Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. *nasta*

*nasta* Zelenáč fóra

• Samotná citace něčí příspěvku, aniž bys vepsala nějaké své sdělení, se považuje za Spam. Skali

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. masožrout

masožrout Zelenáč fóra

Ahoj, mám dotaz.Použil jsem hlavní klíče k odemčení další možnosti, ale ty staré kde jsem měl již odemčenou možnost dělat 2 stromy najednou se zamkla zpět, to je tak nastavené úmyslně, že když si za floreny koupíte klíče, tak o ně poté příjdete? To by bylo docela chytré, jak lidi zbavit florenů. ☺ Také by mohli vývojáři opravit to nutné neustálé restartování, pokud něco sklidíte, je to dost otravé.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj masožrout

Výrobní slot, který odemykáš za Hlavní klíč má omezenou dobu použití a to na 72 hod. Takže za 3 dny, pokud chceš tento slot využívat, jej musíš koupit znovu
    Je to v tom červeném kolečku i napsáno

Screenshot_4.png

4. masožrout

masožrout Zelenáč fóra

Aha, děkuji za info, nevšiml jsem si.☺

sovicka64 a bačkora85 tohle ocenili.
  5. mariana29011979

mariana29011979 Perspektivní autor

Ahoj. V této chvíli mám 5.level a otevřenou meruňku- + jedno její pole( omylem místo višně), višeň a jednu plochu a mám hotový ještě jeden odznak. Tak přemýšlím , co otevírat dál ?

Jen by mě zajímalo jestli stále i dalším pokračování hry se veškeré potřeby budou vyrábět ze zásob základní farmy?
    Jediná vlastní výroba je řezivo .Vlastně to je taková "pijavice" farmy.
    Ještě jsem chtěla poděkovat za 2 krásná a poučná videa od - migos .

6. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Cca rok a půl jsem farmu nehrál a vida, konečně je tu něco co požírá bordel z lišty ( xl stromky, žluté výrobny a chlévy atd). Super. Jen řeziva se mi nějak nedostává, na pár višní aby měl člověk stádo meruněk. Pro ty co hrají jen jednou za den k večeru to bude zábava na dlouhé rokyxD.

7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím, není zase nějaká nečekaná chybka? V po jsem postoupil do 6. a dnes už mně chybělo cca 1000 ABZ do 7. Teď se koukám a jsem cca 2 dny zpátky..... chybí 3710 ABZ. Do spuštění akce ve 14 to bylo OK. Takhle se do té 7. nedohrabu.

-Jara05-, davidson00 a DANKA722 tohle ocenili.
  8. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Casey27 na chvíli se nám do hry vrátily původní požadavky na počty ABZ pro jednotlivé levely. Jakmile bude chyba opravena, tak se zase vše přepočítá na správný level. ;)

9. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Jedna větev hotová jde se na další.

10. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Tak to jsem ráda, že se jedná o chybku, už jsem se domnívala, že je chyba někde u mě = asi vlčí mlha, když jsem viděla, že postupuji do 6. levelu a teď jsem opět v 5. a chybí 780 ABZ.;).

sovicka64 a bačkora85 tohle ocenili.
  11. janar53

janar53 Perspektivní autor

Hezké, zasněžené odpoledne. Dostala jsem se do 5.lvl, splnila požadavek na otevření zámku, píše mi to, že jsem splnila požadavek, odfajfkováno, ale ani po aktualizaci se nic neodemklo? Kde, prosím, dělám chybu?
    Prosím pezt, já jsem neměla problém s levelem, ale klikám na sovičku i vedle ní a pořád mi to píše, že mám všechny nezbytnosti a nic se neděje, díky

Naposledy upraveno: 14/12/22
    -Jara05- tohle ocenil(a).
  12. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mám obsazeno pouze 343 míst. Tato chyba se objevuje už pár dní a pomůže jen vypnout farmu a nechat ji pár hodin v klidu, pak to zase jde. Jak dlouho je potřeba to nemám jak zjistit, ale 10 min nestačilo.
    Chyba s tlačítkem Vyzvednout se projevuje, jen když mám koupené další pozice, u jedné běží odpočet času správně.

-Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  13. pezt

Zdravím

Problém s levely je již odstraněn, restartujte hru.

cool_b., -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  14. pezt

Ahoj ašada01

A nejde to sklidit a nebo pokácet ?
    Když to nejde pokácet, je možné že máš plný sklad pro kulatinu.

cool_b. tohle ocenil(a).
  15. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja som mala dnes tiez problem ako asada :wuerg: Najhorsie ze som bola na mobile ale dako som to zprovoznila ;):pxD
    No nepytajte sa ma ako lebo to sama neviem xDxDxD dake stromy som dala do kosa a este daco som uvolnila asi v tej kulatine ako pise pezt. Nakoniec som sa pohla dalej,dake straty boli ale to neriesim :)

Inak som sa chcela tiez spytat na to kolecko co ukazuje dni,no uz som dostala odpoved ;)

Naposledy upraveno: 14/12/22
    bačkora85 tohle ocenil(a).
  16. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

S kácením problém nemám, jen se sklizní. Až to zase nepůjde, udělám scan.

bačkora85 a -Jara05- tohle ocenili.
  17. pezt

cool_b., bačkora85 a -Jara05- tohle ocenili.
  18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dumal sem co se stane,když se pokusím ručně předčasně zlikvidovat stromek?!? Bohužel,bez mrknutí oka je pryč!:wuerg: Nebylo by lepší,kdyby vyskočila hláška,že se pokouším zlikvidovat strom ,který ještě není úplně nanic?!?:cry:

radyn.m a dasa1143 tohle ocenili.
  19. pezt

kaolín11
    To bude tím, že strom jde pokácet v každé růstové fázi, třeba i kvůli třískám, které nesklidíš v poslední růstové fázi ;)

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmmm,asi máš pravdu.Až bude možné osadit celou plochu,tak při ručním kácení stromů by mně neustále vyskakující hláška pěkně vytáčela.:wuerg:
    Sem to chtěl alespoň vyzkoušet, abych to věděl pro příště! Naštěstí to odnesla jenom meruňka. U višně by mně to krapet mrzelo.