Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Farmářka_X , je zvláštní, že chyba horní lišty se u mě objevila až ve čtvrtek, do té doby bylo vše ok. Co se dá dělat. Například dnes jsem nezískala žádné BZ, naopak mé skóre oproti včerejšímu večeru je horší. Do dalšího levelu mám získat cca o 28 mega BZ víc. :wuerg:
    Dnes jsem postoupila spolu s výplivem do 7. levelu.
    A jak jsem předpokládala nadšení začíná být na bodu mrazu, přesně jako venku, ale snad se to zlepší.

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -Jara05- pokud máš nějaké nesrovnalosti kontaktuj herní podporu. Pouze oni mohou prověřit jak to ve skutečnosti je s tvým BZ kontem. Jak na to >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

-Jara05- tohle ocenil(a).
  3. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Moc děkuji za radu, ale nejde o život, nechám tomu čas a potom, když to bude i nadále pokračovat, tak podporu určitě budu kontaktovat. Vždy mně pomohli.

4. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak se mi vyrábí mé první dva buky. Uvidíme, co bude dál.
    A slepičky se mi taky hezky množí.

Naposledy upraveno: 18/12/22
  5. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Velké díky -migos- za video, tím jsem to pochopila;) Zatím jsem lv 6 a nějak mě to nechytlo. Ale chtěla bych ty dva stonky do nebe, tak tam se určitě dohrabu a pak uvidím. Zatím jsem neaktivovala modřín, rozšiřuju meruňku a višeň. Mohl by mi někdo napsat, jakou má šiška modřínu protihodnotu? Já to nemohu najít, díky:)

6. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

marketka, tohle se mi stane, když nechám farmu zapnutou, a zákazník si přestane válet šunky a začne dávat zakázky (zaktivuje se). Jediné co mi na to spolehlivě funguje, je restart hry :) (hraju v klientovi)
    Vlastně už jsem si na restartování zvykl natolik, že to už beru jako samozřejmost :D
    Tak se ze mne stal "fanda do senaření", no raději spíš vyměním pilu za pálenici ;)
    Grafika se mi líbí, povedla se jim, nicméně souhlasím s tím, že celá tahle nadstavba je jen zatím parazit na farmě, a poněkud nuda. Bavím se tím, že zkouším jak co nejrychleji získávat ABZ, nicméně poněkud bez valného úspěchu...

edit: Když zaktivuju modřín, přibyde mi další zákazník, nebo mi zůstanou dosavadní dva? (level 5, aktivní višeň a meruňka)
    edit2: díky Skali

ivetakuc, -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Jara05-, tykadlo a radyn.m tohle ocenili.
  8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ja Údolie robím,ale dva týždne je myslím si dosť na to,aby hráči,ktorí to hrať chcú,vedeli,čo robiť,mohlo by sa to už posunúť aj niekam ďalej.

9. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ach jo. Bych si i zahrála a čas by teď byl, ale hvězd zatím 947 :oops: Až budou hvězdy, tak možná zase nebude čas :sleepy:

P.S. za 11dní se mi jich podařilo získat 582 ;) Dále to tak rychle asi nepůjde :eek:
    Jedině že by byla nějaká opravdu úrodná akce na hvězdy :music:

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Přehled zákazníků
    zákazníci.png

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Dlouho jsem tady nenapsal :)
    Abych se trošku vyjádřil k novince, ze začátku jsem byl také trochu skeptický, ale musím říci, že mě to začalo i bavit, jelikož na farmě nemám do čeho píchnout, tak toto je trošku zase změna ;)
    Ano hlavní cíl, který je teď, je zisk obou řádků, potom se uvidí co bude dál, mezitím RT příjde, třeba s novým rozšířením a uvidíme co tam bude za lákadla :)
    Aktuálně takhle

Screenshot_1.png

Kombinace stromů 3x višeň, 3x buk a 4x meruňka, se zdá pro tuto chvíli optimální.
    Jediné co mě trápí je již naplněný sklad na Různé (padátka)

12. marian19731973

marian19731973 Pisálek fóra

Ahoj,na 7lvl.se otevřela možnost vylepšit sklad zeleného paliva,ale chce to odznak dostupný na 9lvl.,chápu to správně?Díky...

Richards76 a ivetakuc tohle ocenili.
  13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj marian19731973

Je to správně, a ty ho nutně teď potřebuješ rozšiřovat ?, já se toho Zeleného paliva nemohu zbavit

Screenshot_2.png

Spotřeba v tuto chvíli nepřevyšuje možnosti jeho doplnění

14. marian19731973

marian19731973 Pisálek fóra

nepotřebuji....prozkoumávám co a jak,jen jsem se chtěl ujistit,že to chápu správně...díky za odpověď

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem to ani hrát nezačala. Nemám důvod. Normální farma a Baha mi sežere tolik času, že na blbosti nemám ani chvilku. To je pro ty, co čas mají i mají nasysleno a mohou farmu ve farmě dotovat. To já nejsem. Jsem drobný záhumenkář, který farmu začal hrát proto, že byla milá, klidná a příjemná. Na rozdíl od všech okatě strategických her. Zatím jsem všechny změny přetrpěla, ale až po mně budou v nějaké akci chtít výdobytky z Alp, seknu s celou farmou a budu hrát solitér... :)

16. myrda

myrda Perspektivní autor

šebejda, Y_n_O: naprosto se ztotožňuji s vašimi názory. Do Alp jsem strčil nos, trochu se rozhlédl a zase rychle odjel. Je to řetězec složitých úkonů, které vyúsťují v jediný zisk ABZ. A BZ mne příliš nezajímají ani na farmě. Je to příliš nových věci k nastudování naservírovaných najednou. Asi by se to dalo pomalu nastudovat a zvládnout, ale nijak mne to neláká. A navíc, jak píše Y_n_O: toho času, který je tomu třeba věnovat, nemám.

17. anvan

anvan Dozorce fóra

Ahoj lidi,
    já jsem ze začátku byla hooodně skeptická, Alpy se mi vůbec nelíbily. Vyjet lanovkou nahoru do kopce, abych se ocitla dole v dolíku v údolí už bylo samo o sobě legrační. Ale jelikož jsem ve hře ponořená už léta, tak mi to nedalo a samozřejmě jedu i toto "vylepšení". Základ jsem tak nějak pochopila, posunuji se asi normálním tempem, mám aktivované tři stromy a budiž, hraju. Ale problém je u mě se z údolí dostat. Když chci zpět dolů zase lanovkou, zmrzne vše a šlus. Tak F5 a nic. Tak zavřít celou farmu - a nic. Kolečka se točí, vše se načítá nebo odčítá nebo fakt už nevím co to vlastně dělá, jen mi všude vypisuje, že program neodpovídá, farma neodpovídá a já se vztekám. Takže restart celého počítače, který zase vyžaduje ukončení nezavřené akce, což zase trvá. Suma sumárum, opustit údolí a vrátit se "dolů na zem" mi trvá vždy aspoň 15 min. Vlastně trvá vše teď mnohem déle - i na farmě. Každý klik na cokoliv se spustí načítání.
    Takže myšlenka s údolím snad dobrá, ale nevím, jak dlouho ještě budu schopná tohle celé "vylepšení" akceptovat.
    Jen ještě dovětek: vím, že můj počítač není žádný turbomegasupermaxistroj, který dokáže řídit celou jadernou elektrárnu, ale do spuštění údolí žádný problém nebyl.:sleepy:

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jak se mi do Alp nechtělo, tak teď mne to docela baví ;) ale docela mi vadí, že je vše na farmě jaksi zpomalené a také ty chyby, co se vyskytli, mne to třeba bralo BZ a TBZ, v čemž jsem šla denně do mínusu, až jsem musela psát na podporu. Farma se teď hodně seká a také mi nepomůže ani vypnout hru, ale celý PC, tak jsem zvědavá, kdy to RT vše dá do pořádku, aby se dalo normálně hrát

19. goldedawn

goldedawn Znalec fóra

Zdravím.Dnes jsem vklouzla do 6.levelu.jedu hlavně višeň a recykluju.Všimla jsem si chyby. Při konvertování nářadí se dodávají zvířata momentálně a je tam zahrnut i párty ovčín.;););)

20. Jahoda

Jahoda Pisálek fóra

Já jsem v 5 lev.a nejde mi otevřit dalši pole .Sova mi hlási že mám vše na otevřeni a když zmáčknu na poličko kolem sovy tak mi to hlási že mi něco chybi.tak jak tomu mám rozumnět mám už otevřenou i druhou runu že dělám merunku,třešen i šišky.

ivetakuc a -Jara05- tohle ocenili.