Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-popelka1- nemáš zač. Budeš muset něco ze skladu zpracovat, zrecyklovat nebo dát do zakázek ;)
    Hezký večer

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  2. ilonkam6565

ilonkam6565 Perspektivní autor

Prosím,nějak mi unikly odměny z 31 levelu v údolí.Nevíte někdo co obsahují?děkuji :)

3. Skali

ilonkam6565 - zdravím, zde je rozcestník pro Protěžové údolí
    ..:: Protěžové údolí ::..

Můžeš se tam podívat na alpské stromy i plodiny, v jakém levelu jsou dosažitelné ;)
    Hezký večer

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  4. WildJets

WildJets Vycházející hvězda fóra

Ahoj, šinu si to už pomalu směr level 28, takže další rozšíření vrchu pak už bude na dohled. Poslední dobou mě ale zlobí Fedor Papušík. Ač u něj vytrvale nedokupuji chybějící položky za floreny, stále za ně chce vždy 50 Fl, bez ohledu na to, co to je za maličkost. Nesetkal jste se s tím někdo? Mám ještě vytrvat? Může to být už tak měsíc, co jej v tomhle ignoruji. Nebo se mám smířit s padesátkami už navždy? :D

5. evinana

evinana Velmistr fóra

WildJets, jj u mě také. Vše za 50 Fl bez rozdílu o kolik kusů jde. I já jej ignoruji;)

lacrima, modro.ocko22 a -Jara05- tohle ocenili.
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Ale kdopak nám to tu postoupil :p

Screenshot_1.png

Už se to blíží ;)

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím včera pořizena dvojice asistentů!
    Je to tak správně?
    Zřejmě lesník pracuje už v únoru ?!?:wuerg:xD

8. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 pokud si v Alpách zakoupíš předplatné, tak se ti každý pomocník, který je v něm zahrnut, prodlouží o 1 měsíc a bere se v úvahu čas, kdy ti daný pomocník měl před uskutečněním nákupu skončit. Pokud ti tedy lesník předtím končil v únoru, tak došlo k prodloužení o 28 dní. A pokud ti zahradník končil v lednu, tak došlo k proldoužení o 31 dní.

.SilverAngel., lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  9. kaolín11

Neúprosně se blížím do LV 45 a dumám ,že se vrhnu na hrušně!Přestanu asi pěstovat višně.Stejně chce moc dřeva!
    Slušelo by se doplnit u hrušní zbytek údajů,ať se mám na co těšit!;)
    Ale jinak je to pořád stejná nuda a 50 LV daleko!:cry:

10. pezt

Ahoj kaolín11

Co přesně by se mělo u toho stromu doplnit ?

11. kaolín11

pezt
    zdravím
    No,věci po aktivaci run!
    A pěstuješ hrušeň ? Mě tam asi nejvíc zaujalo zvýšení sklizně alpských stromů o 20% !

12. pezt

kaolín11
    No věci pro aktivaci run najdeš tady a zvýšení sklizně platí jen pro ten daný druh stromu ;)
    Já osobně nevidím v pěstování tohoto stromu žádnou výhodu pro mě, jen tři růstové stupně, značí větší spotřebu materiálu pro stavbu. A protihodnota a počet plodů to myslím nevyváží.

13. kaolín11

Hmm ,tak to je škoda.Popis jsem pochopil krapet jinak.Nevadí,ještě podumám.

14. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Nevím sice, jakto že někdy se mi neukáže postup ve vyskakovacím okně...
    ...ale to na věci nic nemění - zase jsem blíž vysněnému cíli - maximalizovanému Slunečnicovému vrchu!:)

15. pezt

Zdravím
    Tak už se to blíží ;)

Screenshot_1.png

16. beruška-86

beruška-86 Aktivní autor

koukám do kalendáře - tam je výprodej energetického rozrůstání - kouknu do hry a tam mám výprodej synchronizovačů plodin ... tak jsem hledala, jestli k tomu někdo něco nepsal a nevidím to tu

-Jara05- tohle ocenil(a).
  17. pezt

Ahoj beruška-86

V tuto chvíli už asi nikdo reagovat nebude, takže bližší informace až nejspíše ráno, proč neběží tento výprodej.

18. beruška-86

beruška-86 Aktivní autor

ahoj,
    FAQ k alpám s přehledem levlů asi stále není? může mi prosím někdo napsat, co je v 35. levlu? zase mi nevyskočilo okno při postupu a když jsem hledala ve vlákně, tak koukám, že je tam toho ještě možná víc než co už jsem stihla objevit. děkuji

19. Skali

lacrima tohle ocenil(a).
  20. beruška-86

beruška-86 Aktivní autor

Skali: tohle super, ale na tom obrázku co jsem našla o několik stran z5 bylo nejméně 5 obrázků - první buk, pak cosi, co jsem nedešifrovala (to bude ale asi ta další plocha v alpských zahradách?), dále zřejmě možnost zvýšit kapacitu skladiště - semínka alpských plodin/alpské stromy + ta plocha na slunečnicovém vrchu, nebo ještě něco?