to robiť nemienim.

7. Dob

Peto121 a v čem hraješ, v klientovi nebo v prohlížeči? U sebe jsem v prohlížeči zatím podobný problém nezaznamenal.

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  8. pezt

Peto121

Taky se mi to ještě v prohlížeči nestalo, jediné co vím tak nefunguje + pro přesměrování na nákup florenů

moncicak7070, cool_b. a -Jara05- tohle ocenili.
  9. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Souhlasím s Petom, dělá mi to taky, asi je to tím, když tam zůstávám dýl, ale přesně to vypozorováno nemám zatím mě to tak netrápí, když chci na fórum a nechce se mi lanovkou, tak sroluji dolů pod rámeček. Jinak hraji v prohlížeči Brave.

10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Hrám v Chrome,ale častejšie používam klienta.Nie je to nič hororové,ale keď tam už máme aj muziku,tak lišta by mohla fungovať.

Edit: a myslím,že ak je lišta funkčná,mala by aj fungovať a je jedno,cez čo hrám.

11. pezt

A za jakých okolností se to stane ?
    Zkus to třeba odzkoušet, kdy se to děje.

moncicak7070, cool_b. a -Jara05- tohle ocenili.
  12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ako píše dinoalesi,deje sa to väčšinou,keď sa v údolí zdržím trochu dlhšie,potom už je lišta nefunkčná. Keď vyleziem hore a hneď kliknem na lištu,tak funguje.

13. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Dnes po mě chtěl zákazník modřín evropský i když ho mám aktivovaný ještě ho ani nevyrábím mám jenom 4 nůžky, naštěstí to bylo za 12 fl. ale dal mi cukrátko. u mě to vypadá takto.

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Šarlota chce za modřín evropský 40 FL.
    Po mně tedy chtěj trhovci všechny plody. Tak nějak průběžně je doplňuji.Párkrát padnul i nějakej ten instantní strom.

15. Janka42

Janka42 Rádoby autor

Je možné, že pri automatickom zbere vyskočia kľúče ale v zásobe sa neukazujú?
    Odhlásila som sa a zas to isté.

16. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Janka42 - nemáš plný sklad - Různé? Pokud je sklad plný tak se padátka do skladu nepřipíšou

Přeji fajn hru

17. Janka42

Janka42 Rádoby autor

Ahoj Farmářka_X sklad je v pohode, vždy ho kontrolujem, nie je plný

18. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Janka42 - zde na fóru tvůj účet neprověříme. Kontaktuj Herní podporu a požádej o prověření účtu

Přeji fajn hru

19. pezt

Zdravím

Omlouvám se za mystifikaci.
    Tak momentálně to vypadá tak, že body se po dosažení 20 levelu dál shromažďovat nebudou. Takže "až tam budem" nemá cenu v ničem pokračovat, dokud nepřidají další levely.

20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

pezt tak potom KAM sa ponáhľate??? :music: Recykláciu,keby sa dalo,tak aj na 10 slotov po 400 by ste robili a na konci 20.teho levelu nás všetkých počkáte. o_O