Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

libakos - hlavně, že je to už v pořádku ;)

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  2. FarmarTomiii

FarmarTomiii Pisálek fóra

Tak trochu som sa zamyslel, jak moc pomalé je zbieranie úrody v Alpách. Nefunguje tam turbo zbieranie dvojklikom, dokonca nefunguje ani enter pri kontrolných otázkach, napríklad keď potrebujem skácať strom alebo odstrániť rastliny. Malinko na to trpím, keďže enter na farme používam nonstop, všade funguje tak ako má (až na alpy) a neskutočne mi to ulahčuje hru. Možno je to tak schválne a hra po mne proste chce, aby som si kúpil pomocníkov. Podla mňa je škoda, že aspoň tieto základné skratky neboli do Alp pridané.
    Aký na to máte názor? Používate pomocníkov alebo sa trápite v alpách ako ja? :p

-Jara05-, Prepperka a evinana tohle ocenili.
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    V alpách používám pomocníky,protože na mobilu je to bez nich strašnej vopruz. Jinak na chybějící enter sem poukazoval již v minulosti,bohužel bez jakékoliv odezvy! Dá se říct,že veškerá činnost v Alpách je fakt na potlamě!Čím víc toho máš pořízeno,tím jsou všechny činnosti ukrutně zdlouhavý! Nejhorší práce je v konventoru,protože vyhledávač je bohužel tupej jak řepa a nic si nepamatuje!!
    Takže sem tomu přizpůsobil i hraní.Až na nějaké vyjímky sem pořizoval věci v konventoru za produkty které jsou po otevření na prvním místě.Anebo nastavuji vyhledávač podle počtu(bohužel to musíš učinit pokaždý,čili 4x u humusu,4x u stromů atd. !!! :cry:)
    Ani v žádné zlepšení nedoufám.To už by byl dávno v činnosti alespoň enter!:p
    Dále je potřeba se zamyslet,jestli opravdu potřebuji otevřít všechny plochy k dispozici! Osobně,jakmile jsem přišel nato,že trhovci maj vyšší požadavky při dalším a dalším rozšíření,přestal sem plochy rozšiřovat! Jinak vše kompletně hotovo(sklady , kytky , stromy)
    Tož tak!
    Jinak momentálně nehraju alpy vůbec!o_O

4. evinana

evinana Baron fóra

Pomocníky v Alpách nemám a ano, poslední 3 dny je strašně zpomalené oproti tomu co bylo. Tak snad se to zlepší, alespoň doufám

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jelikož sklízím 3 farmy ručně, tak by mi entr a pamatování vyhledávání moc pomohlo ;) jak píše Kaolín, je to opruz na druhou, ale pomocníky nekoupím a nekoupím, 3x je kupovat to teda ne, na farmě využívám za den 1 hodinový kupon, pokud je děsivka tak 12 hodinový, pomocníky nekupuji nikde a žiju, stačí, že kupuji prémium a permici na sezonu, když je něco zajímavého, tak asik

6. kytka50

kytka50 Velmistr fóra

Mám dotaz,nešlo by u mne Protěžové údolí vypnout - blokovat.Vůbec jej nehraji a tím pádem občas nemohu splnit městské projekty.

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kytka50 - bohužel pokud sis Protěžové údolí aktivoval, tak už vypnout nejde. Máš ale možnost úkol vyměnit (a doufat, že nedostaneš jiný z Protěžového údolí).

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  8. kytka50

kytka50 Velmistr fóra

sopti, děkuji.Požadavky měním ,ale stejně jako dnes je i po výměně Protěžové údolí. Přeji hezký den

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jupí :music: Level 25!!!

Teda ale, jak to plichtím intuitivně, jde mi to jak psovi pastva.
    Takže mi z toho vychází, že jsem momentálně v 50 %?!?

No, budiž. Hlavním cílem byl Slunečnicový vrch. Ten se mi právě otevřel.
    A dál už to bude lážo-plážo.

10. 41dedek

41dedek Pisálek fóra

Mám úkol sklidit asi 84 meruněk Alpských, asi polovina byla splněna, tak jsem se posnažil a urychlil dalších několik stromů a vůbec nic se nepřipsalo. 2x proběhla aktualizace a nic. Čím to?

-Jara05- a maribeja tohle ocenili.
  11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 41dedek

Pokud použiješ na sklizeň instantní strom, tak se sběr do úkolu nezapočítá, je potřeba to řádně vypěstovat, pouze to můžeš zkrátit a přidat navýšení plodů.

12. 41dedek

41dedek Pisálek fóra

Děkuji, to jsem nevěděl.

13. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Pááni, jak já se těším!
    Na konci května nás podle kalendáře čekají alpské noviny a opět alpský salónek.

Edit:

Zviditelnil se nám opět ořešák královský:

https://prnt.sc/fR4x44Ty9Cpu

Naposledy upraveno: 1/5/26
  14. hudy260

hudy260 Aktivní autor

Přestože mám všechno splněné, ve výrobní stanici se mi neukazuje možnost vyrobit meruňku korejskou. Obešla jsem to tak, že jsem klikla na požadavek zákaznice a přesměrovalo mě to tam a meruňka se najednou objevila. Pro změnu ale zmizela meruňka alpská. Při návratu kamkoliv jinam se objeví původní verze (je alpská, není korejská). Zloušela jsem už všechno možné, ale nemám ji jak vyrobit. Nějakou radu, prosím? Díky moc
    Znovu upozorňuji, že všechno mám splněné...(level, odznak, volné místo mám taky atd...)
    Jedná se o farmy hudy536​

-Jara05- tohle ocenil(a).
  15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

16. hudy260

hudy260 Aktivní autor

Aha, tu minišipčičku jsem fakt neviděla (už hodně špatně vidím).
    Moc děkuji!

17. kdoviktera

kdoviktera Rádoby autor

Prosím o radu. V mistrovský třídě je úkol - splnit všechny zakázky zákazníka.
    V protěžovém údolí jsem 2x obsloužila zákazníka ale úkol nemám splněný.
    Nevím proč co dělám špatně?

18. sopti

kdoviktera - nejedná se o zákazníka z Alp, ale normálního (toho na farmě)

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  19. kdoviktera

kdoviktera Rádoby autor

Díky sopti to jsem nevěděla.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  20. sopti