Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Jahoda

A máš odznak arboristy, který je k odemčení potřeba ?

2. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky
    Také bych Alpy ráda vyzkoušela, ale jsem na tom podobně jako kutilka70 nemám hvězdičky na otevření. Zatím se mi jich podařilo nasbírat 1320 od začátku spuštění Alp asi 600 jenže teď už mám v družstvu úkoly co vyžadují strašné množství rostlin to už půjde pomalu. Přeji všem ať se v alpách daří a fajn hru.

3. pezt

Tak jsem v 9 levelu ;)

Screenshot_2.png

Všechny runy u buku aktivovány :)

Screenshot_1.png

Tak teď pomalu se doplazit do 10 levelu k prvnímu řádku ;)

4. Jahoda

Jahoda Pisálek fóra

Ano mám.

5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj,opýtam sa ťa,ako dáš do skladu viac,ako je kapacita.Ja som to už skúšal a nevezme,len po limit 52000. Mohol by som rozšíriť,ale v túto chvíľu to nie je potrebné.

-Jara05-, Apachie1 a bačkora85 tohle ocenili.
  6. pezt

Jahoda

Pokud máš vše potřebné klikni na ten trs trávy

Screenshot_3.png

Otevře se okno

Screenshot_4.png

V otevřeném info okně potvrdíš otevření plochy

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Peto121

Jednoduše, měl jsem téměř plný sklad paliva, a koupil jsem si ten střední balíček co byl k dispozici po zavedení Alp, koupené věci se připíší nad limit skladu ;)

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

pezt -:p aha,to ma mohlo napadnúť. :music:

8. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím, nevím jak mám vyrobit odznak moudrosti a odznak arboristy. Asi už jsem opravdu stará a pomalu, nebo vůbec nechápu. Taky vyrábím jenom jablka a na ostatní stromy jsem krátká. Nevím jak na to. Tak se prosím někdo slitujte a polopatycky mi to vysvětlete. Díky za radu.

spuntka tohle ocenil(a).
  9. pezt

cool_b., -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  10. Dáda324

Dáda324 Perspektivní autor

Mám takovou záhadu. Odemkla jsem si na pile v recyklaci druhé výrobní místo. A najednou už tam mám zas jen jedno. Nechápu.

11. pezt

Ahoj Dáda324

Pokud jsi si to výrobní místo odemkla za Hlavní klíče, tak to je otevřeno pouze na 72 hodin, poté je potřeba to znovu aktivovat.

cool_b., -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  12. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím pezt, skoukla jsem obě videa, ale ještě bych potřebovala radu k pokácení stromů, to tam není. Píše to, že byla naplněna kapacita skladiště a já nevím jak mám strom pokácet, abych mohla zasadit nový. Když nezasadím nový, nesklidím, tudíž nemám plody k dodání na výrobu odznaků a nemohu navýšit kapacitu. Jak na to? Díky

13. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

pezt,
    to je sice pravda, ale po 72 hodinách se zavře to první.
    Schválně jsem si dala do toho prvního jen na 8 hodina a do toho za klíče otevřeného za 40 hodin (před ukončením časového limitu) a po ukončení 72 hodin budu čekat ještě celý den na dorecyklování. Myslela jsem, že jsou okna jasně daná, které je které, ale není tak, prostě po 72 hodinách zůstane jen jedno okno a hotovo.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  14. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

babiadaniel25b Neda sa Ti recyklovat ? ak nie tak uz len musis nieco hodit do kosa aby si sa posunula :) Aj mne sa to stalo a odvtedy si davam velky pozor na sklady a hlavne nevyrabam to co nemozem spotrebovat. Aj teraz som 7 stromov pozbierala a dala som urobit 3x gulatinu na visen,dalsiu ked dam vyrobit tak aj ked je hotova tak ju neodkliknem ak nemozem dat urobit strom,ved sa aspon dobre ulezi xD a to iste robim s humusom a skrinkou,tam ani nenavysujem vyrobne miesta aby ma to nelakalo odkliknut ;)

Inak neviem ale mne to hlava neberie:wuerg: Vecne niekde citam na fore ze zase len listovky a co s nimi a teraz ked je moznost sa ich zbavit tak zase sa tu remca ze to berie urodu a zverstvo z farmy :( No ja som sa zbavila dakych xl stromov a teraz sa zbavujem mliekarni,naco mi je ich 160 ked ani jednu nedam na plochu,ked to chce dake zvierata tak tam prasknem ryby,tie mi vyskakuju z bedni ;):p No zo zaciatku som mala problem aj ja ale vdaka Migosovi a dakym radam ktore ste tu pisali a samozrejme mojim chybam som sa do toho dako dostala a bavi ma to ani casu mi to nezaberie;):p A co sa tyka lanovky tak u mna beha hore dole len taky frkot :) Pekny den prajem a nech sa Vam dari ;)

Naposledy upraveno: 19/12/22
  15. pezt

babiadaniel25b

Pokud máš plný sklad na kmeny tak je potřeba je zpracovat, přinejhorším použít pro recyklaci, já se snažím to zpracovávat na výrobu řeziva v pile, na recyklaci to nepoužívám.

-družstvo-

Nějak nerozumím co tím básník chtěl říci. Já mám otevřené obě, jak ty za klíče tak ty z předplatného, a nějak neřeším kdy co končí, ale zítra mi některé končí tak se na to zkusím podívat.

cool_b. a sovicka64 tohle ocenili.
  16. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

ahoj petz, jo, jo, podívej, ale musíš vědět do kterého okna co jsi dal a na jakou dobu, já jsem to měla vypočítané.
    po 72 hodinách se prostě uzavře možnost druhého okna.
    Je to nastaveno, tak, že druhé okno je na 72 hodin. po 72 hodinách opět jedno okno a šlus.

17. Dáda324

Dáda324 Perspektivní autor

Takže pokaždé, když otevřu nějaké výrobní místo, bude to jen na 72 hodin?

18. pezt

-družstvo-

Však je to v pořádku ne ?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dáda324

Ano to výrobní místo za hlavní klíče je na 72 hodin.
    V tom červeném okýnku vidíš na jak dlouho to ještě je.

Screenshot_1.png

cool_b. a bačkora85 tohle ocenili.
  19. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

No nevím, já jsem dala recyklaci na 40:00 hod do toho prostředního okna, s tím, že to první budu používat dál. ale bohužel mi to nevyšlo.
    Samozřejmě, že je to dobře, když se nad tím zamyslím. Jen jsem nepočítala s tím, že se ty okna prohodí.
    Prostě jsem to nastavení nepřečůrala. to je vše. Jen si na 180 bodíků do 7. lvl počkám ještě celý den.
    To nevadí, už to vím a klíče budou.

20. pezt

-družstvo-

Já myslím že to není chyba, ale vlastnost.
    Ale zkusím se na to zeptat.