Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Tribeca*Borghski

Jsou to nová zvířata, a chovají se na farmě, momentálně jsou potřeba do úkolů v družstvu, ale jinak se hodí díky vysoké protihodnotě.

2. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

máťochov, plody modřínu na odznaky používám hned od chvíle kdy mi level povolil modřín.
    Odznak "arboristy 1" jde vyčenžovat za peckovice a šišky ;).

Naposledy upraveno: 28/12/22
  3. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Jedu co to dá [​IMG] Ještě 900* a vyjedu se taky podívat ;)

P.S. Za 11dní sem jich nasbírala 653. To ujde :music:

4. luba9

luba9 Perspektivní autor

Čo je to modřín, a od akého levelu je?

-Jara05- tohle ocenil(a).
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Jara05- a moncicak7070 tohle ocenili.
  6. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, od odpoledne jsem zkoušela vyrobit odznak arboristy 2 a tlačítko vyrobit bylo zašedlé, ikdyž jsem plody měla. Tak jsem teď před chvílí zkusila vyrobit odznak arboristy 1 a ten šel. Po té se i povedl vyrobit odznak arboristy 2. Já jen abyste věděli. Přeji příjemnou hru.

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jupí!!
    První řádek je doma!8)
    Asi nastal čas aktivace buku,abych mohl navýšit počet stromků v liště.Zřejmě to nechám na příští tejden,kdy nato bude víc času.:)

8. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Prosím nevíte kdy mě půjde rozšířit ve skladišti - Výrobní materiály? Pravděpodobně zítra budu lvl 9 , nebo na čem závisí, abych ten sklad rozšířila. To samé mám v - Různé. Díky za odpověď:) Dave Lister - Díky ;) ty materiály si nějak ohlídám a vyrábím stromy do foroty, ale jak řešíte ta vypadávátka? Když se mě nezapočítají ty větve nevadí, ale klíče ty by mě vadily. Už jsem použila klíče abych mohla vyrábět víc stromů a matriálu a uvolnila tak místo. Nelze se nějak jinak zbavyt těch větví, než u zákazníků?

Naposledy upraveno: 30/12/22
    moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  9. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tykadlo, závisí to na levelu. Přehled rozšíření skladu najdeš ZDE.

Ať vás síla provází na všech cestách

10. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

tykadlo, a co je nacpat do recyklomatu? ;). Sám teda nevím, zdali to jde. Za čtyři hodiny to vyzkouším, bo ty větve taky budu pomalu muset řešit :D
    edit: .macca., fakt je nacpat do recyklomatu nejde -.-. Nechápu proč je u toho tlačítko "vyrobit", když to po kliknutí přesměruje na pilu k řezání prken z kmenů...:cry:.

Naposledy upraveno: 31/12/22
    moncicak7070, tykadlo a -Jara05- tohle ocenili.
  11. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Nevšimla jsem si, že by šli do recyklomatu já je hážu do popelnice co taky s něma když na ně využití není. Já zatím sadím jenom meruňky a višně i když buky mám taky aktivované, ale ještě jsem je nevysadila vypadá to tak, že dokud je nezačnu sadit, tak je zákazníci nechcou, ale už je budu muset dát na plochu mám skoro plné skadiště odznaků arbort 1.

12. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

kaolín11,
    hmmm... tak to tedy posílám velkou gratulaci.
    Pokud máš pořád aktivované pouze 2 stromy, tak jsi asi zvolil tu nejlepší strategii.

13. mariamerlin

mariamerlin Zelenáč fóra

Dobrý deň. Potrebujem poradiť s údolím plesnivcov. vyrobila som odznak múdrosti - ovocinár 1 v protihodnote 11 000 - plody a plody mi stiahlo ale odznak je stále stav 0. Tiež som vyrobila odznaky ovocinára 2 a tam som použiala buky a odznaky mám. Čo teraz ? Ďakujem za odpoveď.

14. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mariamerlin, na výrobu odznaku 2 je potřeba i odznak 1, takže jsi je použila na výrobu druhého odznaku.

odznak.png

Ať vás síla provází na všech cestách

15. Richards76

Richards76 Expert fóra

Ešte 200 hviezdičiek a ide sa na Silvestra do Álp :)

16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Škoda, že sklad s různým materiálem lze rozšířit až v 17. levelu!
    Mám ho plný (viz obrázek)...
    ...což mě vadí při získávání Hlavního klíče.
    Přitom uplatnění je jen u zákazníků a ti ho jako na potvoru nechtějí ani cejtit (leda výjimečně).
    Takže asi budu muset s těžkým srdcem házet Kvetoucí větev nebo Jantar do stoupy... Jde o omyl RT nebo snad o záměr?
    Máte někdo řešení?

17. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Když hodím větve do koše, automaticky to odstraní všechny, anebo hra hodí okno na výběr kolik kusů chcu vyhodit? Zatím jsem to neriskl zkusit xD
    edit: díky Apachie1, pezt :)

Naposledy upraveno: 31/12/22
  18. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

radyn.m: zadáš (v okně) počet kusů k odstranění ;)

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jan.svatek

Je to tak nastaveno, já mažu už tak 10 dní pravidelně větve a jantary ;)
    Zákazníci jich tolik nechtějí tak v tom nevidím problém

Screenshot_2.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj radyn.m

Vyskočí okno kde zvolíš kolik chceš smazat kusů

Screenshot_3.png

20. Richards76

Richards76 Expert fóra