Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

Koukám jak spousta hráčů letí kupředu jako blesk :), to já jsem ráda, že mám konečně višeň a 5 lvl. V práci jsem se sklizní ve skluzu, nestíhám tak se povleču pomaličku. Ale hra nikam neuteče, hlavní je, že jsem ji konečně pochopila xD

kutilka70
    Kdyby to šlo tak bych ti je ráda poslala

Naposledy upraveno: 14/12/22
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Já teď začínám střádat kulatinu, abych potom mohl začít vyrábět řezivo na buk, modřín zatím aktivovat nebudu, jeho plody jsou prozatím k ničemu. Jeho aktivace, by akorát podnítila zákazníky k dodávkám.

3. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

No vidíš. Já zatím jen koukám a sbírám hvězdičky :oops: Až jich budu mít konečně dostatečný počet, tak tady budou už všichni zkušení a já se teprve budu snažit zasadit první strom :wuerg:

4. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Valím taky očíhnout tu "nirvánu" v horách :). A udělat tam první krůčky, všem díky za spousty postřehů a rad tady, musím to celé pořádně znovu pročíst, bo su sklerotik :)
    Z úkolů se mi povedlo vysosat víc jak 2200 hvězdiček. Dobře, že jsem se jim tak dlouho, velice dlouho vyhýbal :D...

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Teď koukám, že se mi ty větve nějak sypou :p

Screenshot_1.png

6. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Chyba je opět tu: 4 stromy jsem sklidila a pak naskočila hláška. Místo na plody je.
    [​IMG] [​IMG]

Zároveň se vrátila i chyba na pile a v tesařství - zmizel odpočet, kdy budou věci hotové a je tam zelené tlačítko Vyzvednout, i když nefunkční. Obrázky jsou pořízeny pár vteřin po zadání výroby.
    [​IMG] [​IMG]

bačkora85, -Jara05- a moncicak7070 tohle ocenili.
  7. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ašada01 obávám se, že s tímto může pomoct pouze podpora, protože to vypadá spíš na problém s konkrétním herním účtem.

8. stefan.h

stefan.h Aktivní autor

moncicak7070 a pezt tohle ocenili.
  9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

ašada01- ten odpočet,teda časomier na píle,tak to mám aj ja,keď z toho vyjdem niekam do skladiska,alebo hocikam a vrátim sa,časomiera tam už je.

10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Děkuji, zkusím tam napsat. Problém bude ale v tom, že ta chyba je náhodná a pokud se oni podívají v době, kdy to jede, tak asi nic nezjistí. Teď to zrovna je v pořádku.

Peto121
    Mě nepomůže ani restart počítače.

Naposledy upraveno: 15/12/22
  11. 14087

14087 Dozorce fóra

Tak už taky malý pokrok, jde to pomalu, ale ono asi není kam spěchat o nic zásadního nejde :)

12. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Ahoj,
    mám dotaz týkající se zeleného paliva.
    Vzhledem k tomu, že jsme s systematicky zbavovali chlévů, žlutých výroben a stromů, jistě přijde den, kdy jich budeme mít málo na výrobu zeleného paliva.
    Objevila jsem však, že se střídá i možnost výroby zeleného paliva z třísek, ale, nevím z čeho nebo jak se dají získat.
    Tato možnost se na mé farmě zřejmě aktivuje kolem Nového roku.
    Prostě musím mít třísky. Jak na ně, když návod nefunguje.

Tříska
    • Při pokácení stromu po dokončení první růstového stupně vyskakuje tříska.
    • Třísku lze použít na výrobu zeleného paliva v pile.

evainfo, -Jara05- a moncicak7070 tohle ocenili.
  13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Třísky získáš po pokácení stromu v první růstové fázi. U petze funguje...
    Já nevím, protože zatím sklízím jen přezrálé meruňky, jsou pěkně uleželé i několik dní, místo třísek bych mohl vyrábět meruňkovici.
    Edit:No, možná i vím, měl jsem k vyzvednutí 1 meruňku, zasadil, klik a tam je i tříska, čili když strom podřízneš, máš ji. Je tam i namalovaná než zasekneš. U mě funguje.

14. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, zelené palivo jsem dělal, když bylo možné vyměnit za chlévy, protože žluté vylepšení kdyby hráč neměl, tak se dá koupit za krejcary. Stromy nedám a počkám na výrobny, těch je taky spousta z kola. Ale pokud má někdo nedostatek, tak určitě vyrábět zelené palivo za chlívky. Za ten čas co je možnost otevřená se dá vyrobit spousty tisíc Zeleného paliva. Třísky bych určitě nedoporučoval, to je velice neefektivní. Vyrobit strom a pak pokácet hned na začátku.

Ať vás síla provází na všech cestách

15. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Dave Lister, díky,
    samozřejmě, že napřed využiju žluťásky, ale nevím jaká je protihodnota třísek, tak jsem tochtěla zkusit.
    Zkusila. Je možné, že jsem meruňku zlikvidovala po druhé fázi dozrání, ale fakt jsem si dávala pozor. Druhou dnes nedám.
    Zkusím to později.

Pitrýsek47, jsou i lepší nápoje, meruňkovice je hodně aromatická.

16. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja mam tiez 1 trisku :p najhorsie ze sa mi to zadarilo u visne :cry:xDxDxD

druzstvo, triska ma urcite mizernu hodnotu,keby som ju chcela hodit do kosa tak za nu dostanem 1 grajciar :wuerg: a za male kmene 270 tak podla toho sudim.... Ked budem rano recyklovat tak tam mozno uvidim hodnotu :)

Dave,myslela som si to no nebola som si ista a tak som druzstvo nechcela zavadzat,dala som tu to co som videla :)

17. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Sovičko, jakou hodnotu má tříska?

Dave Lister díky. tak to hovoří za vše.

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  18. Dave Lister

-družstvo-, není zač ;)

Tříska má protihodnotu 1.

19. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Když použiju "instantní strom", posunu strom o jednu růstovou fázi dopředu. Nicméně, sklidí se automaticky plody z prvé růstové fáze, anebo o plody z první růstové fáze přijdu, a dostanu plody až z těch dalších?
    Ps: ABZ se dá získat pouze u zákazníků, a z recyklace? Jednou mi to nabídlo ještě nějakou možnost, žel jsem zapomněl kde. A nyní se mi to už nedaří najít. Byla to chyba ve hře, anebo je ještě skutečně jiná možnost získání ABZ, vyjma těch dvou prvních, co jsem vyjmenoval na začátku?
    edit: díky Dave Lister

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  20. Dave Lister

Ahoj radyn.m, pokud použiješ předmět Instantní strom, tak dojde ke sklizni plodů, která se ti připíše do skladu. Tedy o nic nepřijdeš.

ABZ získáš pouze u zákazníků nebo recyklací.