Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

JandaPanda - ahoj, ohledně protihodnot mrkni zde na OFI vyjádření.
    Ale co s tím pak provedou, je ve hvězdách. Snížení protihodnot mě taky hodně naštvalo - zvláště u dodávek zvířeny je to na prd. Tak snad to přehodnotí k naší "aspoňtrochu" spokojenosti ;)

2. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Pro jedno zapomínám na druhé. Zatím to chci napravit tím, že se do údolí každý den podívám ráno a potom až před tím než budu farmu zavírat.
    Závidím pezt jeho nadšení, ale opravdu jsem se snažila, ale žádná radost z dosažených postupů se nekoná a to už se blíží 8. level, snad někdy v budoucnu. Nejhorší na tom je, že ani vidina super řádků mě neláká se v údolí ukazovat častěji, ale možná, že za to mohou blížící se Vánoce... uvidím v novém roce.
    Přeji pěkný večer!

3. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Skali špatně jsem to pochopila v 10lvl nejsem omlouvám se

Skali a -Jara05- tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím to v pohodě hrnu jen s meruňkou a višní. O případném rozšíření stromů budu uvažovat až na konci 9 LV. Nebo, je nějakej důvod pěstovat modřín s bukem?!? Tedy, krom otravných trhovců.:wuerg:

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

michalka59 - dobré ráno, netřeba se omlouvat, většina z nás ještě trochu tápe. Hlavně, že jsme našli jádro pudla a vše je v pořádku ;)
    Hezký den

6. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

Od rána se mi nedá sklidit, stromy jsou plné ovoce, ale sklidit se nedají, jen pokácet. Už se o tom ví???

-Jara05- tohle ocenil(a).
  7. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Veselá.99 pokud nemáš dostatek místa na plody stromů ve skladišti, tak ti stromy sklidit nepůjdou.

-Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  8. JandaPanda

JandaPanda Pilný autor

Vyjádření jsem četla: "Díky velice silné negativní zpětné vazbě dojde k navrácení původních protihodnot, ale v lednu se vrátíme k novému přepočítání a po testech dojde k nové změně protihodnot."

Nemyslím, že snížení protihodnoty u děsivých položek je správné.
    Tím totiž dochází k degradaci těchto věcí. Děsivé položky jsou VÝJIMEČNÉ. Dají se získat velmi omezeně, (obvykle) jen během jednoho dne za měsíc, nelze je nijak koupit, hráč si je musí sám, svým úsilím vyrobit.
    Takže vysoká protihodnota by toto měla odrážet.

9. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Jsem v 7lvl a také pěstuju jen meruňky a třešně jako kaolín11. Vyrobené odznaky jsem dodala do rozšíření třešní a meruněk a čekám na víkendového trhovce :p Pokládám si stejnou otázku, je pro mě nějak výhodnější začít pěstovat i ty buky? Modříny asi vůbec ne. Zatím mě to stále nebaví:D ale jak mám jenom ty dva stromy, jedu si v klídku pro stonečky a pak se uvidí;)

10. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

Dob - děkuji, stodola byla plná.

-Jara05-, Dob a bačkora85 tohle ocenili.
  11. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím.... jen technická.... je tu ještě někdo, kdo nemá zakázky? Vyčištěno, restartováno, různé prohlížeče atd.... a stále kvoká. Přitom ještě cca před 20 min OK. A teď když mám plnit, tak....

12. Dob

Casey27 nejsi sám. Také se mi nezobrazují. Předal jsem to k prověření. ;)

EDIT: Problém je vyřešen.

Naposledy upraveno: 23/12/22
  13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Dob- už 2x sa mi stalo,že som mal za pár minút plniť zakázky a keď prišiel čas,nabehlo tam znova 5,alebo 7 hodín a bolo po bodoch?

-Jara05- a evainfo tohle ocenili.
  14. Dob

Peto121 nejsem si úplně jistý, jak to myslíš. Pokud jsi měl zakázky nesplněné, vypršel u nich časový limit a následně byly nahrazeny, je to správně. Pokud byly splněné a mělo dojít k jejich obnovení, ale nedošlo, může se jednat o chybu. Nicméně s druhou možností jsem se zatím nesetkal.

Peto121 a -Jara05- tohle ocenili.
  15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Taky se mi to stalo, zakázky splněné a čekala jsem na čas dalšího plnění, ale skočil tam nový čas bez možnosti zakázky udělat. Po restartu farmičky se to upravilo a zakázky jsem mohla splnit.

Richards76, -Jara05- a Dob tohle ocenili.
  16. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Hezký den, nejdou mi sklidit stromy, nabízí se mi pouze, že je mohu pokácet...už včera mě zlobil jeden strom, šla jsem od toho a dnes nejde žádný.

17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

cool_b. tohle ocenil(a).
  18. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

To sa mne nemôže stať,ja nestíham dopĺňať plody do skladu.

19. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

ahááááá, děkuji:p

20. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Také mi zákazníci decimují sklad plodů, hlavně meruňky, už to s požadovanými počty trochu přehání.