Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pumpička

Pumpička Vycházející hvězda fóra

Dnešní Farmaření v Alpách se podobá peklu. Jednu sklizeň kytek a stromů jsem dal natřikrát. Odpoledne kolem třetí jsem začal, asi v šest jsem to zkusil posunout dál, a teď je osm večer, a mám hotovo.

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  2. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahojte, poraďte mi prosím, som 29 lvl odomkla som čakanku ale neviem ju vyrábať.
    Ďakujem

-Jara05- tohle ocenil(a).
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ssasulka84 - ahoj, stačí si rozkliknout šipečku u protěže

čekanka.png

4. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahoj, nechcete vedieť ako som si samu seba nazvala .Skali ďakujem za pomoc.

Naposledy upraveno: 31/3/26
  5. kocieva

kocieva Dozorce fóra

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak to vypadá,že to bude již brzy!xD
    Bohužel,u nás ještě na opravě nepracují!:cry:

-Jara05-, .SilverAngel. a kocieva tohle ocenili.
  7. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Ahoj, odpovídám ti tady, protože to do akčního vlákna nepatří, tak abychom ho tam nezahlcovaly.... o ořešáku se ví a je to tak už nějakou dobu, já to řeším tak, že na něj použiju jeden výhonkovač a tím si ho označím, abych věděla kde je a nezapomněla ho pak sklidit, jde to, jen je potřeba na to myslet, další varianta je zatím ho nevysazovat a počkat, až bude tento problém opraven ;)

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

dinoalesi
    Zkus to říct také alpským trhovcům!xD
    Já bych řek,že problém trvá velmi dlouhou dobu,a že bude již brzy vyřešen!:wuerg:
    Vykřičník uprostřed obrazovky,zdá se že taky již vyřešili !?!o_O

9. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Joli, nemáš zač, jen smaž prosím ve svém příspěvku mojí citaci, na fóru je to zakázáno, když píšeš hned pod příspěvek, na který reaguješ a napiš místo citace třeba jen mé jméno a nebo to nech klidně i bez jména ;)

Tak tam já už naštěstí nechodím, jen pokud mě donutí Městské projekty :p:D

Tys mi to snad přičaroval xD

Naposledy upraveno: 9/4/26
  10. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Tomu se říká nespravedlnost "na druhou". Kubík v každodenních dárcích dnes rozdával ABZ (250) a já místo nich měla:

https://prnt.sc/OkoQA_DrAOY3

Tři vrtulky.

-Jara05-, Prepperka a lacrima tohle ocenili.
  11. .ivca.

.ivca. Zelenáč fóra

Ahoj, chci se zeptat, jak často padá ze sázení zahradnický rýč, který je třeba ke střevničníku. U stromů, kde bylo nutné nářadí to padá tak nějak, ale dá se vyrábět a pracovat s tím. ALe pokud mám čekat i několik týdnů a tím pádem nemohu plnit úkoly, tak osobně mne protěžové údolí přestane brzy bavit.....Už tak některé levly jsou velice dlouhé ke splnění a to můžu plnit alpské zakázky jak vzteklá....

12. Skali

.ivca.
    - ahoj, zahradnický rýč vypadává vzácně. Chce to trpělivost. Zkus třeba pěstovat protěž, s tou mají hráči celkem dobrou zkušenost ;)

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  13. .ivca.

.ivca. Zelenáč fóra

super, zkusím :) Mockrát děkuji, snad budu mít štěstí;)

14. bertoldek

bertoldek Perspektivní autor

Ahoj, teprve jsem po dlouhé době váhání, začala na Protěžovém údolí, po několika dnech mi zůstaly neskliditelné kusy alspých meruněk, druhý den nelze sklidit, ani s pomocníky.

15. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

bertoldek
    Mrkni se do Skladu na Plody alpských stromů...
    Když tam uvidíš něco jako na obrázku
    upload_2026-4-16_13-35-23.png
    musíš něco dodat do plnění úkolů nebo zdělat na odznaky ve Výrobní stanici v Cestě moudrosti
    upload_2026-4-16_13-36-58.png
    Nebo odstranit pár plodů (kdo soudný by to ale dělal?)...
    Teprve pak můžeš sklízet.

Naposledy upraveno: 16/4/26
  16. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

17. Skali

modro.ocko22 - ahoj, jedná se o chybné informační okýnko, můžeš to nejspíš pustit z hlavy ;)

-Jara05-, 14087 a lacrima tohle ocenili.
  18. libakos

libakos Titán fóra

Ahojky, už druhý den sklízím plodiny a zasadit nemám co, jen díky zásobě jsem mohla zasadit něco jiného ale už mám všude 0 i po restartu :(vypěstování funguje jen stodola je stále po sklizni prázdná

19. Skali

libakos - ahoj, nevím, jestli ti úplně rozumím, ale rostlinky na zasazení si musíš vyrobit ve výrobní stanici :)

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  20. libakos

libakos Titán fóra

Skali vím ,jen jsem neměla po sklizni dát co zákazníkům ,blbě jsem to napsala ,ale už je vše ok,udělala jsem něco co jsem neměla,soused pomohl;):)A děkuji